קבלה לאוניברסיטה

קבלה לאוניברסיטה

היי, אני תיכננתי להירשם לאוניברסיטה לאוקטובר 2004, כדי ללמוד עו"ס. בגלל שאין לי פסיכומטרי, ותיכננתי להתקבל ע"ס מצרף בלבד, נרשמתי לבחינת אמי"ר ב- 21.12. השאלות שלי הן כך: 1. מה נחשב ציון פסיכומטרי "ממוצע"? (600?) 2. האם עדיין יש לי סיבה לגשת לבחינת אמי"ר? 3. אם אני אקבל באמי"ר ציון שונה מהציון בחלק האנגלית של הפסיכומטרי, באיזה מהציונים יתחשבו? 3. האם זה בטוח שחייבים פסיכומטרי כדי להתקבל לשנה הבאה? 4. אם אני אגש לפסיכומטרי באפריל, הציון יגיע בזמן לאוניברסיטה בשביל שאוכל להתקבל? הרבה שאלות... אבל אני נורא מבולבלת מאז שהחזירו את חובת הפסיכומטרי, ואף אחד לא יודע להגיד לי אם זה סופי או לא!

פסיכומטרי

השאלות שלי הן כך: 1. מה נחשב ציון פסיכומטרי "ממוצע"? (600?) הממוצע הוא סביב 550 2. האם עדיין יש לי סיבה לגשת לבחינת אמי"ר? אם תגשי לפסיכומטרי אין צורך וטעם להבחן באמיר. 3. אם אני אקבל באמי"ר ציון שונה מהציון בחלק האנגלית של הפסיכומטרי, באיזה מהציונים יתחשבו? בגבוה מבין השנים. 3. האם זה בטוח שחייבים פסיכומטרי כדי להתקבל לשנה הבאה? הודעה רשמית של האוניברסיטאות טרם פורסמה. הסביר -כן. 4. אם אני אגש לפסיכומטרי באפריל, הציון יגיע בזמן לאוניברסיטה בשביל שאוכל להתקבל? כן.

למעלה