קבוצת הערות

כל הכבוד על השלמת משימה 11!

אני לא מצליחה להקשיב זמן למשימה 12. כשניסיתי אותה חוויתי אותה כקשה מידי עבורי. איך את תופשת את המשימה, ואת את מתכוונת לעבוד איתה? ניסיתי ליצור מבנה בדמיון של ארבעה חלקים (חילקתי את הבית לארבעה חלקים) ולהוסיף ספירה בכל אחד מהם. זה לא עבד.

וארה

New member
אמנם לא שאלת אותי אבל...

מה שעזר לי כשניסיתי אותה לפני כמה חודשים זה גם לפרק את היום למקטעים - לי זה היה נוח לפרק ל: בבוקר לפני שאני יוצאת מהרגע שאני נכנסת אח"כ הביתה ועד שאני יוצאת שוב וכן הלאה... לכל פרק זמן סיכמתי את הספירה שלו, ובערב כשהלכתי לישון חיברתי את המספרים. אני לא יודעת אם זה עומד בהגדרת המשימה - מה דעתך? למען הסר ספק: לא רשמתי את המספרים - רק זכרתי אותם.

אם אני מבינה נכון את המשימה,

אז לא אמורים לחלק למקטעים, אלא לעלות בספירה כל הזמן. אני כותבת את זה בעיקר עבור אחרים (ואולי אחרים יגיבו. אולי אני טועה למשל וכו'), כי כבר דיברנו על זה אם איני טועה.

תודה מיכלי ../images/Emo140.gif

השלמתי עכשיו גם את המשימה ה-12! איזה כיף
כמה דברים שעזרו לי: להגדיר את השלמת המשימה בשתי מסגרות שבהן אני משתתפת, כחלק ממה שאני רוצה להשלים עד תאריך מסוים. לשתף פעולה עם וארה במאמצים של כל אחת בנפרד לעבר ההשלמה של המשימה. מה שהתבטא בעיקר בידיעה שהאחרת מנסה גם, במקרה הזה גם באותו הזמן. זה מאד עוזר וממקד. בכל אחד מהאיזורים בבית הגדרתי מקום שעליו דמיינתי את הספרות. כך שכל פעם ששבתי אל המקום הזה, הספרה פשוט הייתה שם. לא באמת הייתי צריכה לזכור אותה, אלא פשוט לראות אותה. היא הייתה שם. הפעלתי נחישות להשלים את זה ויהי מה. ובעיקר, פשוט ממש התאמצתי... זה נראה לי ממש חתיכת עוגה עבורך
פשוט תעשי את זה פשוט

o fri

New member
פּוּש חדש של מוטיבציה בזכות וארה וד

איזה כיף שדלית ווארה השלימו את המסע. זה נתן לי פּוּש חדש של מוטיבציה. זה מעניין לראות את הגרף הגלי השונה אצל אנשים גם מבחינת קצב ההתקדמות, שאולי מלמד על רמת המוטיבציה והתלות במוטיבציה כדי ללכת במסע בזעיר-אנפין הזה.

מה שעשיתי

היה לזכור סט של ארבע מספרים כל הזמן (שתמיד משתנים... בהתאם לתנוע בבית) ובנוסף לזכור את האיזורים של הבית לפי סדר מסוים: 3= חדר שירותים ואמבטיה 16= סלון,מטבח ושטח העבודה 8= חדר שינה 6= חצר ומסדרון אז תמיד זה היה לפי הסדר הזה וכל הזמן זכרתי רצף של ארבע מספרים. ברגע שלא הייתי בטוחה באחד המספרים מה שעשיתי זה היה לחזור אחורה עד למספר ודאי (נגיד, אני בטוחה שכבר הייתי בשירותים פעם אחת) ומשם לשחזר מה קרה (אוקי, אז עכשיו הייתי בסלון ומשם קפצתי לחדר שירותים ואמבטיה כדיי לשים דאורדורנט ולצחצח שיניים ואז הלכתי לחדר שינה דרך הסלון וחזרתי שוב דרך הסלון אל החדר אמבטיה כדי להוציא את הגרביים מהמייבש ויצאתי לסלון. אז בעצם נוספו פעמיים לחדר אמבטיה) המצב שהייתי בו היה מצב מלא בטחון בעצמי - לא הקדשתי אנרגיה להתלבטויות למינהם. הייתי מאוד חדה ובהירה ויודעת... לא היה אפשרות לבלבול מיותר להכנס. פשטות פשוטה וקולחת שכזו. עשיתי לי מספרים דמיוניים על הקירות למקרה שאשכח אבל אני לא נעזרתי בזה וגם זה לא סוג הזכרון לי לרוב (דמיוני-ויזואלי)

nivinivini

New member
פרשתי...ביי ביי

הגעתי למשימה 4 (לפני שנה בערך) והשתמשתי בוריאצייה משלי. הצלחתי כבר אז 3 לילות רצוף ואז התברר לי שאסור לי להשתמש במשפט אחר ממה שצויין. את האמת העניין לא ברור לי. בכל אופן אין שום סיכוי שאני משתמש במשפט ההוא (גם אם אני אשתמש בו זה אף פעם לא יבוא מבפנים). טוב, טעות שלי שלא קראתי לעומק את הכללים לפני שהצטרפתי. מממ...וזהו.

אשכר

New member
האם אתה חושב שתפסיד יותר אם תשאר?

