קבוצת תמיכה

25מיכל

New member
קבוצת תמיכה

לחברי הפורום שלום בעבר נכתבה כאן הודעה ע"י - הורים גאים וכואבים שסיפרו שקיימת קבוצת תמיכה עבור הורים שכולים . האם אתם יודעים פרטים נוספים על קבוצה זו או קבוצות תמיכה אחרות. תודה מראש

קבוצות תמיכה

הי מיכל אני משתתפת בקבוצת תמיכה של "חברות שכולות" כל בנות הזוג של חיילים בסדיר קבע או מילואים שנפלו בעת השירות . כרגע פועלות במקביל 3 כאלה בארץ- רק לסבר את האוזן לגבי הכמות שלנו.. בעיני מה שבעיקר עוזר הוא עצם המפגש ביננו וההכרות עם האנשים היחידים שיודעים בדיוק מה אנחנו מרגישות. אני יודעת שיש קבוצות כאלה גם לאחים ולהורים לפחות במשרד הביטחון. צריך לדעת מראש שזהו לא מפגש פרטני אלא גם צריך להקשיב ולספוג הרבה- אך עם זאת זה מאוד חשוב בעיני לראות איך כל אדם עובר את זה לחוד וביחד.

BooBee

New member
תנסי לשלוח להם מסר

דרך מערכת המסרים של תפוז. אני אנסה ליצור איתם קשר בעצמי. בכל אופן, יש עיריות שמעבירות קבוצות תמיכה, צריך להרים טלפון לעירייה או למועצה המקומית ולברר. אפשר גם לברר במתנ"סים ובמועצות פועלים. זה מאוד תלוי איפה את גרה. רויטל.

קבוצת תמיכה להורים שכולים

שלום למיכל25, אנו שייכים לעמותה, שכל חבריה חווים אובדן באופן אישי, ואשר מסייעת להורים שכולים להתמודד עם אובדן של בן או בת עקב נסיבות שונות כגון מחלה או תאונה. התמיכה הינה רגשית ונפשית ומתבצעת ע"י קשרים בין-אישיים וע"י השתתפות בקבוצות תמיכה. כעת פועלת קבוצה כזו באזור חיפה והקריות וניתן להצטרף אליה. עומדת להפתח בקרוב קבוצה נוספת באזור המרכז. הקבוצות מונחות ע"י שני מנחים רגישים, מיומנים ומנוסים בתחום השכול שגם חווים אותו באופן אישי ומשפחתי. ההשתתפות כרוכה בתשלום סמלי ביותר. פרטים נוספים ניתן לקבל אצל בתיה ואהוד גלעד, טל: 7493324 - 09.

למעלה