קבוצת מסנג'ר

megamad

New member
קבוצת מסנג'ר

שלום רב, בעוד כשבוע וחצי אני עף מהבית, ולא מזמן הצלחתי להשתחרר מהתמכרות קשה ל world of warcraft, ורוצה קצת ליהנות מהזמן הנותר לי, ולסייע בגמילה מאותו משחק אכזרי וחסר לב. הייתי מעוניין לשחק בקבוצת מסנג'ר, במשחק פנטזיה אינטנסיבי (רוצה להספיק כמה שאפשר בזמן המועט), השיטה לא כל כך חשובה. הכי חשוב- שאני לא אהיה המנחה. הניסיון האחרון שלי להנחות היה קטסטרופה ואני לא מתכוון לנסות שוב בזמן הקרוב. אז אם מישהו מעוניין, אנא ידעו אותי בהקדם האפשרי. תודה

marco star

New member
צירוף מקרים?!

כי אני בדיוק פתחתי קומונה, שבה משחקים במשחק תפקידים מסוג שאני וחבר שלי פיתחנו, שהחוקים שלו הרבה יותר קלים ופשוטים מאשר בשיטות האחרות... נכון, אמרתי קומונה, אבל אני מתכנן שהמשחק עצמו יהיה או בצ'אט של תפוז, או במסנג'ר... הקומונה היא רק בשביל החוקים, המפות ושאר הדפים, וגם בשביל לקבוע פגישות-משחק. בינתיים אין עדיין אנשים, כי הכל נמצא רק בתחילת הדרך, אבל מי יודע? אולי זה בדיוק מה שחיפשת?...

rakefet666

New member
../images/Emo207.gif הי אני חדשה

אני לא כ"כ מכירה את כל הנושא של משחקי תפקידים ואף פעם לא ניסיתי את זה אבל זה נשמע נורא כייף -ואני לא מכירה אף אחד שמשתתף במשחקי תפקידים קראתי את המאמרים כאן אבל אם תוכלו להכיר לי את הנושא יותר אני ממש ישמח

Painkiller1989

New member
טוב, אז יש את המאמרים

ואת יכולה לשאול שאלות ספציפיות אני מאמין שיענו לך על הכל, אבל הכי טוב ללמוד דרך המשחק בדיוק עכשיו מנסים לפתוח קבוצת מסנג'ר אולי תצטרפי?

למעלה