קבוצת הליכה...

אתי77

New member
קבוצת הליכה...

אמורים להתחיל היום, נכון? אני מסתכלת על ההליכון מהוססת... הקטן צרח כל הלילה. ישנתי בסך הכל 4 שעות לא רצופת. המיטה קוראית לי הרבה יותר חזק מההליכון... אוף... מישהי כבר הספיקה לעשות הליכה היום?

אור685

New member
כן,עכשיו חזרתי!למרות ש...

נתפס לי איזה שריר בגב,לא הכי נורא אבל בקלות יכל לשמש תירוץ למה לא ללכת,אבל-בגלל שקבענו כן הלכתי! זאת בדיוק המטרה של ההתארגנות שלנו. רק 20 דק',אבל זה בסדר מבחינתי.העיקר שהלכתי. אז אתי-יאללה!....

אתי77

New member
את באמת רוצה לדעת? ../images/Emo3.gif

נכנסתי למיטה בשעה 8, אפילו לא התקלחתי... אני מנסה לגמול את הפעוט מהנקת לילה, וזה עולה לנו בלילות מאד קשים...לא הייתי כבר מסוגלת לזוז בערב... הערב, מבטיחה לכפר... אל תוותרו לי!

אור685

New member
ברור שרציתי באמת לדעת!

האמת-היה לי קשה אתמול לכתוב לך שתצאי להליכה. כמה שאני מכירה את העייפות הזאת... כשאני הייתי בשלב כזה לא חשבתי אפילו לצאת להליכות. לכן חושבת שמגיע לך כל הכבוד! אז היום בערב מחכה לדיווח שלך! (מקווה שהלילה ישנת קצת יותר)

אתי77

New member
לא ממש... ../images/Emo3.gif

אבל לפחות הלכתי לישון מוקדם... הגמילה הזו מהנקות לילה קשה מאד... הוא צרח שעתיים רצוף...בין 2 ל4, ואז התעורר סופית בחמש ורבע... אני נאחזת בתקווה שבקרוב ישן לילה שלם, ואני אהיה רזה, יפה ומלאת אנרגיות! אבל היום כבר פתחתי את ההליכון, כך שהערב, יהיה יותר קל לעלות עליו...(אני מקווה)

למעלה