קבוצת לימוד

ald1357

New member
קבוצת לימוד

היי אני פונה בנסיון לקבץ קבוצת לימוד של אנשים חכמים, שעדיין מספיק סקרנים, בעלי חשיבה פתוחה, אינטואציה, ובגרות מספקת על מנת לקחת אחריות על תפיסת העולם שלהם קבוצת הנושא יהיה למידת התאוריה של אלד שהיא תפיסת אחרת להבנת תמונת העולם , בעלת אוריינטציה לוגית ומיסטית ורואה את המציאות כרצף אבולוציוני רוחני גם יחד, גישה זאת נוגעת בכל התחומים של הבנת המציאות, התובנות של המודל יקנו למשתתפים הבנה מעמיקה לתמונת עולם שונה לחלוטין ממה שנהוג היום. הלימוד יערך במפגשים שבועיים או דו שבועיים , שיערכו באיזור תל אביב, ההשתתפות ללא תשלום לפניות ושאלות נא לפנות ל [email protected]

ald1357

New member
איך אפשר להכניס תובנות עמוקות למילים

זה אחד הנושאים שדורשים קבוצה שתיפגש דווקא ותדון בזה בכלים המצומצמים שלנו כבני אדם קשה לפתח פה את עיקרי התאוריה מאחר ויש שונות רבה בין תפיסת המציאות כפי שהיא מתוארת בה ולבין תפיסת המציאות המקובלת אפשר לומר שהתאוריה מדברת על תפיסת עולם היררכית מרובדת מסבירה את עקרונות היסוד במבנה המציאות מעמיקה במבנה נפש האדם והחיבור שלו להוויה הנושא לא טרוויאלי ויש לבנות מערכת מושגים שלמה על מנת להכיל אותו ולכן רצוי שיגיעו אנשים טיפוסים מחפשים, בעלי סקרנות פנימית ופתיחות לחוכמת לב אבל האנרגיות המודעויותיות כגון ההילינג ושאר הכוחות או המבנה המאפשר אותן ידונו כחלק בלתי נפרד מהתאוריה גם אם פניתי למספר פורומים בהם חשבתי שאמצא אנשים בעלי רקע ועניין בנושא, דווקא בפורום זה אני מצפה למצוא אנשים בעלי הקשבה פנימית, בעלי תחושות אינטואטיביות חזקות

סליחה שאני מעקצץ אבל חלק מתובנה עמוקה צריך

ללמד אותך לא לצפות. אני אומר זאת בהתיחסות לצפייה שלך כי בפורום הזה תמצא אנשים בעלי הקשבה פנימית וכו'. בדוק את הנושא. חלק חשוב מלראות את העולם אחרת, זה להבין שאיך שאתה רואה אותו זוהי זווית ראייה אחת ויחידה מני רבות, וככל שאתה מרחיב את זווית הראיה את היכול לראות את העולם ברבדים שונים. בנוסף זה היכולת להביט על העולם כמו שהוא ולראות אותו מזווית אחרת , אחרת מזו שראית אתמול, שהחבר שלך רואה וכו'. אני מבין את כוונתך, ונראה לי שאני מבין את כיוון זווית הראיה של התאורייה עליה אתה מדבר. רק שאני שואל- היכן היישום שלה בתקשורת עם הסביבה? בדרך כלל תאוריות כאלו מלמדות להיות יותר קשוב לסביבה, וחלק מלהיות יותר קשוב זה לא לצפות. לצפות זה לבוא עם דעה קדומה לפעמים. לבוא עם דעה קדומה, אומר לא להיות קשוב לקיים כמו שהוא. אם התאוריה הזו לא מלמדת להיות קשוב לסביבה, אז בשביל מה? אני בטוח שהיכן שהוא מדובר בה על כך, צריך רק למצוא. אל תקח את דבריי כקשים, אני סתם משחק עם רעיונות ורואה מה יוצא. בדרך אני לומד הרבה דברים. ועוד דבר. כפי שכתבת, דווקא בפורום הזה יש אנשים עם הקשבה פנימית. דווקא פה תמצא אנשים ששואלים את עצמם שאלות, ששואלים אותך שאלות, ומאתגרים את התאוריות שמגיעות אליהם פנימה. הם מקשיבים למה שקורא להם בפנים. אם לא הייתה להם הקשבה פנימית הרי דבריך לא היו מדברים אליהם. דרך אגב לא בטוח שכולם פה כאלו. בהצלחה. צחי שוחט

