קבוצת מיקוד - עדכון!

קבוצת מיקוד - עדכון!

תליתי מספר מודעות-רחוב וגם שלחתי עכשיו הודעה ל"קחתן העיר", בתקווה שתוך זמן קצר אמצא עצמי ביחד עם עוד מספר אנשים, עורכים פגישה חודשית פשוטה, צנועה ובלתי יומרנית, במהלכה כל אחד פשוט יצהיר על מטרותיו לחודש הקרוב ועל הצלחתו בהגשמת מטרותיו מהחודש הקודם, כאשר הכיוון הכללי הוא "קשב שלישי" (רחוק מאוד, אני יודע, אבל זה מה שהחלטתי ביחס לקבוצה זו, מקווה שאכן אמצא עצמי בפגישה חודשית פשוטה שכזאת, מהר, כאן ועכשיו!). באהבה בן

מספר המתעניינים כרגע...

סך הכל שלושה אנשים פנו אלי במסרים שרצונם להשתתף בכך כאשר הדבר יתחיל להתקיים. זה אומר שבעצם כבר אפשר להתחיל, תיאורטית. לא יודע אם אלה שאמרו שרוצים, אכן יבואו, אבל בקרוב נדע זאת. ויש לי גם שאלה: האם מערכת המסרים, בתיבת ההודעות המחוקות, משאירה את כל ההודעות המחוקות, או שיש מספר מצומצם של הודעות מחוקות וברגע שמוחקים חדשות אז נעלמות מהתיבה הודעות מחוקות ישנות?

רשף כשף

New member
לדעתי

בקשר למפגש, יעזור אם רשימת המשתתפים תפורסם. ובקשר להודעות המחוקות, רק שיחזור יעלה אותן בחזרה על פני השטח

היי רשף כשף ../images/Emo13.gif

1. לגבי פרסום רשימת המשתתפים במפגש החודשי שהצעתי, בו אנשים אמורים להכריז על מטרות חודשיות ולעדכן בהגשמתן/חוסר הגשמתן:
אנשים פנו אלי במסרים שהם רוצים להיפגש ביחד בשביל להעביר מידע אחד לשני על עצמם בנושא מסויים (הצהרה על מטרות והגשמתן, מדי חודש) - ואני אפרסם את שמותיהם ברשת האינטרנט?!
לא בטוח שהבנתי...
ולמי זה יעזור?
ובאיזו דרך? ובשביל מה זה יעזור? 2. לגבי ההודעות המחוקות: תודה, אבל לא הבנתי את התשובה, האם הן נשארות שם או לא, או כמה הן נשארות שם? זה נראה כאילו התשובה היא על השאלה "כיצד ניתן לשחזר את ההודעות" או משהו כזה. באהבה בן

רשף כשף

New member
היי

1. אם אתה מזמין עוד משתתפים לפגישה משותפת, הרי מן הראוי שהמצטרפים ידעו למי הם מצטרפים, לא? 2. זאת הייתה בדיחה, הן לא נשארות אלא בזכרונך בלבד 3. חג שמייח

היי גם

1. מה המשמעות של להגיד משהו כמו: "מוישל'ה כהן מירושלים, אלעד פינוביץ' משדרות, ריטה היוורת מבאר שבע" וכולי, חוץ מאשר חשיפת שמותיהם בפומבי (את היית רוצה בכך, ביחס אלייך?) 2. הא
. בכל אופן, ברור שהם נשמרות. פשוט לא ידעתי כמה זמן ואיזו כמות. אבל הן נשמרות, אולי אפילו, במאות. מה פתאום בזכרון בלבד? 3. כן!

מספר המתעניינים כרגע - עדכון!

בנוסף לשלושת הפונים במסרים של מערכת "תפוז", פנו אלי עוד 2 אנשים טלפונית (מודעות שנתלו) וכמו כן פרסמתי מודעה נוספת במקומון וכן מודעה נוספת בפורום נוסף במערכת "תפוז". תוצאות בקרוב. הערכה: בשבוע הבא עלינו לטובה, זה יתחיל.

עדכון משמח! ../images/Emo13.gif

ביום שישי הקרוב, בשעה 11:00, יוצאים לדרך! בינתיים אנחנו שניים, אבל אני מקווה שתוך ימים מעטים נהיה רבים יותר (עוד לא פניתי במסרים לאלה שפנו אלי במסרים... אעשה זאת תכף). אז מי רוצה להצטרף?
יהיה כיף...

