קבוצת NCAA בישראל?

סלים וארזה

New member
מנהל
קבוצת NCAA בישראל? שימו לב לגילאי השחקנים במכבי: ניקולה בן 24 גורי 25 בלות´נטל 22 לואיס 25 אודריך 20 בורשטיין 22 ליובין 25 הלפרין 18 בשוק בן 27 - זקן הבחור... (יום חמישי הבא, יום הולדת) האם בלאט בונה קבוצה שתשחק בסגנון של ליגת המכללות? נראה לי שלמכבי בהחלט היה סיכוי לפיינל פור ב-NCAA .

The dove

New member
לגבי אודריך... יכול להיות שאודריך יהיה פגז,ואז אוכל את הכובע שלי,אבל על פניו נראה שבלאט עשה טעות/שטות,בדיוק כמו שטוען היום אלי סהר בהארץ. אלי סהר טוען שהיה צריך לבנות קבוצה מהבסיס,החל ברכז,וסביב הרכז,ובמציאות בלאט בנה את הקבוצה מהסוף,והחתים ממש ברגע האחרון,כברירת מחדל,בחור בן 20,שככל הנראה לא יהיה מסוגל לתת למכבי מנהיגות,וצר לי לומר,אבל אני די מסכים עם סהר... אני פשוט לא מבין את בלאט.... עם כ"כ הרבה שחקנים חדשים,קבוצה חדש,ה,היה חשוב שיהיה רכז קצת יותר מבוגר ומנוסה,שיספק דבק ומנהיכות,ובמקום זה בלאט מחתים איזה בחור בן 20?? אני לא יודע איך זה ישפיע בליגה,אם אודריך בכלל ישחק בליגה,אבל באיורפה, ביורוליג,אני מאוד מקווה שזה לא יסתיים בהתרסקות...../images/Emo122.gif

סלים וארזה

New member
מנהל
לאודריך יש נסיון הוא שיחק בשלוש ליגות במקביל. חוץ מזה יש את ליובין למקרה שאודריך יעשה יותר מדי שטויות. נראה לי שאודריך וליובין ביחד יתחלקו שווה בשווה בדקות ורק לקראת מחצית העונה אודריך יקבל כ-30 דקות.

Roy13

New member
אני מרוצה בהחלט. אורדיך שיחק בלובליאנה, הביא אותה לסיבוב השני ביורוליג, חגג על אולימפיאקוס במשחק שמנע מהם פיינל פור ובהחלט עם חוצפה חיובית, רצון ויכולת. לא כל שחקן צעיר בהכרח, הוא מתכון לטעות קשה. ניתן לפרשנים לאכול את הכובע. עופר שלח, המכונה בטעות "פרשן", שלח את האפמן ומקדונלד לנמל התעופה מייד כשהגיעו למכבי. במקום לפטר את שלח, שכל מילותיו הן שטויות, טעויות ואווילות, עוד הופכים אותו ל"פרשן".

יוסי®

New member
רבות כבר דובר על הפרשנות ה"אובייקטיבית" של מר שלח..... לגבי מכבי - על הנייר הסגל נראה טוב מאוד ודי חזק, גם לעומת שנה שעברה. אבל השאלה הגדולה היא האם כולם יתחברו לקבוצה, כמו שצריך. מצד אחד מכבי יכולה להצליח ובגדול עם חומר השחקנים שלה, אבל היא מצד שני יכולה לנחול מפלה גדולה מאוד, ומזה אני חושש.... עם כל הכבוד לאודריך, שהוא אולי שחקן מוכשר יותר מאריאל - הוא פשוט לא משתווה אליו (לפחות לא עד עכשיו - אולי הוא יפתיע) בלחבר כוכבים לקבוצה.

capsl0ck

New member
אולי הבעיה זה שאנשים לא מבינים שלא תמיד רכז חייב להיות מנהיג. רכז צריך לחבר את הקבוצה, ואם תסתכלו על הממוצעים של אורדיך בירורוליג בעונה שעברה, תראו שהוא קלע 10 נקודות בממוצע, עם משהו כמו 3 אס´... הוא בהחלט יכול לחבר את הקבוצה.

יוסי®

New member
זה שרכז לא חייב גם להיות "מנהיג" הקבוצה זה ברור - אבל אריאל (אולי בלי קשר להיותו הרכז) היה מנהיג הקבוצה והאיש שחיבר אותה לקבוצה שהסך הכולל שלה עלה על סכום חלקיה.... השאלה היא האם בקרב השחקנים החדשים יהיה מנהיג כזה - כי בקרב הוותיקים - פשוט אין כזה.

למעלה