קבוצת תמיכה

קבוצת תמיכה

שלום! אני שואלת בשביל חברה חברתי מעונינת להקים קבוצת תמיכה עבור נשים שמנסות להרות ויודעות שתהיינה לבד או שתעברונה את תהליך ההריון לבד .במקרה של חברה שלי ההריון בינתיים לא נחל הצלחה אך היא יודעת שלבסוף היא תהיה אם .אגב חברתי בת 42

תמרלה

New member
נשות הצפון -התפקדנה

למיטב ידעתי אין פה הרבה צפוניות מאזור הגליל צפונה, הרוב מהמרכז או מאזור חיפה והקריות. שלחתי לך מסר ורק עכשיו ראיתי שמדובר בנשים שהן לבדן! אבל גם אם אני נשואה זה לא אומר שאני לא מרגישה לפעמים לבד! לפעמים יש לי תחושה שרק אישה שעוברת כמוני יכולה להבין את התחושות ולהזדהות, אז אם משהו מתארגן פה בצפון - אז אשמח לקחת בו חלק. אז איפה אתן צפוניות?

אני גם צפונית אבל לא לבדי

יש לי בעל תומך ואוהב אבל הוא מתבייש אז ככה שאין לי בעיה להגיע לבד אשמח מאוד אם זה מתאים לכם

יהלי 2

New member
מעוננינת להצטרף

הבעייה היא שאני מאיזור המרכז, אך אשמח לקבל יותר פרטים לגבי אופי הפגישות . ( ד"א אני בת 42)

באמונה

New member
../images/Emo9.gifאני!!!

אני מאצבע הגליל וממש לא לבד... בעלי לא בקטע של לדבר על זה כך שברור שאגיע לבד... אם תסכימו לקבל אותי
מחכה לתשובה... בת 25 מנסים כמעט שלוש שנים.

באמונה

New member
הי איפה כולן?

צפוניות???? גם אני מקפיצה ... בתקוה להיענות ושיענו לי אם גם אני מוזמנת...

תמרלה

New member
בטח שאת מוזמנת

איזו שאלה? כל מי שרוצה להצטרף מוזמנת גם אם היא מהמרכז ובא לה לבוא צפונה מוזמנת בכייף!

תמרלה

New member
מקפיצה- מפגש של בנות הצפון ../images/Emo45.gif

אולי סוף סוף תתארגן קבוצה של צפוניות למפגש? מה דעתכן בנות? נפגש ונחליט בהמשך לאן ואיך הדברים מתגלגלים? אפשר להעביר במסרים מספרי-טלפון ולהחליט על מקום למפגש אז תמשיכו להתפקד!

נועם@בת

New member
אני אני אני אני

צפונית (קריות) שמתה למפגש. יש לי חמסות חדשות שצריך לחלק. נועם ~שהתעוררה עם קצת כוח היום
~

תמרלה

New member
מק../images/Emo78.gif!! מתי מתאים לכן להפגש?

בנות צפוניות למי מתאים יום שישי בבוקר? או שאתן מעדיפות באחד הערבים? תתחילו להביא רעיונות איפה ומתי? ותגידו במסר מאין אתן (כי הצפון הוא גדול....)

תמר27

New member
חיפה נחשב ?!

אם יש מפגש בחיפה בערב - תרשמו אותי. אני באה.

למעלה