קבלה למשרה

yeadim

New member
קבלה למשרה

זומנתי לצערי ליום מיון למשרה בחברת סלקום יום שנמשך כ 7 שעות!!! הודיעו לי שעברתי בהצלחה ועליי להמתין לזימון לראיון בחברה!~ הגעתי לראיון אם מראיינת חמוצה ופסלה אותי ... למה נועדו המיונים למה...הרי השאלות שמראיינת מסלקום שאלה הם אותן שאלות שנשאלו ..לפני כן..זלזול בזמנם של אנשים בזבזתי יומיים ו80 ש"ח על נסיעות זאת חוצפה נמאס לי אני הולכת לנקות בתי עדיף!

talishia

New member
תאמיני לי, עדיף../images/Emo188.gif

פעם עשו לי ב"אורנג'" גם בדיקת פוליגרף....

3שרהלה

New member
הם מקבלים מלאן קו"ח

אז היום מיון הוא כלי סינון ראשוני עבורם שרק מי שעובר אותו מתקדם הלאה.

amitayg

New member
לפרוץ את המחסומים תחזית אופטימית

לפרוץ את המחסומים – תחזית אופטימית מחפש עבודה במאה ה 21 משול לאצן אולימפי במסלול מכשולים ומחסומים. ראשית עליו להיות צעיר עד גיל 30 רווק ובעל תואר אקדמי. שנית עליו להיות בעל כישורי מכירה ושכנוע כמו גם כישורים ויכולת מקצועית רצון עז לעבוד יכולת התמדה וליקוק וכמובן מסתפק במועט. על מנת להשיג את העבודה המיוחלת עליו לעבור שורה של מחסומים : 1. מחסום משלוח הפקס והדוא"ל – שלא תמיד עובד לא מחובר ותיבת הדואר מלאה. 2. האם מסמך קורות החיים שלי היגיע ליעדו – האם יש חברות השמה שמפרסמות מספר טלפון ? יש עם מי לדבר או שכולם מטעמי חסכון שולחים מענה אוטומאטי ? זהו לא מדברים עם אנשים יותר ? אתה שולח קורות חיים ומקבל מענה לקוני – קורות החיים התקבלו ונרשמו במאגר במידה ו... אז אולי המחשב גם ימצא לנו עבודה ? ישלם לנו שכר ? בשביל מה צריך חברות השמה ? שרובוט מחשב יפעיל הכל ! ישראבלוף כבר אמרנו ? 3. מחסום פקידת ההשמה – הרי ברור לכולם שמטעמי חסכון בכח אדם רוב המשרות עוברות דרך חברות השמה ואז מה קורה ? איזו הכשרה מקצועית יש להם ? כמה מידע יש להם על המשרה ? ובנוסף צריך למכור את עצמך, להסביר שלמרות עודף הכישורים אתה מוכן לעבוד בעבודה מעט יותר נמוכה ברמות השכר והתפקיד ושום דבר לא קורה . 4. מחסום פקידת ההשמה או מנהלת משאבי אנוש במפעל/חברה /ארגון – אולי יותר מנוסות אבל אפשר להעתיק את הפסקה הקודמת ... 5. מחסום ראיון עבודה מספר אחד – סוף סוף הגעת לרגע המיוחל ואז מה הוא/היא רוצה ממני ? אני מתאים ? אני נראה טוב ? דיברתי הרבה ? מעט ? ביקשתי מעט מדי ? הרבה מדי ? אך למה לא סיפרתי לו על הפרויקט ההוא וההוא ? מדוע הוא לא רושם שום דבר ? איך יזכור אותי ? מדוע לא מחזירים תשובה ? שלילי חיובי ? אוף המתח המעצבן הזה ! 6. מחסום ראיון עבודה מספר 2 – אפשר להעתיק את הנ"ל 7. לעיתים נדיר אבל קיים מחסום ראיון עבודה מספר שלוש ... אז איך פורצים את המחסומים ? למי הפתרונים ? ולסיכום איך כתב פעם אלמוני " להתקבל למוסד יותר קל מלשרות לקוחות של סלקום" וכמובן הקלישאה הנדושה " למי שיש פרוטקציה לא צריך קשרים" כתב וליקט הגיגים : אמיתי גמליאל

moran25

New member
סלקום הם המעסיקים הכי גרועים שיש

תשמע עצה ממי שכבר עבדה שם שנתיים..הם רק מנצלים את העובדים שלהם, מדברים הרבה על יחסי אנוש מארגנים טיולים וימי כיף לעובדים.. זה לא שסבלתי לעבוד שם, ממש לא, אהבתי את העבודה מאוד ואת החבר'ה, אחלה סביבת עבודה. אבל...הגיע יום- אחרי שנתיים! שהוחלט לשדרג אותנו הזמניים ולהפכנו לעובדי חברה! ובתור אחת הותיקות של אותה מחלקה, פוטרתי, מסיבות -לא סיבות. המנהלת שיקרה אמרה שאני מאחרת, שנתתי מידע שיקרי ללקוחות, וכל זה היה לגמרי שקר! הייתי כ"כ מופתעת, שאף אחד לא טרח לומר לי משהו על זה לפני כן, איפה היחסי אנוש? ככה מפילים עובדת נאמנה, כנראה לא התאים להם להפוך אותי לעובדת חברה, למה לעשות את זה בעצם שיש כ"כ הרבה עובדים זמניים חדשים???!! אז אין מה להתחרט שלא התקבלת לשם. מנעת לעצמך שיברון לב ותיסכול.

למעלה