קביעת מפגש + סיכום "מפגש". ;-;

../images/Emo41.gif המפגש נקבע לתאריך 23.10~! ../images/Emo41.gif

נפגש בתל-אביב, על הגג של עזריאלי בתאריך הנקוב מעלה (יום ראשון), בשעה 13:30. אני אדאג לבוא עם שלט, בכדי שתזהו אותי. נא לא לאחר!
מתנגדים למקום המפגש ו/או לשעה, נא השמיעו את קולכם, אחרת תאלצו לשאת בתוצאות.
סמויים או כאלה שלא בטוחים אם להגיע או לא, מוזמנים לשלוח לי מסר כבר עכשיו, בכדי שאתחיל בתהליכי שכנוע ושוחד.
הצעות, שאלות, בקשות, הארות, הערות וכל דבר אחר הנוגע למפגש יש לשרשר לכאן. ניצלו"שים והודעות שאינן קשורות למפגש - ימחקו.

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|3>

טוב, כמו שציינתי, יש עוד כמה מפגשי פורום וקומונות באותו התאריך, וסביר להניח שאני אעשה סבב בין כולם. ^^" אז עד מתי בדיוק יהיה המפגש?

impale

New member
יפיי

מגניב אם זה לא נופל על יום רביעי אני כנראה אבוא. יסמין איך את נוסעת :O?

ברכבת, אבל אני אגיע מוקדם יותר -

יש לי כמה מפגשי פורומים באותו היום, כשאחד מהם לפני השעה אחת.

impale

New member
האממממ?

עד כמה מוקדם? פשוט גם אני ועדי כנראה באים והאממממממ אני יכול לטוס בעזרת כוחות העל שלי אבל לא רוצה להתחיל להופיע בחדשות וזה אז עדיף רכבת ~~

אני לוקחת את הרכבת של השעה 11:16.

היא תגיע בסביבות 12 לת"א. זה יותר מדי מוקדם? בקיצור, דבר איתי במסנג'ר (כשאני אתחבר), באייסי (יש לך?) או במסרים.

impale

New member
האמממ

יותר מדי מוקדם XD אני אתפוס כנראה רכבת אחת אחרי... נראה עם עדי (כל זה כמובן נכבת בהנחה שלא אמות עד יום ראשון ^^)

למען האמת, אין לי מושג.

סך-הכל שעת הסיום היא גמישה. זה תלוי ברצון שלכם ובכמות האנשים שאכן יגיעו. בתור מפגש ראשון אני אופתע אם המפגש ימשך יותר משעתיים.

magicalgirl

New member
באה ^^

נע...גם ככה הייתי באה XDDD... אז שיהיה לנו מפגש נעים ^^;...ומפחיד מוהאהאה...00;

../images/Emo26.gif איך התפקשש המפגש? ../images/Emo36.gif

אני ממש אשמח לקבל הסברים. חיכיתי בשעה שנקבעה על הגג של עזריאלי עם שלט - שאני בספק אם מישהו החמיץ אותו. לאחר שחיכיתי כשעה והבנתי שמפגש לא יתקיים, כל שתכננתי נגוז. אמנם פגשתי מספר אנשים שהיו בפורום ונטשו, אך מחברי הפורום רק magicalgirl אכן הופיעה, וזאת יאמר לזכותה.
ממש התאכזבתי. מה גרם לכך? עלַי להסיק להבא שלא לארגן לכם יותר מפגשים? אולי מדובר באי-הבנה?

Envious

New member
אנחנו ישבנו ממש לידכן.

פשוט הייתן מצטרפות אלינו. אני מצטערת אם זה לא יצא. פשוט היו שם הרבה אנשים מקהילת האנימה שאנחנו מכירים, אז יכולנו פשוט לשבת כולם יחד =\

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אמ, זו היתה חברה שלי.

בכלמקרה, גם אני הייתי שם, ישבתי ממש ממש ליד עם השלט ואיתכן, אבל אי אפשר להתקע באותו מקום כשיש כ"כ הרבה מפגשי פורומים בבת אחת, ואנחנו קבוצה כה קטנה של אנשים שגם ככה באו בשביל המפגשים האחרים גם. =/

magicalgirl

New member
נע...

פשוט היו יותר מדי מפגשים ביום אחד ^^ אז כולם התאספו במקום אחד... ונמ...לא צריך להגיד כלום לזכותי 00; עם לא הייתי הולכת לאכול וחוזרת לגג לא הייתי רואה את השלט XDD

למעלה