קבוצת העירות

חתימה על ההסכם

אני מתחייב: לדווח כאשר אני משלים משימה. להימנע משקרים. במקרה של פרישה, להודיע על כך בהודעה ברורה של "פרשתי" בתוספת הסיבה לפרישה, כמו כן אני מודע לכך שפרישה היא סופית. להישאר באותו ניק מתחילת העבודה ועד סופה. להישמע להוראות המארגן כלשונן.

התהוות

New member
../images/Emo27.gifמתעניינים- שאלות וכ'../images/Emo27.gif

לכל מי שיש לו שאלות על הקבוצה, ההסכם, המשימות, או כל דבר אחר שקשור לקבוצה - שואל אותן כאן! מקום זה פתוח לשאלות לכל אדם, גם למי שלא רוצה בכלל להצטרף לקבוצה.

קראי את המאמר

יש לי כמה שאלות: כמה חברים כרגע בקבוצה? מי מארגן את הקבוצה? האם קיימת קבוצה אחת, או כמה? האם הפגישות לצורך הלימוד מתנהלות דרך האתר, או גם אחרת? מה עליי לעשות כדי להצטרף, מלבד מה שמתואר במאמר?

התהוות

New member
תשובות (-:

בנוגע למספר החברים בקבוצה את מוזמנת להיכנס להודעה (בשרשור זה) הנקראת: "אז איפה כל אחד?" טליה מארגנת הקבוצה. וזאת קבוצת העירות היחידה שפועלת בפורום כיום. כמדומני שפעם היתה פגישה מחוץ לפורום, אני לא בטוחה לגבי זה. בפגישה זו אני לא נכחתי - זאת לא היתה איזו פגישה ש"חייבים" להיות נוכחים בה כדיי להיות בקבוצה. בכל מקרה, לא חייבים לעשות שומדבר מחוץ לשרשורים של הקבוצה בפורום זה! אין שומדבר נוסף שעלייך לעשות, פשוט נסחי את ההסכם במילותיך ופרסמי אותו תחת הכותרת "הצטרפות לקבוצה".

Talia E

New member
לא ניתנה הנחייה בנוגע למשך הזמן

אלא רק הנחייה להצליח מספר פעמים. אני הגדרתי לעצמי מראש מה אני רוצה להצליח ושיהווה עבורי הגשמת המשימה - ולדעתי זו דרך נכונה. נדמה לי שהגדרתי לעצמי להצליח לעצור 10 פעמים ברצף (אני לא זוכרת בוודאות כרגע) - אבל זו בחירה אישית.

התהוות

New member
../images/Emo133.gifעבודת הקבוצה השוטפת ../images/Emo27.gif

מקום זה מוקדש למי שכבר משתתף בקבוצה

The Daydreamer

New member
משימה מספר 4 - חמקמקה שכמותך...

כעת גיליתי שהמשימה מבקשת לומר בקול רם!! ולא בלב!! את המשפט אהההההההההה..................... לא שהצלחתי עד כה להצליח לומר אותו בפעם השלישית- כאילו איזה חלק בתוכי פשוט מתעקש לא להתעורר... ( משעשע בטירוף) הפעם אצליח לומר 3 פעמים רצופות את המשפט הקצר והפשוט הזה, לא ארדם באמצע, לא אשכח מילים, לא אהפוך את המלה " לטפח" למלה "לפתח" ולבח, אבל לבטח לא אפספס את הפעם השלישית

התהוות

New member
../images/Emo133.gif אז איפה כל אחד?

