קבוצת תמיכה

1ליאתמ

New member
קבוצת תמיכה

מעוניינת ליצור קשר עם נשים העוברות תהליכי הפריית מבחנה

תמר27

New member
איזה סוג של קשר ?

כאן בפורום אנחנו קבוצת תמיכה של נשים העוברות טיפולי פוריות. חלק גדול מאיתנו גם הפרית מבחנה. אם את רוצה להיות איתנו בקשר - את מוזמנת.
ברוכה הבאה. ספרי קצת על עצמך.

1ליאתמ

New member
תגובה לתמר

האמת שאני חדשה בכול העניין של הפריית מבחנה, כבר עברתי טיפולים של הזרעות ודומים. אבל אני מאוד חוששת מההפרייה, מהתהליך, ובכלל אני רוצה מישהי לדבר איתה באופן קבוע על הנושא מעין חברה לזה

orname

New member
כולנו פה חברות - עד כמה שזה נשמע מו

התחושה שלך לגמרי מובנת. "התמזל מזלי"
כל שגם גיסתי וגם חברה קרובה עברו את התהליך יחד איתי. אחת הספיקה ללדת, השניה עדיין לא הצליחה. אני בהריון טרי טרי. לי השיחות וההמלצות עזרו - ועדיין הפורום הזה מספק מידע שערכו לא יסולא בפז. תמיד יש משהו חדש ללמוד. תמיד יש מישהי שעברה משהו שאת טרם... ואפילו מישהי שעוברת בדיוק אבל בדיוק את השלבים שלך (למרות שלפעמים חושבים שהבעיה שלי מיוחדת) אם בכל זאת את רוצה קשר אחד, אין לי התנגדות לנסות ולראות אם אוכל לסייע.. תשלחי לי מסר ונדבר (כנראה מחר..תכף יוצאת מהבית... עוד ייתרון לפורום. תמיד יש מישהי זמינה) הכי חשוב בהצלחה

../images/Emo101.gifהחזרת עוברים

אני מיואשת שאני קוראת מה שכתבת, כי אני כל כך רוצה להתחזק ולחזק אבל אני לא מצליחה להבין את הכללים בבקשה כתבי לי לאימייל [email protected] אני שמחה בשבילך על ההריון ,מקווה שתוכלי לעזור לי להבין מה עושים ריננית

orname

New member
מיואשת ממה שכתבתי?! ../images/Emo4.gif

כנראה שעשיתי משהו ממש לא בסדר... הכוונה הייתה הפוכה בדיוק... ראיתי ששאלת לפחות שלוש פעמים על כללים. לא זכור לי שיש משהו מיוחד. אישית אני חושבת שהכי חשוב זה לנסות להיות רגישות ואמפטיות אחת לשניה. תשאלי מה מטריד ואנסה לענות

אני כבר לא מבולבלת

אני קודם כל רוצה להודות לך , שחזרת אליי, אני פחות מבולבלת ופחות מיואשת אני מתנצלת עם ההיכרות שלנו התחילה צלועה או באי הבנה שלי אז מההתחלה... אני ריננית והחזירו לי אתמול 4 עוברים טיפול חמישי, אני קצת מתרגשת, עם המון דגדוגים בבטן, תחושה שהבטן קשה מאוד. אני פעם ראשונה משתמשת בפנינים כתומך, עד עכשיו השתמשתי באנדומטרין, התחושה שלי שמרוב שהם קטנים, אז אולי הם בורחים לי החוצה, למרות שאני משתמשת במוליך, וממשיכה לשכב 15 דקות בלי לזוז מכירה את ההרגשה? אני אשמח שתמשיכי לכתוב לי ותספרי לי על המסע שלך... אחזק ואתחזק ריננית

orname

New member
קודם כל בהצלחה ../images/Emo45.gif מחזיקה אצבעות

אני מקווה שקיבלת את הדואר האלקטרוני ששלחתי לך - ואת מוזמנת לשלוח אלי כל פעם שתרצי. כן. כולם עברו את זה. את ההרגשה שהנה זה בורח החוצה. אבל יש כאן איזה תרגיל מופלא שהמציאה המנהלת של הפורום נועם@בת שממחיש עד כמה זה לא כל כך פשוט.. אני דווקא התחלתי בפנינים ועברתי לאנדומטרין. הרה יותר נוח. רק פעמיים ביום. ההכי גרוע בעיני זו התחושה הזו של "אופס קיבלתי " שהנרות האלו גורמים עם הדליפה שלהם. אבל אל דאגה. רוב החומר נספג ועושה את עבודתו.

../images/Emo39.gifהצלחה../images/Emo51.gif../images/Emo57.gif

אני מאוד מתרגשת ממה שכתבת אני באמת מרגישה כאילו הכל בורח אני באמת מרגישה כאילו קיבלתי מחזור בכל פעם שהכל נעשה רטוב אני עוד לא יודעת איך להגיב בצורה אישית לתגובה שקיבלתי, או בצורה פומבית שכל בנות הפורום קוראות, מה עושים תודה על החיזוק

תמר27

New member
מובן, מובן ../images/Emo187.gif

אז ככה : אם את רוצה מידע, את יכולה להסתכל ב"שאלות הנפוצות", ולקרוא כל מה שבא לך על הפרית מבחנה. אם יש מונח ספציפי שמעניין אותך - את יכולה להריץ חיפוש בחלונית הקטנה מימין למעלה. אבל לפני כל אלה - את רוצה מישהי לדבר איתה, ובשביל זה אנחנו פה. תשאלי כל מה שבא לך, על התהליך, על ההרגשה, על לפני/אחרי - מה שאת רוצה. תמיד תהיה מי שתענה. מדי פעם מתארגנים מפגשים - את מוזמנת כבר מעכשיו. אני לא יכולה לעזור לך בקטע של הקשר הטלפוני - כי אני עוד לא יודעת אם אני עולה כיתה להפריית מבחנה, אבל אני בטוחה שתקבלי מסרים מבנות שיכולות. אז ברוכה הבאה , ואני מאחלת לך שתתעופפי במהירות לפורום השכן...

אם את גרה באזור מודיעין ...

יש קבוצת תמיכה מסודרת נפלאה ונשמח לקלב בנות נוספות לחבורה!!! יש אינפורמציה בלוח של קבוצות תמיכה וטיפולים אלטרנטיבים ואם תרצי פרטים את יכולה לשלוח לי מסראישי בהצלחה גדולה ומצטרפת לבנות בנוגע לפורום הנפלא הנוכחי!!!

הפריית מבחנה../images/Emo184.gif../images/Emo50.gif

שלום 1ליאתמ, שמי ריננית ואני עוברת כרגע את הטיפול החמישי בהפריית מבחנה עוד לא מכירה את כללי השימוש בפורום אשמח להתכתב איתך באימייל שלי [email protected] ספרי לי על טיפולייך או על מה את עוברת שם אחזק ואתחזק ריננית

את יכולה להשתמש במסרים....

אם שולחים לך מסר כל פעם שתיכמסי לפורום יופיע לך שיש לך מסר אישי וזה כמו התכתבות אישית.......אשלח לך לנסיון

למעלה