קבוצת מס לרכב

• פותח הנושא ligi
  • פורסם בתאריך

ligi

New member
קבוצת מס לרכב

שלום אני אורחת בפורום ואבקש את עזרתכם. אני מעונינת לדעת לאיזו קבוצת מס משתייכים מספר רכבים .היכן אני יכולה למצוא את האינפורמציה הנ"ל? ועוד שאלה , האם יש הבדל בהשתייכות לקבוצת מס , לגבי 2 רכבים מאותו הסוג כאשר אחד חדש והשני ישן? כלומר האם קבוצת המס "יורדת" עם השנים? תודה ליגי

Itch

New member
קבוצות רישוי לרכב

החלוקה לקבוצות מעשית לפי מחירו של רכב חדש. כלומר אם רכב שנמכר ב-2003 למשל, עלה X, וה-X נמצא בתחום המחירים של קבוצת רישוי 3, הוא יסומן כקבוצת רישוי 3. דרוג הרכב בקבוצת רישוי מסויימת מלווה אותו כל חייו, והאגרה תשולם תמיד לפי אותה קבוצת רישוי. האגרות יורדות עם השנים לפי ותק הרכב - כלומר על רכב מקבוצת רישוי 3 משנת 95' תשלמי פחות מעל רכב מקבוצת רישוי 3 משנת 2003. את פרוט האגרות (אשר יש להוסיף לו כמובן את אגרת הרדיו עבור רשות השידור (122 ש"ח), אפשר לקבל באתר של משרד התחבורה - וצירפתי לך קישור.

שי ז.

New member
אגרות הרישוי אולי יורדות אבל

שווי הרכב למס נשאר קבוע לכל חייו.

ligi

New member
האם יש אתר שבו ניתן להקליד את סוג ה

תודה על האינפורמציה , האם יש אתר שבו ניתן להקליד את סוג הרכב ולקבל תשובה לאיזה קבוצת מס הוא משתייך? במוקד של משרד התחבורה לא יודעים לעזור לי . תודה

שי ז.

New member
כנסי לאתר של רוני אהרונוביץ'

יש שם רשימה של כל הרכבים החדשים עם קבוצות הרישוי. אם מדובר ברכב יד שניה אז זה מופיע ברישיון הרכב.

למעלה