נוכח מתעורר - השלים שלב 3 וכעת חותר להשלמת שלב 4. תאריך תחילת המסע של נוכח מתעורר: 13.7.04. בוקר טוב שחף - השלימה שלב 2 וכעת חותרת להשלמת השלב ה- 3. תאריך תחילת המסע של בוקר טוב שחף: 13.7.04. rafider - השלים שלב 3 וכעת חותר להשלמת השלב ה- 4. תאריך תחילת המסע של rafider: 19.7.04. Talia E - השלימה שלב 5 וכעת חותרת להשלמת שלב 6. תאריך תחילת המסע של Talia E: 7.7.04. who is in - השלימה שלב 2 וכעת חותרת להשלמת שלב 3. תאריך תחילת המסע של who is in: 15.7.04. זה קל זה פשוט - השלימה שלב 3 וכעת חותרת להשלמת שלב 4 (אחרי שהשלימה שלבים מתקדמים יותר, והחליטה לחזור למשימה מס' 4 - כי לא היתה בטוחה בדיעבד שעשתה אותה בצורה מושלמת ) תאריך תחילת המסע של זה קל זה פשוט: 8.7.04. kung fu - השלימה שלב 11 וכעת חותרת להשלמת השלב ה- 12. תאריך תחילת המסע של kung fu: 10.7.04. 1מים צלולים - השלימה שלב 1 וכעת חותרת להשלמת שלב 2. תאריך תחילת המסע של 1מים צלולים: 15.8.04. The Daydreamer - השלימה שלב 3 וכעת חותרת להשלמת שלב 4. תאריך תחילת המסע של The Daydreamer: 13.7.04. התהוות - השלימה שלב 9 וכעת חותרת להשלמת שלב 10. תאריך תחילת המסע של התהוות: לא ידוע מתי בדיוק התחילה לבצע את המשימות, אך הצטרפה לקבוצה בתאריך 20.9.04. o fri - השלימה שלב 6 וכעת חותרת להשלמת שלב 7. תאריך תחילת המסע של o fri: 20.9.04 jedi- בדרך להשלמת המשימה הראשונה. תאריך תחילת המסע של :jedi 01.01.05

o fri

New member
אני חזרתי להשלים שלב 3 ולכן אני

עכשיו חותרת שוב להשלמת שלב 4.

התהוות

New member
../images/Emo133.gif חוויות מן החתירה לעירות

כאן אפשר לשתף בחוויות שלנו, בנסיון שלנו להשלים את המשימות ולהתעורר

kung fu

New member
ניסיתי להשלים את משימה 12

ואחרי איזה כמה דקות היא ברחה מראשי. מרגישה שעם כמות הפעילויות שאני עושה עם עצמי, אין לי מספיק קשב וצלילות להקדיש זמן למשימה זו. זה נשמע כמו תירוץ! חה חה! משערת שאחזור לחתור אליה ..... בקרוב.

The Daydreamer

New member
ובכל זאת, לא תזיק איזו עצה טובה...

איך להצליח לשמור על רצף של שלוש פעמים כאשר הדגש הוא על הפעם השלישית? כלומר, במשך פעמים הצלחתי לאורך כל הדרך, אבל הפעם השלישית הזאת.....

kung fu

New member
להמשיך בנחישות ובעוצמה בלתי מתפשרת

לתבוע לעצמך את המצב שאת מצליחה לעשות זאת 3 פעמים ברציפות
זאת העצה הכי טובה שיש כרגע ברשותי....

The Daydreamer

New member
שאלה נוספת:

התעוררתי וביצעתי את המשימה כהלכה. לאחר מכן חזרתי לנמנם , ורק אחרי כמה דקות התעוררתי לחלוטין, ממש קמתי. עדין הצלחתי במשימה?

kung fu

New member
לפי זכרוני מדובר על כך

שאמורים להגיד את המשפט לפני שממש קמים. בגלל שאנו לא יודעים אם באמת ממש נקום (אולי נחזור לנמנם) אז כדאי להגיד בכל פעם שנראה לנו שאנו עומדים לקום. היו על זה דיונים בשרשורי העירות הקודמים. יכול להיות שיש שם מידע אחר שלא ציינתי. מציעה לך להיכנס לשם ולראות

לגבי המשימה הרביעית...

אני מתעוררת. עיני עצומות עדיין. אני אומרת את המשפט בקול. עד כאן סבבה. אחרי כן, אני נרדמת שוב. בעיניים עצומות עדיין, מתעוררת, אומרת את המשפט בקול. עדיין בסדר. אבל יש שאלה: אם זה קורה כך מספר פעמים, אז בכל פעם אמורה לומר את המשפט, גם אם יודעת שארדם עוד שנייה שוב? אחרי כן, אני נשארת לשכב במיטה בעיניים עצומות. סבבה. חושבת על כל מיני דברים, מהרהרת לי. עכשיו אני פוקחת אותן. יופי, איזה יום יפה. עכשיו אני שוב עוצמת אבל לא נרדמת. והשאלה: האם גם הפעם, עליי לומר את המשפט לפני פקיחתן?

למעלה