קבוצות חסות\בת

• פותח הנושא SiC
  • פורסם בתאריך

SiC

New member
קבוצות חסות\בת

החידוש הגדול ביותר במנג'ר החדש... מנג'רסנט פירסמו ראיון עם אחד המתכנתים של המשחק שבו הוא מדבר על האופציה החמודה הזו שתתווסף במשחק החדש... מה דעתכם על האופציה? מיותר או מגניבה? תתרום למשחק או סתם תוספת טפשית? האם אתם תרצו להיות קבוצת אם או קבוצת בת במשחק שלכם?

Asify

New member
דבר מגניב ביותר

על הנייר זה נשמע רעיון טוב מאוד ולפי מה שהבנתי זה גם עובד טוב זה יהיה נחמד למצוא על התחלת המשחק איזו קבוצה קטנה עם פוטנציאל ולקחת אותה כקבוצת בת. לתת לה שחקנים צעירים שלך שיקבלו ניסיון...לקבל ממנה את הכוכבים שלה זה יוסיף עוד עניין להתעסק בו בתוך המשחק

SiC

New member
גם לדעתי

זה יכול להיות אחלה של דבר... זה יעבוד טוב אם נאמן קבוצה באנגליה תיקח קבוצת בת בסקנדינביה או קבוצה בספרד תיקח בברזיל או ארגנטינה. אבל, אם נאמן קבוצה בארץ קשה לי למצוא לזה יתרון- אם תיקח אותנו קבוצת חסות גדולה היא תרצה להשאיל שחקנים צעירים לארץ. אני בתור מנג'ר של קבוצה לא ירצה שאחד מ5 הזרים שלי יהיה איזה ילד בן 18 וחסר ניסיון

נועם40

New member
ממש לא מיותר.

רעיון טוב מאוד שבהחלט יוסיף למשחק שנוכל להביא שחקנים צעירים שיקבלו ניסיון ולקבל את השחקנים הטובים שלהם זה יהיה בהחלט מעניין כיפי ובהחלט לא מסובך. הרעיון הזה נחוץ ויפה.

sok777

New member
אמנם מסבך

אבל נשמע גאוני.. כלומר, כל המתלהבים האלו [כמו למשל פרגוסו בבארסה] שאומרים שהם רוצים הרכב ראשון וזה, לתת להם קצת לשחק בקורדובה.. כאילו באמת, מה נראה לכם? שאני אשים את ג'יובאני דוס סאנטוס בהרכב? השאלה היא אם זו חייבת להיות קבוצת בת מאותה המדינה.. ואיי איך שאני מחכה למשחק!!

sok777

New member
גאוני.

אני רק חושב על זה.. כך למשל את בארסה, תנסה לקחת איזה קבוצה ברזילאית תחת חסותך ובטוח יצמח שם כשרון.. בקשר למה שאמרת על הזה עם הישראלי, אז תראה, אני מניח שאתה לא חייב להסכים להיות תחת חסות. ושאלה למי שמבין- יש מצב שאם אני בקבוצה בסדר גודל של בארסה אני יכול לקחת תחת חסותי קבוצה בסדר גודל סאנטוס או קורינתיאס [או ריבר פלייט נגיד] או שזה מוגזם?

SiC

New member
אתה לא בוחר את הקבוצה

אתה רק מבקש מההנהלה והם נותנים לך כמה קבוצות לבחור מתוכם... אני מניח שמועדון כמו ריבר לא יסכים להיות קבוצת חסות של בארסה נגיד...

positive energy

New member
נשמע טוב מאוד

בניגוד לרוב פה שרוצים להיות קבוצות האם, לי נראה יותר טוב להיות קבוצת הבת ולקבל שחקנים מוכשרים בהשאלה

למעלה