קבוקי - מופע אמיתי

zelinger

New member
קבוקי - מופע אמיתי

ראיתי אתמול (שבת) בעיתון פרסומות להצגה לחנוכה (לא לילדים אלא לכולם) ששמה אנה ומלך הקבוקים (או משהו כזה) בהופעת אסף הראל בתפקיד אנה ומלך הקבוקים,שי ודרור (הסאטיריקנים הגדולים) בתפקיד צינג וצ'ונג הלוליינים ושי אביב בתפיד איזה רשע!! מוזר :S אסף הראל בחלטורות לחנוכה.

la bella dama

New member
ווווווווואי

זה היה במעריב נכון? אתה מוכן להעלות את זה לפה? בקשה בקשה בקשה...

פולי3

New member
אם זה אמיתי וקיים- בואו נעשה מפגש

פורום שם! *גם חרוז, הא?*

la bella dama

New member
אני דווקא חשבתי על

לשנות אולי את היום של המפגש ואז ללכת לשם.. אבל לודעת... ובקשר למופע...אמממ...לפי מידע פנימי זה קשור לתוכנית...

פולי3

New member
אבל.. ממ, כדאי לעזוב.

איפה זה יהיה? מה זה בכלל? אולי זה יהיה יקר..

la bella dama

New member
אני יודעת...בגלל זה עזבתי את הרעיון

שניה אחרי שהוא עלה... וככה גם יש לי כנראה עוד יום חופש... אבל לא תיהיה לי חולצה צכלצ וכחול...:(

פענחתי

אין שום מופע כזה. אפשר להרגיע... זו עוד אחת מהפרובוקציות של אסף... ענק..חחח... נב - נראה לכם שעם תוכנית יומית הוא יכול להופיע איפשהוא? ושי אביבי, מנהל התוכניות של ערוץ 10 יופיע במחזמר... אין מצב

la bella dama

New member
נממממ

אכן...את צודקת..זה סתם מעיין בדיחה... ואת לא אמורה לעבוד?!?!

זונע

New member
חחח אגב

אני גר בת''א הרי, וכשאני משוטט לי ברחובות אני נתקל במלא פוסטרים לתוכנית! מראים את אסף עם משקפיים קשוחות כאלה, ובצד כתוב 'גם אתם מוזמנים!' זה ענק:)

המופע מפורסם...

במדור ערוצים דף לפני האחרון! לדעתי זו פארודיה מצחיקה.... ואם זה אכן יעלה זה אמור להיות די מעניין, אוספ של אנשים חדים שלא פוחדים לפתוח את הפה...(שי ודרור, שי אביבי...) נראה! פשוט חסרים באמת מופעים לחג, שחייבים לשנורר מופעים מכל מיני תוכניות נייט לייט שאף אחד לא רואה....

too much tv

New member
לבקשת הקהל הנה המודעה

אם לא הייתי רואה במו עיניי - לא הייתי מאמינה.... מה חשבתם על התוכנית של היום?

למעלה