קבלה למשפטים

דפי20

New member
קבלה למשפטים

שלום רב! זו היא השנה השניה בה אני מנסה להתקבל למשפטים. בשנה שעברה (עם פסיכומטרי 580) הוצבתי בדיון(כלומר לא נדחתי מייד) ולאחר כמה חודשים קבלתי הודעת דחייה רשמית. השנה- לאחר ששיפרתי במקצת את הפסיכומטרי- 610- שוב קבלתי הודעה המציינת שאני "בדיון" -(מדובר באונ' בר אילן). שאלתי היא - מה הם הסיכויים שאני אתקבל? ממוצע הבגרות שלי הוא98 משוקלל. תודה רבה! דפי.

קבלה

לצערי אין דרך לתת לך מידע מהימן על שאלתך. עליך להבין שבשלב ראשון נשלחות הודעות קבלה/דחיה לבעלי נתונים גבוהים מאד ונמוכים מאד. אלה שקבלו הודעה על קבלתם ללימודים מתבקשים לשלם עד תאריך מסוים מקדמה על חשבון שכר לימוד. אי תשלום יחשב כויתור על מקומם. לאחר שהמועד האחרון לתשלום עובר, האוניברסיטה בודקת כמה מתקבלים מימשו את קבלתם ושילמו וכמה ויתרו. בהתאם נשלחות הודעות לבאים בתור מבחינת נתוני הקבלה שלהם. שוב ניתן להם מועד לתשלום, ושוב לאחר המועד בודקים כמה מימשו את קבלתם, וחוזר חלילה עד שמתמלאת כל מכסת המקומות. לעיתים מקבלים תשובות אפילו באוקטובר סמוך לתחילת הלימודים, כך שמדובר בתהליך מתמשך של משלוח תשובות. אין דרך לדעת מי נרשמו השנה ומה היו נתוני הקבלה שלהם.

TALASL

New member
אני ממש לא מניאק ההפך

אומר את זה רק כי אני יודע שזו האמת,אני מעריך שהיא הייתה רוצה לדעת את סיכוייה האמיתיים ולא שמנהלת הפורום תגיד לה שאי אפשר לדעת. תסתכל על דרישות הקסלה של האוניברסיטה שנה שעברה לפני הקיצוץ הדרסטי במספר התלמידים הסכםב היה ממוצע 9.6 ופסיכו' 660 והשנה ממוצע 10 ופסיכו' 680 כך שהיא נופלת משניהם ולכן סיכוייה נמוכים מאד. נ.ב -הייתי ממליץ לך ללמוד לאיית.

למעלה