קבוצת תמיכה יקרה

יונת10

New member
קבוצת תמיכה יקרה

השבוע יש חתונה במשפחה, ואני מופיעה
כולי התרגשות ופחד ונראה לי שנגמרה השינה לימים הבאים...
ואם יתקע הדיסק ואם תיקרע השמלה ואם השרוולים ישארו בבית ומה אמא שלי תגיד ואם כולם יסתכלו עלי ובכלל אם מישהו ישים לי כסף ואם מרוב כל הפחד אני אפילו אהנה
אוף,קשה קשה... בבקשה=טיפים להצלחה

הכי חשוב לחייך ולהנות

א. אל תפסיקי לחייך, גם אם זה יראה בהתחלה כעווית אח"כ זה יתייצב לחיוך מהלב שגם יוצר קשר וגם משרה רוגע. ב. צפי לכל תקלה שתקרה והגיבי לה בהומור ולא בלחץ , אחרי הכל זה לא טקס האוסקר וגם שם קורות תקלות. (לי פעם נקרעה הכתפיה של החזיה , אומנם זה היה ערב בנות וזה היה מאוד משעשע ולא הפריע אחר כך). ג. הכיני דיסק צרוב כגיבוי. ד. בריקוד תצרי קשר עם אמא שלך ותרקדי קטע לידה. ה. אל תשכחי להתמקד מידי פעם בדמויות נוספת מהקהל ואל תשכחי את הסובבים אותך. ו. תדמייני את התסריט הכי גרוע מבחינתך ותאמרי לעצמך שהוא יכול להתרחש ואת תדעי להתמודד אתו. ז. תעשי את כל ההכנות הנדרשות הרבה לפני ולא בלחץ. ח. לפני ההופעה תגידי לעצמך מה שאני נוהגת לאמר לעצמי לפני בחינות: "אני מבחינתי עשיתי את המקסימום כדי להצליח ולכן אני רגועה ואת כל הדברים שאינם תלויים בי אני נכונה לקבל באהבה". המון המון בהצלחה וספרי לנו !

לא לקחת את עצמך ברצינות מדי

לדעת מי את ומה את ומה המטרה- לעשות שמח למישהו אחר. לקחת בחשבון שיהיו פשלות (גם אם אף אחד לא ירגיש) ופשוט להעניק אהבה וכיף לקהל שלך.

רזלה

New member
../images/Emo57.gifשיהיה המון הצלחה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

גם אני הופעתי בפעם הראשונה לבד ולא בקבוצה בחתונה של חברה. ואם עשיתי פשלות אף אחד ממש לא שם לב... השמועה עוברת כהרף עין שיש רקדנית בטן, וכולם נוהרים להסתכל ולהנות... תחייכי הרבה, ופשוט תהני.
והקהל יאהב אותך כמו שאת. אני משערת שכל רקדנית אוגרת לעצמה קטלוג קטן של פשלות. פעם הופענו במסגרת של טברנה עם קטעים שישבנו בצד. הייתי חולה והיה קור איימים, אז כדי להתחמם גרבתי גרביים בצבע ורוד סוכריה עז שהתנגש קשות עם הבגד שלי, וכשעלינו לרקוד שכחתי להוריד
... נזכרתי באמצע הריקוד ופשוט המשכתי עד הסוף. בסוף הסתבר שרק אני הייתי מודעת לכך, אולי משום שהופענו על הרצפה בגובה הקהל ולא על במה.. אז שיהיה הרבה הצלחה ותזכרי שאת רקדנית, את תמיד יפה ואמא שלך בסוף תהיה מאוד מאוד גאה בך
יעל

באלאדיה

New member
מוכר, מוכר

גם לי היו חששות כאלה לפני שהופעתי בחתונה (היו גם חששות כלליים של החתונה וזה היה רק סעיף בהם) - מה אם אני אדרוך לעצמי על החצאית, ומה אם - עזבי, אני לא רוצה להכניס לך רעיונות לתסריטים חדשים לסיוטים.. בקיצור טיפים:
תכיני לך רשימה על דף של כל הדברים שאת צריכה להביא איתך ביום ההוא (כולל תכשיטים, איפור, דיסק גיבוי, תחתונים להחלפה - הכול) ותבדקי אותה לפני שתצאי. זה כבר מרגיע - בדוק.
תתאמני על הריקוד (בלי מראה) ותראי לחברה אוהדת - גם מרגיע.
בזמן ההופעה - כמו שנאמר כאן חייכי והקפידי על ראש למעלה (להתסכל בקהל אפילו לא בעיניים של מישהו אם זה קשה אלא מבט כללי בקהל) ורק לא להסתכל למטה (אפשר קצת מידי פעם כאילו להסתכל על הגוף אגב תנועה כמו גמל, זה מתקבל יפה, אבל לא להישאר עם המבט לשם). תנסי לשוות לעצמך מצב רוח שובבי בדיוק לפני שאת עולה. ואם החצי דקה הראשונה מרגישה תקועה לא להילחץ זה תיכף משתחרר (ואף אחד לא מרגיש את זה).
זהו. את תצאי מלכה זה ברור. אני רוצה ת-מ-ו-נ-ו-ת!

יונת10

New member
תשמעו../images/Emo124.gifאתן מקסימות../images/Emo85.gif

ממש פינוק להתכרבל בשמיכה
שלכן, מחממת ומעודדת והטיפים בהחלט פרקטיים ומועילים
תודה תודה תודה
ובעניין התמונות, נחיה
ונדווח

יונת10

New member
חוץ מזה באלאדיה...../images/Emo35.gif

בשקט בשקט שהבנים לא ישמעו
, למה תחתונים נוספים
נראה לי שאת עלית עלי בהכנות, אבל אולי לא חשבתי על הכל

רזלה

New member
בהופעה מזיעים חמדתי

את מוציאה המון אנרגיה בכלל בלי להרגיש. תכיני לך גם מגבת קטנה כדי שתוכלי להתנגב לפני שאת מחליפה בגדים בחזרה.. וגם כדי שלא תצטנני חלילה...(אנחנו עדיין בחורף). חוץ מזה, אם את חוששת שהחגורה תסתובב לך באמצע ההופעה, חברי אותה לחצאית בסיכת ביטחון, ואת החצאית לתחתונים בסיכת ביטחון נוספת.. כך תהיי מוגנת מכל הכיוונים
ושוב המון הצלחה
יעל

יונת10

New member
הבנתי...קראתי...הפנמתי../images/Emo51.gif

יהיה כייף, יהיה בסדר, הכל בתיק
ושוב תודה

lydiamai

New member
שיהיה בכיף. הנה משהו לקרוא בנושא:

http://www.shira.net/firstshow.htm

אוולין2

New member
גם אני באותה סירה../images/Emo53.gif

טוב אני אוולין אני חדשה כאן וגם ממני ביקשו להופיע בחינה של דודה שלי ואני עוד צריכה ללוות אותם לטקס החינה ואחר כך לרקוד סולו ואני מקווה שאני לא יעשה פדיחות שאני יוכל לחייך ואני לא יהיה רצינית אבל חפיף צריך לקחת אומץ לשחק אותה בגדול בהצלחה

למעלה