קבוצת ריף צלילה

גור צור

New member
קבוצת ריף צלילה

ערב טוב לכל הצוללות ולכל הצוללים לא נכנסתי לפורום מזה זמן מה ואני שמח לחזור " הבייתה ". למי שלא יודע אני לא משמש כמנהל מרינה דיוורס ותפקידי החדש הוא נציג הקשר עם הלקוח של קבוצת ריף צלילה. אני לא אחרוג מכללי הפרסום או יותר נכון אי הפרסום בפורום והפנייה שלי אלכם היא להעלות כל בעיה הקשורה לקבוצת הריף שכוללת את ריף הדולפינים, מרינה דיוורס, אקווה דורה, נייטרוקס, תא לחץ, ומוטל עברונה. מטרותי הן: 1. מתן תשובות לכל בעיה שתצוץ עם הקבוצה 2. קידום דיונים מקצועיים בכל נושא שקשור בצלילה 3. ריכוז של בקשות, שאלות, הערות והארות הקשורות בקבוצת ריף בכלל ובצלילה בפרט. בברכת צוללים, גור

פליפר.

New member
קודם כל מזל-טוב על התפקיד. דבר שני

כל הכבוד על היוזמה והנכונות לגבי תלונות/שאלות - אולי נוכל לשמוע משהו רשמי (ומהצד של קבוצת ריף) לגבי תא הלחץ - ההאשמות על חיובים מוגזמים או כפל חיוב (שני אנשים באותו הזמן - חיוב כפול) ומה קורה עם חברת הפניקס? אין פה כוונה להאשים או לנקוט עמדה עדיין - זה הטענות אך הן באות מצד אחד. אשמח אם תוכל להתייחס מ"הצד השני"

דולפינה

New member
עלה והצלח ../images/Emo39.gif

ואל תשכח לעדכן אותי לגבי פתיחת קורס מדריכים..

היי גור

דבר ראשון בהצלחה התפקיד החדש , זה לא בסדר שלא הזמנת אותי לשתיה
. כמובן שאני יכול לישאול אותך אישית ( מחר באילת , או בטלפון ) אבל חשבתי שזו הזדמנות טובה ליצור עניין גם אצל חברי הפורום שצוללים "טכני" . עכשיו שיש לך ים בזמן מה דעתך להקים משהו כמו "קבוצת צוללים טכניים " . הכוונה שלי היא ליצור קבוצה של צוללים בעליי תחום עניין זהה אשר מסיבות אוביקטביות ( בני זוג מתאימים , יוקר תחום הצלילה הטכנית וכו´ ) אינם יכולים "להיתפתח" ולהיתקדם תוך צבירת נסיון עיוני ומעשי ע"י אירגון צלילות משותפות ,השכרת ציוד מתאים , הרצאות והפריה הדדית . למה אני פונה אליך ? חוץ מיזה שאתה מבין "קצת" בצלילה טכנית ויכול להרים משהו כזה ולי פשוט אין זמן ? ........ למי שמעוניין , זו היזדמנות לשרשר הודעות בנושא ולשכנע את גור ( אני מקווה שאני לא מסתבך פה עם גור , בכל זאת אני מכור על נייטרוקס ) . שלומי

decompresion

New member
לחזק את דברי ה"פלניצקי"

מי שמעוניין ימצא את הזמן,הכסף,הציוד,והמצב-רוח המתאים לצלילות טכניות. אנא תראו שניתן לקרוא לצלילה טכנית(לא TRIMIX) "ספורט אתגרי" אני מקווה שמר. גור צור נכון למשימה ויעמוד לצד הצוללים שמשקיעים זמן ומאמץ (וכסף$$)ושבהתאחדות זו הוא מסמיך צוללים טכניים וירכז תמיכה במאמץ לקדם את הצלילה לאיך שהיא צריכה להיות. אבל אנחנו לא נכעס אם עיסוקיו העמוסים לא יאפשרו תרומה מצדו, ונמשיך לצלולל עמוק ורחוק.

אילוניק

New member
לשלומי הטכני

אני אילוניק השיח וסקיפר זכינו להיות חניכיו הראשונים של גור בקורס הטכני הראשון שהעביר והיכרות רבת שנים לפחות 3-4 הוא האיש אילוניק היפה i.h.b

גור צור

New member
ערב טוב למר פלניצקי

ראשית אפתח בגילוי נאות ואומר שכבר סיכמתי איתך את הנושא של הקמת מועדון של צוללים טכניים. הסיבה שאני מגיב פה זה כי אני מעוניין לקבל למועדון את כ ו ל ם. זאת אומרת ללא הבדל דת גזע או מין ובעיקר ללא הבדל של ההתאחדות המסמיכה אני מעוניין לקדם את הצלילות הטכניות בארץ ואולי אם ירצה השם גם בחו"ל. תנו לי 30 ימי חסד ואני מקווה לא לאכזב גור

זהרון

New member
אפרופו תשובות וכדומה...

הממ... שלחתי לך מזמן מזמן מזמן מזמן פקס עם הפרטים האישיים לגבי כרטיס החבר האקסקלוסיבי שלכם ולא זכיתי לתגובה. עם מי צריך לדבר על זה?

הולנדי

New member
גם אני , גם אני

בבדיקה שנערכה באקווה דורה אכן השם שלי מופיע ברשימה , אולם כמו במקרה של הזהרון , לא זכיתי לקבל את הכרטיס.

הקרפיון

New member
ובאותו ענין

הקרטיס מהסוג הישן, זה שעוד מעט יפוג תוקפו, עוד לא הגיע אלי ואל זוגתי. מה יהיה?

גור צור

New member
כרטיסי חבר

בשעה טובה ובהרבה כסף קנינו תוכנה חדשה של מאגר נתונים ואני מבטיח איפוס עד סוף החודש. יתכן שעבדו לנו פרטים שלא נצליח לשחזר וכן אזדקק לפרטים בשנית . אני בתהליך לימוד של התוכני ואני מבטיח טיפול מהיר גור

azmerlin

New member
Membership card

I also joined the Dolphin reef over a month ago and have still not got a card, WHY ?

decompresion

New member
תעודות סקוטרים

יש בינינו שעוד מחכים לתעודת "מריך סקוטרים" אם אפשר

אילוניק

New member
לגור צור מזל"ט

תמיד אמרתי שאתה הגור הכי גדול שאני מכיר מברוק ומזל"ט ענק אילוניק i.h.b

למעלה