קבותרים

קבותרים

שלום, רציתי לדעת תוך כמה זמן בערך רמת הפרולקטין אמורה להתאזן. בבדיקת דם אחרונה שעשיתי לפני כחודש הרמה הייתה 1692 ומאז לוקחת כדור איד של קבותרים פעם בשבוע. האם זה מספיק? תוך כמה זמן אמורה הרמה להתאזן והביוץ לחזור? עוד שאלה- הרופאה שלי אמרה שאני צריכה לקחת את הכדור עד שאכנס להריון- האם זה לא מסוכן להריון? אני עושה בדיקה ביתית כל שבוע לפני שאני לוקחת את הכדור ליתר ביטחון.. תודה

שריטה 86

New member
קבותרים

שלום
יש לי אותה בעיה כבר חצי שנה כמעט. היה לי פרולקטין 7000 תוך חודש ירד ל 1900 ואז תוך חודש ירד ל 1000 ומשם כבר ל 482 ביוץ ומחזור עדיין לא חזרו לצערי כנראה שהמצב אצלי הרבה יותר קשה ממה שחשבתי. אנדו שלי אומרת שבעיקרוןאין בעיה עם קבותרים בהריון.
אין איתם הרבה נסיון פשוט..
בהצלחה

תוך כמה זמן זה אמור לחזור?

הרופאה שלך אמרה לך תוך כמה זמן זה אמור לחזור? אני הייתי בלי מחזור חצי שנה ואני לא בטוחה שעכשיו זה יחזור.. מה עושים במצב כזה?

זה אינדיבידואלי

אבל אם זה מגיב, ברמה כזו, אני כבר מצפה בתוך חודש לראות נרמול הל שפרולטקין. ואז המחזור יכול לחזור מיד. למה הוא עדיין לא חזר אצל שריטה, אינני יודעת. יש נשים שאצלן המחזור לא מספיק לחזור והן כבר נכנסות להריון. כך שצריך להיות מודע לעניין. וברגע שיש הריון מפסיקים טיפול.

למעלה