קבוצה

קבוצה

מה מאחד פה את כולנו עולה השאלה קבוצה של אנשים: או יותר מדוייק גברים ונשים שאינם ילדים אך גם עדיין לא סיימו לחוות כל כך הרבה דברים. הסטטוס, הרצון להרגיש לא לבד, הרצון להכיר ולמצוא חיבור, וישנם גם כאלה שמציצים מתוך סקרנות, מנסים להבין מי נגד מי ומה קורה פה בין השורות. קשר וירטואלי מוזר שגם הופך להיות אמיתי כשגוררים אותו למפגש פיזי בין כולם. הצורך שלנו כבני אדם לא להיות לבד מתברר צורך עז שגורם לאנשים זרים לחלוטין לחבור יחד קשר של צחוק, הסתלבטויות או סתם שיחה. קבוצה קשר מוזר עם אנשים שונים....

ומה שיפה בעניין הזה

שכל אחד יכול לבחור את המינונים שלו

Bubble Girl 27

New member
תראי אני יכולה להעיד על מה שאני מצאתי פה

לי אישית לא חסרים סביבי חברים ואנשים טובים, בלי עין הרע יש לי המון אנשים שאוהבים אותי כי הם יודעים שאני תמיד תמיד בכל שעה אתמוך בהם ואהיה שם. אבל חברים חדשים מגיעים ממקומות מוזרים לפעמים, לא ציפיתי למצוא פה חברים כלכך טובים. ממפגש למפגש ושיחות מסנג'ר התחברתי פה לרמי (כפרות) לשי (מלאך אמיתי) לנעה (אשת חיי.. אם כלתי לעתיד אולי
) וכמובן אחרון וחביב את דורון (
) התחברנו בינינו לבין עצמנו ברמה של שיחות טלפון כל היום שיחות במסנג'ר וכמובן גם פה.. אנחנו נפגשים גם לבד וגם כשיש מפגש גדול... הקשר התפתח לא על בסיס הגירושים בכלל וזה הכי יפה.. נכון שקל לנו להבין אחד את השניה אבל זה לא מגיע משם אלא ממקום יותר של דימיון באופי ורצון אמיתי להיות חברים. לצורך העיניין החבורה השמחה הזאת תומכת בי עכשיו שאני עוברת תקופה לא פשוטה. הם נמצאים שם בכל שעה ולא משאירים אותי דקה לבד כדי שלא אפול ולא ארגיש רע! עד כדי כך שהם נוסעים ממרחק מטורף עד אליי ובשעות לא שיגרתיות... אני לא רואה פה שום דבר מעבר להתחברות על בסיס דימיון וכמובן אינטרס משותף של לפתח יחסים מעבר לפורום.

היי

אין קשר במה את מסוגלת להקיף את עצמך ובאילו אנשים. אדם שיש בו פתיחות והוא אדם טוב יכול לעשות זאת בקלות. זה כלל לא האישו. את פה כמו רבים אחרים מתוך צרכים כאלה ואחרים כמו כל מי שנמצא פה. משום מה הרגשת צורך לתקוף ואת זה קוראים מבין השורות. אז קודם כל נא להרגע נחמד להכיר ולחבור , אין ספק שזה מסקרן

Bubble Girl 27

New member
אחותי אם הייתי תוקפת היית יודעת!

לא במקום ודי דפוק מה שרשמת כשאני רשמתי תגובה הכי תמימה והכי כייפית שאפשר. הייתי אומרת שאני יודעת אולי מאיפה הפוסט שלך מגיע ולמה הוא נשמע ככה אבל אני האחרונה שתקפתי בין השורות או אפילו חשבתי על זה! אילנית הפעם הלכת רחוק מידי ואני אפילו מבקשת ממך או יותר נכון דורשת ממך התנצלות!

צר לי לשמוע שאת עוברת תקופה קשה

כולנו עוברים את זה יהיה נחמד להכיר אנשים שכל כך עוזרים

ramoni1

New member
גם אני כול כך חולה עליך../images/Emo25.gif

וכול כך שמח שניכנסתי לפורום הזה וגיליתי אנשים חדשים וטובים, ואחת מהם זאת את דרלינג

ramoni1

New member
איילת

בשביל מה האגרסיות? אני אוהב אותך בדיוק כמו את באבל אז יאלה תבואי כבר! ובלי פוזות הבנת

למעלה