קבוצות פעילות

simons

New member
קבוצות פעילות

יש לי בקשה: בגלל בלבול שנוצר בקשר לקבוצות שפעילות וקבוצות שכבר לא פעילות, ולמען מפגש הקפטנים שמתוכנן, אם אתם קבוצה מכל סוג שהיא, שפעילה ב"דבר-הבא", בבקשה תשאירו כאן הודעה שבה יהיו: שם הקבוצה אופי הקבוצה (עיר, גילדה וכו´) שם הקפטן דרך ליצור עמכם קשר בבקשה אל תשאירו: "פרסומות" לקבוצה שלכם דיונים מתי מתאים לכם שהפגישה תתרחש הודעות אחרות להודעות כאלו תפתחו עץ חדש. בתודה, סימון

בעיה אם חלק מהקבוצות

יש קבוצות שהן "סודיות", ולא מעוניינות בחשיפה עצמית. בנוסף על כך, לא כל ראשי הקבוצות מדברים כאן. יש אנשים שמעדפים לבתמש באי מייל, הודעות אישיות, ולוחות אחרים.

vergan

New member
האחווה העלפית הגברית

שם קפטן: נמרוד אמיר (VERGAN) שם קבוצה: male elf society אופי:אחווה כלל-אלפית E-mail:[email protected] אתר הקבוצה: www.avidgamers.com/MEC

ilanlev

New member
fag!

fag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fagfag fag fag

How Mature [NOT]

You even got the pasting all figured out wrong at the bottom line.

LeeRoy

New member
אולי לא צודק אבל...

הוא צודק!!!!!!!!!!!!! fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag fag

simons

New member
קבוצות סודיות +לוורגן

כמובן שאני לא מבקש מקבוצות סודיות לחשוף את עצמן.. אני מדבר על הקבוצות "הרגילות". אני אשמח אם תוכלי לספר לי היכן ניתן ליצור קשר עם ראשי אותן קבוצות לא סודיות, או באילו לוחות הם משתמשים. ולוורגן - הכוונה באופי הוא מה סוג הקבוצה, לדוגמא האחווה האלפית שלך היא גילדה, קדר היא עיר וכו´..

Firith-Annûn

Name: Firith-Annûn (Or just Firith, for short) אופי: Free (Anyone can be a Firith, no matter where he lives, what guild he´s at, or what his race is) Captain Name: SHERY Email: [email protected] Phone: 054-912222 this week, thursday´s the best day.

MILK*

New member
FES

שם: FEMALE ELF SOCIETY סוג: אחווה/גילדה. חלק מאחוות כלל האלפים (החלק השני הוא אחוות האלפים הזכרים) קפטן (או איך שלא תקראו לזה): הדס קרביץ, או בכינוי ELANOR האחווה/גילדה מקבלת אלפיות וחצי אלפיות. ואלפים וחצי אלפים (זכרים) בשביל ה-MEC ניתן להשיג אותי באי-מייל: [email protected] ההרשמה פתוחה (ורצויה) לכל משחקות האלפיות וחצי אלפיות בלי קשר לעיר המגורים או כל גילדה אחרת.

5נדב

New member
אמור

שם הקבוצה: אמור אופי הקבוצה (עיר, גילדה וכו´): ממלכה/עיר מדינה (אני דנים על החסרונות והיתרונות של השניים, בקרוב נצא עם החרזה רשמית) שם הקפטן: נדב (כינוי: אדאניר) דרך ליצור עמכם קשר: בתחתית ההודעה.

simons

New member
מסקנות

האם אני צריך להבין מכך, שיש רק שלוש ערים/מדינות ??? זאת אומרת שיש לנו כרגע את: אמור, קדר, ואיוול-מי (שלמרות שלא התפקד, אנו יודעים שהרשע רוחש מתחת לפני השטח) (את פירית´ אננון לא החשבתי בתור קבוצה כי אין לה קיום פיזי-גאוגרפי אחד) זאת אומרת שתי ערים מה"גוד-גייז´" בלבד? זה רע, אפילו רע מאוד... זה ייצור כזה חוסר גיוון נוראי..

Yaronimus

New member
צבא הירח תמיד נמצא שם לשימוש

רק חבל שאני לא יכול ליצור אותו כרגע לבד במצבי צבא הירח הוא צבא של פליטים מהמדבר, שמחפש נחלה בין שאר ממלכות הדבר הבא, ואנשים אנשים קשוחים וחסרי פחד, אך הם חולמים על היום בו ישובו לעירם הקדושה אשר ממנה גורשו בבושת פנים מאוייב זר. עד אז הם צריכים לצבור כח כמו שאר הממלכות. זוהי תרבות מדברית (פגאנית אבל עם השפעות של הממלכות המוסלמיות - ז"א עולם פגאני אבל עם ערבסקות).

קח בחשבון ש

יש עוד קבוצות "סודיות". אף חד חוץ מאושר לא יודע כמה יש, ומה הם בדיוק. יכול להיות שיש *הרבה* יותר מ"רק" שתי ערים "טובות". וגם אם... עד כמה שידוע לי, מס´ ה"טובים" הוא גדול ממס´ ה"רעים". נכון לעכשיו

הקבוצות הסודיות

הקבוצות הסודיות הם תולעים וחפרפרות בתוך הקבוצות שלכם. רק שאתם לא אמורים לדעת מיזה...

simons

New member
אם ככה

זה משאיר את המסקנה שלי בעינה - 2 מדינות/ערים ´טובות´ (+חפרפרות) 1 מדינה של איוול-מי.

Othian

New member
המסדר של ספירה

שם הקבוצה - המסדר של ספירה
אופי הקבוצה - מסדר דתי
שם הקפטן - Othian
דרך ליצור עמכם קשר: http:\\order_of_saphira.tripod.com

dianno

New member
המגדל האפור

שם הקבוצה: "המגדל האפור" אופי הקבוצה: גילדת קוסמים שם הקפטן: אריק נסיס (זה לא אני, אני "סתם" וויזיר) קשר: אריק השאיר אלפי פעמים פרטים בכל מיני הודאות- חפסו אני: 936607 053 או בהודאות אישיות

למעלה