והפעם בלי שום ספקות. במשך שלושה ימים רצופים, בכל בוקר, לפני שפקחתי את העיניים, אמרתי את המשפט "אני ער, ואני עושה כמיטב יכולתי על מנת לטפח יצור מופלא זה, ולקדם אותו ביותר, בכל המישורים, עכשיו ותמיד.
הי, לפי הבנתי את משימה 3 -- כשאני בודק כמה זמן עשיתי את התרגיל, הכוונה היא לא כמה זמן עבר בין מחיאת כף למחיאת כף, אלא בסך הכל כל כמה זמן עבר מתחילת התרגיל עד שהחלטתי לסיים אותו ולפתוח את העיניים ולהפסיק להתרכז בנשימה. האם זה נכון? והאם זה הזמן שאני צריך להאריך? תודה מראש, ונן המתבונן.
פעם אחת התעוררתי ואמרתי את המשפט, באמצע קלטתי שאני לא בטוח שאני אומר את המשפט בקול מספיק רם כדי שהאוזניים שלי ישמעו אותו, והתחלתי להגיד את המשפט מההתחלה. האם זה נחשב?
אני מתעורר, בלי לפתוח את העיניים. מבין שהתעוררתי, אבל עדין לא רוצה לקום. אז אני נשאר עם העיניים סגורות ונרדם. רק בפעם שאני מתעורר ורוצה לקום אני אומר את המשפט ואז פותח את העיניים. נחשב?
אם לא חשבת על זה , אבל אם לא: את יכולה להתיחס לזה כאל משימה אחת ארוכה בת עשר שעות ולא כאל משימה שמתחדשת אחת לשעה. כלוצר את צריכה לגייס אנרגיה שמספיקה לעשר שעות. מה את חושבת?
לפני כמה חודשים חשבתי שהשלמתי את המשימה הזאת, בחלק מהימים לא הייתי בטוח ב100% שלא פקחתי את העיניים (רק ב90%+) והחלטתי שזה מספיק והמשכתי הלאה. אחרי שהשלמתי את המשימה ה-9 החלטתי לחזור שוב למשימה ה-4 ולהשלים אותה בצורה ודאית. מאז הכי קרוב שהגעתי ללהשלים אותה היה כש-3 פעמים הצלחתי להגיד את המשפט כשאני בטוח ב100% שלא פקחתי את העיניים, רק שבפעם השלישית בטעות התחלתי להגיד משפט אחר (מתרגיל דומה) ואז עצרתי ואמרתי את המשפט הנכון.