קבוצת תמיכה

שריתילה

New member
אני שמחה להודיע שבחודש אוקטובר

כבר משבוע הבא אני פותחת שתי קבוצות במקביל. תוכלי ליצור איתי קשר באימל [email protected] או לפנות לעמותת ביחד - 03-5797004. את הקבוצות שלי אני פותחת בחולון. אני מאוד מקווה שחבריי בעמותה יפתחו גם קבוצות בתל אביב. להתראות, שרית.

זהבה נ

New member
שרית בהצלחה עם הקבוצות

ושתמשיכי לעזור לעוד ועוד הורים, את עושה את זה מכל הנשמה. שלך,

שריתילה

New member
תודה ואני גם גאה לספר שאת הקבוצה

הראשונה למבוגרים דרך העמותה אני פותחת אותה יחד עם עוד מנחה מאוד מקצועי (איציק שמולביץ). אמנם איציק הוא לא ADHD אבל אני מביאה את ה-ADHD שלי והניסיון שלי והוא מביא את היצירתיות שלו. אני מאוד מקווה שהסדנא הזו תצליח ונוכל להמשיך ולפתוח עוד ועוד סדנאות. החלום שלי היה להיכנס לאותה נישה של מבוגרים שסבלו וסובלים כמוני, לתת כלים, לתת עוד אסטרטגיות ולהיות מסוגלים גם להצליח. זהבלה אנחנו צריכים מפגש דחוף אה? להתראות, שרית.

דליה.ד

New member
ומה עם הדרום????????../images/Emo123.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif

כמה שפניתי ליחד, הם מסוגלים להגיע מקסימום עד אשקלון. באר שבע זה חוץ לארץ בשבילם ובכלל בנגב אין הפרעות קשב וריכוז!!!

שריתילה

New member
את בטוחה?

אני אשמח לשאול את איריס שני, שהיא המפעילה של המנחים בדרום. את יודעת, פעם כשהייתי בכנס של ניצן לפני מספר שנים הייתה שם מישהי מטבריה והיא ציינה: "אצלנו בטבריה אין בכלל ADHD" ואז אמרתי שאנחנו פשוט נעבור כולנו לטבריה, כי אין שם ADHD. אני אברר בשבילך. רק לא להתרגז :)

שונית 2

New member
יש ויש לנו

ADHD בטבריה ולצערי זאת נקודה כאובה כי כניראה באמת אנשים מתעלמים ואין לי מושג מי יודע יותר הם או אני משהו ללמוד מאנשים שכביכול אמורים לתת לי כלים לא הצלחתי כך שאני מחכה שתיפתח קבוצת תמיכה של ביחד בצפון כדי שאוכל להיות שייכת לקבוצה כזאת שתבין במה הדברים אמורים,כך שאכן יש לנו ומי שאומר אחרת כניראה שלא יודע במה מדובר.

ומה עם יותר דרומה?

האם בדרום הרחוק כולם "תקינים" או שפשוט לא שייך לארץ ישראל? האם אנחנו "ילדים חורגים"?

קבוצת תמיכה

שרית שלום , ברצוני לברר האם הקבוצה שנפתחת בחולון מחולקת לפי קבוצות גיל הילדים? אם כן לאיזה גיל? אני מעונינית בקבוצת גיל של ילדים בני 11/ 12 . תודה.

למעלה