קבלה לעבודה

ר106

New member
קבלה לעבודה

שלום,
שאלתי את הטארוט לגבי ראיון ביום רביע הקרוב. מדובר בעבודה שאני ממש רוצה להתקבל אליה.
מצ"ב התשובה:
השאלה שנשאלה:
האם אתקבל לעבודה ב-?

תוצאות פריסת ה-S.O.S:
תומך/חוסם - עשר המטות
תשובה - הצדק
תומך/חוסם - נער הגביעים

אודה לכם על הפיענוח. כל טוב

ר106

New member
אריאל, לשאלתך

מדובר בעבודה כמדריכה תעסוקתית באלו"ט

ariela daniel

New member
קבלה לעבודה

קלף הצדק הוא מסר הוא לא עונה כן או לא אבל אומר שיש כאן בעיה של להבין מה צריך להוציא מחייך, לחתוך כל מה שגורם ללבכם להרגיש כבד. כלומר, לקבל החלטות לא מהרגש מהשכל. תומכים\חוסמים 10 מטות מראה על עודף משימות שיגרום לקריסה ונסיך גביעים על התפזרות וחוסר יכולת להתמקד. מכאן אני למדה שיש בעיה בהצעת עבודה זו ואיני רואה את התשובה כחיובית אלא כמסר ולא כיוון שהכל לא נראה מתאים לך.

ariela daniel

New member
קבלה לעבודה

משהו מטריד אותי בפתיחה. האם משאלת הלב שלך להתקבל לעבודה נובעת מבעיה שצריך להתמודד איתה בעבודה הנוכחית שאתה עומד לעזוב לטובת עבודה זו? אפשרות שנייה שזאת לא פתיחה ראשונה לגבי הנושא ואז פתיחה זאת מסבירה למה קשה לך לקבל מה שנאמר בפתיחה ההיא כתשובה.

נננ21

New member
הי ר106

זו שאלה שמדברת על העתיד
הפריסה לא בהכרח נותנת מענה ישיר לשאלתך
אלא מספרת שסבירות גבוהה שההתנהלות שלך בזמן הראיון היא הגורם היחיד שיקבע אם תקבלי את העבודה או לא (הצדק)
נראה שאת תהיי בלחץ ולא תוכלי להביע את עצמך בצורה הרצויה
נסי לזכור איך ראיונות עבודה בהם השתתפת בעבר התנהלו ונסי ליצור שינוי בדרך בה את מתנסחת, גבשי מראש אג׳נדה שקשורה לסוג התפקיד שעשויה ליצור רושם חיובי עלייך. אולי תנוחי לפני הראיון או עשי מדיטציה כדי למרכז את עצמך

לא אבקש ממך פריסת ייעוץ עם השאלה כיצד עלייך להתנהג בראיון, כי כבר קיבלנו תשובה על כך

נננ21

New member
יש לך את הכישורים לתפקיד

לא שהתפקיד הזה לא מתאים לך
אלא שיתכן ובתקופה הנוכחית הוא עשוי להכביד עלייך, בתוך אורח החיים שאת מנהלת כרגע
כך שהכל לטובה

רשף כשף

New member
מהי ההיסטוריה שלך בתחום זה

אם יש לך היסטוריה, עלייך להבין שאינה רלוונטית. זהו תפקיד שונה באופן מהותי מכל דבר שעשית עד היום.
יהיה נכון מצידך להביע רצון ונכונות ללמוד דברים חדשים ודרכים חדשות לממש את עצמך בתפקיד ובחברה זו.
אם יש משהו מהעבר שעלול להוות מכשול (המלצות, תפקוד בעבר) כדאי ורצוי לתקן זאת לפני הראיון. אל תשכחי שזו ארץ קטנה וכולם מכירים את כולם.

בהצלחה!!!

למעלה