קבוצות קטנות בFM5

rimbd

New member
קבוצות קטנות בFM5

איך לעזעזל אנשים מצליחים לקחת קבוצה, נאמר ישראלית, ולקחת איתה את ליגה האלופות?! או אפילו אופ''א? נאמר ראיתי איפשהו מישהו שלקח עם חיפה 3 פעמים ליגת האלופות, או עם ביתר?.. פאק, אפילו עם קבוצה הרבה יותר טובה, נגיד, פנתינייקוס, הכי הרבה שהצלחתי להגיע ב- 4 עונות זה שמינית גמר... ואני משחק בטקטיקה שהרבה אנשים משחקים (4-3-1-2).. איך לעזעזל לוקחים קבוצה ישראלית לשלבים כ''כ גבוהים? וביחוד שבכלל אין שחקנים ישראלים ברמה אפילו קרובה!... עם מכבי חיפה בפעם היחידה שניסיתי, קיבלתי בבתים תבוסות משפילות שגרמו לי להעיף את המשחק הזה לטיזן-אבו.

itamar argaman

New member
תראה

אני הגעתי לחצי גבר גביע אלופות עם הפועל כי היו לי שחקנים מדהימים. החתמתי על חוזה פתוח בלי לשלם דולר, שחקן מדהים בשם Arouna Kone, כל משחק היה מכניס לי משהו כמו שלוש, שתיים גולים. ואת פרדי אדו, ואת פרדי גוארין, ובשער היה לי שוער מדהים בשם bruno costaמבנפיקה. בחצי גמר משחק ראשון ניצחתי את מילאן 1-0, ובסן סירו הם ניצחו 2-1, בפנדלים מאלדיני כבש לי שער והלך לי התואר. אני רוצה לראות הוכחה שמישהו הגיע עם קבוצה ישראלית לגמר גביע אלופות וניצח!!!!

רק בעזרת הזרים.

אני תמיד משחרר את כל הזרים ומביא 5 זרים חדשים, הכי טובים שאני יכול להביא. בנוסף לזה עם ההישראלים הכי טובים.. תמיד הכל אפשרי.

rimbd

New member
סבבה הבעיה שיש גבול

עד איזה רמה של זרים אתה יכול להביא לקבוצה ישראלית! דבר שני, אתה לא יכול להיות עם קבוצה של זרים בלבד אתה צריך גם לפחות 6 ישראלים טובים! ואין! בטח לא ברמה של ליגת האלופות! וגם אם פה ושם יש מישהו די טוב הוא עולה כמה מיליונים... דבר שני, כבר אמרתי את זה מתישהו. נגיד העונה שעשיתי עם חיפה, באה מולי קבוצה בסדר גודל של אינטר, מילאן, יונייטד, אוטומטית זה 5-0, 5-1... זאת אומרת, אוטומטית הם ישכבו לי על השער 80 דקות, ואוטומטית יכבשו כמה שערים. איך בכל זאת אפשר להחזיק מעמד עם בנאדו ומגרשוילי?...

זרים מדרום אמריקה

ומאפריקה כמו במציאות..זולים. אם תחפש טוב מאוד תוכל גם למצוא כאלה שממש שווים את זה. אם יהיה לך את ההישראלים הכי טובים, אפשר להצליח. השאלה זה גם המערך, אם תשחק נגד אינטר ומילאן עם 5 שחקני הגנה אז בטח שתפסיד. אני משחק 4-1-2-1-2 באירופה, תמיד עם שני חלוצים הכי טובים כי הכי חשוב זה לכבוש.

אני העלתי את Forfar Athletic

לפריימר ליג הסקוטית אחרי ארבע עונות בלבד, ואז התפטרתי, שפילד ונסדיי לקחו אותי ולקחתי איתם את ליגת האלופות אחרי ארבע עונות נוספות. המשחק קל מאוד מרגע שאתה מבין את העקרונות הבסיסיים

בגלל זה, אגב, זה לא אתגר לשחק

עם קבוצות גדולות, שאתה יכול להחתים את מי שאתה רוצה ובכמה כסף שאתה רוצה. זה תמיד הגעיל אותי אנשים שמשחקים ככה. אבל מה לעשות, יש טובים ויש מתקשים.

GeorgeChip

New member
אפשר,

קודם כל, כמו שפרקר אמר שלח סקאוטים לאפריקה ודרום אמריקה, יש שם שחקנים טובים וזולים. אני הצלחתי עם הפועל ירושלים להגיע למקום 30 באירופה, כי היה לי מזל עם זרים. זה גם חשוב שלא תשחק בונקר, כי אז באמת תחטוף.

למעלה