קבוצות תמיכה

קבוצות תמיכה של אמיר

אמיר העלה רעיון לארגן קבוצת תמיכה שבועית באיזור ת"א, קבוצה של סוכרתיים מסוג 1 בעלי משקל עודף עם דיאטנית קלינית שעובדת עם סוכרתיים שכמובן ההתניה היא שיהיו מספיק משתתפים. אז המעונינים/ות ישרשרו למעטה או ישלחו לאמיר מסר עם המייל שלהם כדי שיוכל לצור איתם קשר אישי.

קבוצת ההליכה של ESHLY

ESHLY הציעה להקים קבוצות הליכה לעצלנים המתוקים כדי שיסכבו זה/זו את זה/זו. אז שוב למען הסדר הטוב המעונינים יתפקדו כאן ויצינו גם מקום מגורים
כך שנוכל לאגד את הקרובים להליכה בצוותא

Lady Spring

New member
אז מי מת"א ורוצה להתארגן להליכה ?

התחלנו שרשור על רצון לעשות הליכה ודייאטה שהלך די לאיבוד..... אז אני בעניין הליכה.....כי לבד מתעצלת..... יש כאן אנשים מאיזור ת"א שרוצים להתארגן ?

S h u g i

New member
../images/Emo91.gif תתחילי ישר מאופניים ..

יותר מהנה ונחמד גם שורף יותר

S h u g i

New member
לא ממש ..

רק עושה רעש ועשן ... ואני מקווה שאת עם ..
כזאת

איליקו

New member
אני רוצה ללכת לצעדות באיזור ת"א

אני עושה זאת כבר עתה אך לא בתדירות מספיק גבוהה ולא צעדות מספיק ארוכות. מאיזה חלק את של ת"א?

Lady Spring

New member
מרכז ת"א. והקסדה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא, אצלי היא לא ככה.....

hilapo

New member
חבל שאני לא מהאיזור הייתי באה בכיף

..................................

amiryh

New member
אני מציע

שמי שמעוניין עם כל סוג של סוכרת , יגיע לנקודת מפגש שנקבע , ומשם נראה כבר לאן אפשר לזרום עם הרעיון הזה . לכן , הנה לכם שתי אפשרויות : א. המסלול של גולדה בחולון - מסלול הליכה המיועד לצועדים באורך של 3800 מ' על סיבוב . ב. פארק הירקון ברמת גן , באזור של גני יהושע . שעת ההליכה תיקבע לדעתי בשעות הערב , שמונה או תשע , לבחירתכם . אני מציע את יום חמישי בערב כיום המפגש . אז הנה לכם הצעה מפורטת , נא הביעו דעתכם , ולפי הרוב , נמצא את ההחלטה המתאימה . אפילו אם אתם לא בטוחים בקשר לעתיד המפגשים , תנו לבריאות שלכם עוד צ'אנס ובואו . אני יודע שזה ישפר את איכות חייכם לאין שיעור . קדימה

hilapo

New member
יש בפורום אנשים מאיזור

יהוד ,קרית אונו ,אור יהודה והסביבה?

amiryh

New member
מינימום שמונה

ואז אני פונה עם השמות לרותי (ראש מחלקת הדרכה באגודה) ומדבר איתה , ובמידה והיא תגיד לא , יש לי עוד רעיון .(אבל אין סיבה שהיא תתנגד) . אז קדימה...אין פה אנשים עם סוכרת נעורים שהמשקל מפריע להם , ועוד לא הרימו ידיים?

למעלה