ald1357

New member
אכן עולם התובונות הפנימיות הוא די אישי

ומאחר והוא לא שייך לשיח הציבורי, כל כך כל אחד בונה לו דימויים פנימים אחרים לגביו ומפה נובע הקושי הגדול לתקשר לגבי מערכת חוויות שאולי קיימת בהרבה מאיתנו אבל היא הכי סובייקטיבת אצל כל אחד אני בהחלט מודע לזה, לגבי השאלה שלך מה יכול לצאת אפילו מדיון בו כל אחד יבוא וישתף למשל את עולם החוויות הסובייקטיביות שלו, איזה הוראת שעה מעבר ללומר לכולם הקשיבו יותר , דרך החשיבה של השאלה די נכונה ויש לה תוקף ואולם הדיון בקבוצה זו לא ישאר אופי של תאור צורת דימויים כזאת או אחרת, אלא בעקרונות הבנת השיטה ממנה נבנים המודעויות, בתאור השיטה וההירכיה של האנרגיות הפנימיות ולא משנה איזה דימויים הם נושאים , אחד החששות שמובנים בכל נפש מודעת היא העיסוק בגבולות של הדברים, הנגיעה בלא מודע, אלה חוויות מאד עוצמתיות הנוגעות בשדות לא ידועים אשר לא תמיד יש לנו את התחושה של איך להתמודד איתם, בלמידת השיטה של , מהם העקרונות של לימוד שיווי משקל הנדרש לעשות את הצעד הבא מתוך אמונה פנימית שיהיה לך על מה לשים את כף הרגל. חלק מנושאים הוא הבנת התהליכים , הבנת השיטה המסבירה את הקים ברמותיו השונות כולל מה שאנחנו קוראין לו הרוחניות או המטפיזיות אני שוב נאלץ להתנצל שאני אולי נשמע יומרני בלי לספק קבלות, אבל הנושאים לא טרויאלים, וצריך לבנות מעין מערכת מושגים מוסכמת והתקדם איתה הלאה, בכל אופן אני חייב לציין שהתגובה שלך היא בין הבוגורות שנתלקתי בהן בפורומים שפניתי אליהם בהודעה, בברכת יום טוב Ald

Lagrangian

New member
היי איש

מבחינתי אפשר לסכם את ההזמנה שלך במשהו בסגנון - "אני מלמד משהו מעניין, גדול ועוצמתי. בואו לשמוע". בגלל כל הערפל, זה לא מצליח ליצור מספיק עניין, לפחות אצלי.. עוד משהו שמוסיף לערפול הזה שאני אפילו לא יודע איך לקרוא לך ושכתוב שאתה בן 8.. אמנם האינטרנט אנונימי, אבל אין הרבה אנשים (בוגרים) שעדיין יוצאים לדייטים מהסוג הזה :) ניצן.

ald1357

New member
יש כל מיני סוגים של דייטים

אכן אני מתיימר ללמד משהו מעניין גדול ועוצמתי, לגבי הבואו לשמוע או לא, זה כבר תלוי באישיות של כל אחד ואחד, אני לא יכול גם אם הייתי רוצה להפיג את הערפל במסגרת הזאת , ורק מי שמספיק סקרן , כבר יעשה את הצעד שלו בנושא. לגבי הגיל זאת תוצאה של כתיבת גיל אפס בתפוז אז לפני שמונה שנים כשנרשמתי ואולם אני מניח שאני בערך פי שתים בגיל מהממוצע הגילאי בתפוז לי יש דייט עם הנושא של משמעות החיים והנסיון להבין אותם, זה סוג כזה של דייט שכמה שיש בו אנשים יותר איכותים הוא יכול רק להשתפר, כל אחד והדייטים שלו

למעלה