עדכון../images/Emo70.gif

חזרתי עכשיו מהפגישה (יום שבת ולא יום שישי כפי שכתבתי בטעות בפורום). היו מלבדי 5 אנשים (אף אחד מהם לא מפורום זה. המשתתף היחיד שפנה מפורום זה, לא הגיע לפגישה. תכף ארים אליו טלפון כדי לברר מה קרה...) 4 מתוך 5 לא ידעו מהו קשב שלישי. זאת היתה אי-הבנה, מסתבר. חלק חשבו שבאים למפגש עבודה הקשור לענייני קסטנדה, חלק חשבו אולי שבאים לקבל איזו הדרכה בנושא... היה מלמד ומעניין, אבל הקבוצה עדיין לא קמה. נו, אז מה קורה?...

פגישות עידכון

כמעט בטוח שלא אצטרף לפגישות ובכל זאת זה מעניין אותי.... באמת מישהו חושב שאפשר להגיע לקשב השלישי על ידי הצבת מטרות? מקווה מאוד שאתה לא חושב כך, ושזה רק הדרך שלך לנסח דברים. ובכל זאת מה אתה רוצה לעשות במפגשים האלו? עדכן אותי

מאוד פשוט. ומאוד צנוע.

X אנשים נפגשים, אחת לחודש. כל אחד אומר לאחרים מה עשיותיו לחודש הקרוב בהקשר לקשב השלישי והאם ביצע את עשיותיו מהחודש הקודם. העשיות עשויות להיות כל דבר שאותו אדם בוחר בו, אף אחד לא "מתערב" לו בבחירות. זהו הרעיון הבסיסי. מאוד פשוט, בסיסי, צנוע וקטן. לא קבוצת עבודה, לא קבוצת תמיכה, אלא פשוט פעולה שמישהו יכול לעשות גם עם עצמו, אבל עשייתה ביחד עם אנשים נוספים עשויה לספק ערך מוסף מסוג אחד או יותר.

aasherr

New member
אני לא מבין מה הבעיה?

למה אתה מסיק/חושב שאי אפשר להגיע לקשב שלישי ע"י הצבת מטרות בחיים אני עושה את זה ואני מצליח יש לך דרך אחרת חוץ מלשבת כל היום במדיטציה???

מניח שהפנת את שאלתך לי ולא לבן

ולכן אענה לך. אך קודם שאלה: איך אתה מצליח להגיע לקשב שלישי על ידי הצבת מטרות? הרי אתה טוען שאתה מצליח בזה. יש 2 אפשרויות: קיים קשב שלישי או לא קיים. אם לא קיים לא יעזור לך להציב מטרות. אם כן קיים גם לא יעזור לך להציב מטרות, כי מטרות "מרחיקות" אותך מהדרך, וההגעה לקשב שלישי היא תוצאה של הליכה ב"דרך עם לב", בעשיית המיטב ושמירת יתר 4 ההסכמות, הפעלת טכניקות כמו יקוש, חלימה, מחיקת היסטוריה אישית, אי-עשייה, שיחזור וכו'. אני בכלל לא מדבר על לשבת כל היום במדיטציה, כי אני לא כל כך יודע מה זה מדיטציה... אני מדבר על לעשות כל היום, אני מדבר על הליכה תוך כדי הנאה מהדרך. הטאו זה הדרך, ההולך וההליכה ... כולם יחדיו.

הבהרה לכולם!!!

תשומת לבי הופנתה לכך שיש כאלה שמעריכים את דעותי (פחחחחחחחחחחח) ובוחרים להיות מושפעים מהן - ולכן אני מבקש להבהיר בזאת באופן הכי בהיר שאפשר: אני לא מאמין שקיים דבר כמו "הקשב השלישי". זה למקרה שמישהו בחר להניח שכן.
ושוב, שחור על גבי לבן, אינני מאמין בקשב השלישי. נקודה.

lexigali

New member
מה זה "קשב שלישי"?

גם אני יכולה להצטף לקבוצת המיקוד? אני רוצה.

קשב שלישי

מצב שאינני יודע אם הוא קיים. בקבוצה משתפים פעולה בצורה פשוטה מאוד, אנשים שמנסים לחתור אליו או לבדוק אם הוא קיים - אז בשביל לבצע את הפעולה המשותפת שאמורים לבצע באותה קבוצה, כדאי לדעת קודם מה זה... אולי זה משהו איום ונורא?
בכל אופן, אם אחרי שתדעי עדיין תרצי, את יותר ממוזמנת...
באהבה בן

למעלה