מה בעצם יש לך להפסיד אם תשאר? (לך, אישית)

nivinivini

New member
לא יודע אם מדובר על להפסיד או לא.

נראה לי אני לא בעניין של תרגילים מהסוג הזה, הדרך שלי מתנהלת בצורה אחרת. נדמה לי שההצטרפות שלי מלכתכילה לקבוצה הזאת הייתה יותר כדי להצטרף (בכנות), ולהרגיש טוב בזה שאני מציב לעצמי תרגילים מסויימים וכל זה. בתכלס אני לא מוצא בזה באמת עניין ולא חושב שזה ייקדם אותי לאנשהו. אני יותר בעניין של התבוננות נקייה על מהלך החיים שלי וזהו, בלי תרגול מסויים. רק חיבור לרוח כמה שאפשר.זה יכול להשמע כמו סוג של עצלות, אבל זה לא. טוב, בכל אופן, הסיבה שהודעתי על הפרישה הייתה כדי לא לשבור את ההסכם. זה לא נראה לי עניין שדורש ניתוח, זה גם לא צריך לעניין מישהו.

nivinivini

New member
מצחיק שהשתמשתי במושג "ייקדם אותי

לאנשהו...". בדיוק עם זה הייתה לי בעייה. לא משנה.

אשכר

New member
אתה בד"כ מגיב מהר והרבה. בבקשה

תענה לי - מה יש לך להפסיד אם תשאר?

fire snake

New member
אענה לך - אני לא הודעתי על פרישה כי

לא הצטרפתי רסמית לקבוצה. וזאת משום שהיתה לי בעיה עם הנוסח שצריך לומר כמתעוררים בבוקר - לא זוכרת פרטים, זה נמצא בפתיל הראשון או השני של הקבוצה. העברתי מסר לבן עם בקשת רשות לומר נוסח שונה, ובן ענה שאם אני משנה נוסח אינני יכולה להצטרף לקבוצה. כך שיש לי פטור מהצהרות, וגם מהצורך להחליט אם פרשתי סופית או לא. אולי אשתמש בכמה מן התרגילים - אבל לא נראה לי שאני זקוקה לקורס ערות. מי שמחולק בן רמות שונות בשמאל וימין של תודעתו, ומסיבות טובת, עדיף שלא יחתור ליותר מדי ערות. זה עלול לחבל בהגנות שלו, ואפילו להנמיך לו את שמאל, שהוא הקובע. ובכלל - עשיית תרגילים לא מדויקים (למתרגל המסוים) - בייחוד תרגילי כוונה - תביא לתוצאות לא מדויקות (לא בדיוק אלה הרצויות) - וזה יותר גרוע מלא לתרגל בכלל, ולשמור על הפוטנציאל. תחשוב על מישהו שהורס לו את מיתרי הקול בשירה מן הגרון, במקום מן הסרעפת.

אשכר

New member
למה מי זה בן שיגיד לך מה לעשות?

ממתי אתה מקבל הוראות מ-בן?

אשכר

New member
(הקטע הנ"ל שלי דורש הבהרה)

העובדה שבן אומר לך לעשות או לא לעשות משהו, יש בו משום ההמלצה. ההשתתפות שלך בקבוצה (וירטואלית!) כזו או אחרת מתחילה ונגמרת בך. כמו שאני רואה את זה, מידת ההשתתפות שלך יכולה להיות 0 או גדולה מ-0. אם היא 0, הפסדת הכל בכל מקרה. אם היא חלקית, אז אולי לפחות תרוויח משהו. בלי קשר: אם הבנתי נכון, אתה פוחד שמימוש של ההמלצות של קבוצת ה______ (השלם את החסר) יפר את האיזון בין משהו בך להגנות שלך. (נכון?)

nivinivini

New member
אני לא פוחד מההמלצה...היא פשוט

(ומדובר על המשפט שאומרים בתרגיל 4) עלול לעשות לי נזק. יש לי משפט אחר שאני משתמש בו. הוא מותאם לי אישית. זה נראה על פניו כמו עוד תרגיל נחמד, אבל זה לא. זה תרגיל התכוונות חזק מאוד ובמתכונת הנוכחית שלו אני לא אשתמש. גם אם זה בסך הכל 3 פעמים רצוף. בקיצר, לא ביג דיל. שוב, ההצהרה נעשתה כחלק מההסכם.

fire snake

New member
(אני בת) בן הוא מייסד הקבוצה והמדרי

ך הראשי. השתתפות בקבוצה לא מתחילה ונגמרת במשתתף - היא החלטה משותפת של המשתתף והקבוצה (מיוצגת על ידי המנהיג). זה מקובל עלי, לכן שאלתי וקיבלתי על עצמי את התשובה. למה אתה מתעקש ש-0 השתתפות גורם הפסד? זה לא אוצר זהב, זה דומה יותר למכשיר כושר; יש אנשים שמכשיר מסוים זה יגרום להם להתפנתר, לאחרים הוא עלול לדפוק את הגב. אני לא "פוחדת" - אני מוצאת את הנוסח ההוא לוקה בחסר, ויוצא שהוא מפריע (לי) יותר מאשר עוזר. בגלל שוני ברמה משני צדי התודעה, אני רואה אפשרות שהוא ימשוך אחד משני המפלסים שלי (ימין) למעלה, ואת השני (שמאל) למטה - וזה יכול להיות די בלגן.

למעלה