קבוצת סקי גאה?

meloman25

New member
קבוצת סקי גאה?

שלום
אני לפני שנה היתי בבולגריה (תחילת מרץ שהיה שבוע שלג, היה מדהים ברמות)
היתי עם ידידה שלי פעם ראשונה, לצערי ממש ממש אהבתי והיתי רוצה לחזור שוב לעשות סקי, היא לא ממש.
מצאתי את עצמי שאין לי ממש ידידים שרוצים- ובתור הומו יותר כייף לי ונוח לי להיות עם חברה שלא הולכת לבארים אחרי הסקי לחפש גולשות ל......
(פחות יש ידידים סטריטים)
בכל מקרה רציתי לברר אתכם, מכירים חברות שיש להם סקי גאה?
ואם לא.... שוה להקים קבוצת פייסבוק? יש קהל...? (קצת מגדרי ) אבל פשוט מצאתי את עצמי מאוד רוצה לטוס, ואין לי עם מי כי אף אחד לא בעניין.

תודהב ואחלה גלישות...

HelloweeN

New member
אני לא מכיר, אבל תרים את הכפפה.

הכרתי ועבדתי עם לא מעט אנשים מהקהילה וחלקם היו חובבי סקי. במידה ואתה מעורה בקהילות המקוונות - תקים קבוצה ייעודית כזאת ותזמין אנשים להצטרף, ניראה לי זה יהיה הכי חכם לעשות.

I Gabe

New member
אני יכול לומר לך שאני עכשיו בחופשה לבד ונהנה מאד

בגלל כל מיני אילוצים שלא אכנס אליהם עכשיו. אני נשוי ואב לילדים. בשבילי ההנאה בחופשה היא הסקי, הנופים וכיוב' ולא האפרה סקי. בילויים יש בת"א כמה שרק תרצה. לא חושב שאתה חייב להיקלע בחופשה לסיטואציה לא נוחה לך.

אבל אם זה משהו מאד מאד חשוב לך, חיפוש מהיר בגוגל מחזיר די הרבה תוצאות. בהצלחה ותיהנה.

yossisabag

New member
חופשה לבד זה מבאס

לפני כמה שנים ביליתי כמה ימים בשאמוני עם משפחה שאף אחד מהם לא גולש וזה מבאס לגלוש לבד.
&nbsp
אין כמו חוייה שאתה חולק אותה עם עוד מישהו.
&nbsp

alien life form

New member
כל אחד ומה שעושה לו את זה

בפועל המון אנשים נופשים לבד, בטח בסקי. וחוזרים על זה שנה אחרי שנה. בשנה שעברה הייתי בחבילה של אחד הסיטונאים הגדולים, משהו שהדרך כלל אני לא עושה אבל ההצעה היתה טובה מדי, ובערך חצי מהקבוצה היו לבד. ו ראה לך שלא נהנו? נהנו בטירוף. לא כולם צריכים מישהו שיחזיק אותם ביד.

marceloros

Member
מנהל
זה כ"כ משנה?

כלומר אם זו חופשת סקי ולא חופשה רומנטית, מה הבעיה לצאת לא משנה עם מי?

100abrl

New member
גולשות ל...

לא חושב שיש עניין בקבוצה יעודית, אנחנו הסטרייטים אנשים מאוד נחמדים (בדרך כלל) ולא כולם מחפשים גולשות ל... אני למשל נשוי באושר ומחפש רק את אשתי ל... (לפחות לעת עתה) אתה גם יכול ליסוע עם אנשים שמחפשים גולשות ל.. ואתה תחפש גולשים ל... וכן אתה יכול ליסוע עם אנשים נשואים/ לאתרים שבהם אין אפרה סקי מוצלח כמו עיירות קטנות בצרפת/שוויץ, יעלה לך גם זול יותר לעומת ואל טורנס וכו. הייתי באתר בשמפוסיין בשוויץ שאפילו פאב אחד אין בה

meloman25

New member
מסכים עם הנאמר אבל...

אני מבין ואני מסכים ,
אבל הרבה מאוד חברי קהילה פחות נוח להם.
כנראה שקבוצה בפייסבוק זה רעיון נחמד
חוץ מזה שזה נחמד כי תמיד יש חברים משותפים בקהילה :}

alien life form

New member
די מוזר מה שאתה אומר אבל כפי שעניתי למישהו למעלה

כל אחד ומה שעושה לו את זה.

יש לי גיס הומו ויש לי מלא חברים "מהקהילה" כפי שאתה קורא להם והם משאירים את ההעדפות המיניות שלהם למיטה. אין להם שום בעיה לשבת איתנו בפאב או במסעדה. כן, גם כשאנחנו מדברים על יחסים עם נשים. פעם היינו בחופשה באילת שאני ואשתי היינו בחדר אחד וגיסי ובן זוגו בחדר שלידנו.

אתה יכול לפתוח קבוצה בפייסבוק, לא כל כך ברור למה אתה מבקש את אישור הפורום הזה לכך כי לפתוח קבוצה בפייסבוק זה בדיוק 3 קליקים. הניחוש שלי שאם מישהו יצטרף לנסיעה כזאת, זה יהיה רק כדי להכיר. משהו מקביל לחופשות סקי לפנויים פנויות.

Cמן רשום

New member
מה לא נוח לך עם מה שאנשים אחרים עושים בזמנם הפנוי?

הם מאלצים אותך ללכת לבארים לחפש גולשות לגלוש במלון? הולכים לבר לשבת להרגע ולהנות ממשקה עם חברים. אני חושב שנסיעה תעזור לך להתגבר על הסטרייטופוביה שלך ולראות שיש לנו גם דברים אחרים על סדר היום.

marceloros

Member
מנהל
מוכרח לציין שיצאת מצחיק

מקווה שמלומן יחזור קצת להסביר לנו את העניין, בינתיים אני שמח כמה פתיחות יש בנו !
כלומר לא מעניין אותנו בכלל מי או מה אתה, העיקר שאתה על השלג

אין עלינו !

marceloros

Member
מנהל
הנחיית ההנהלה היא לתת להנות מהספק

אתה יודע, בחורות זועמות על ראש ההר זה לא בריא לחופשת הסקי שלי

&nbsp
יש מקרים שיתכן שהם כך, במיוחד אם הפרופיל ממש חדש.
בשאר המקרים השאלות אמיתיות לגמרי, ורק לחלקנו זה נראה כטיזר.
אז אין ברירה ונותנים להנות מהספק.
ראיתי מקרה בפורום המתחרה שפותח השרשור "נעלם" ואז זעמו עליו שסתם שאל וברח, ואז הוא רשם שהוא קרא הכל ועל מה הזעם, הרי ההנחיה היא לרשום בסוף תודה כללית אחת ולא להודות אחד אחד על התשובה.

Cמן רשום

New member
בגלל זה, אולי יצאתי מצחיק אבל עניתי מה שאני חושב

שלסקי לא משנה מה עושים המיטה.
אם הסקי תירוץ לטיול פנויים פנויים, מה טוב. אבל איך שהשאלה נשאלה, זה לא היה לא לכאן ולא לשם.

למעלה