קבוצה טיפולית

קבוצה טיפולית

שלום למשתתפות הפורום,

באדיבותה של כלנית אני מפרסמת כאן הודעה חשובה:
שמי מרגלית זהר אילון, מטפלת רוחנית-אנרגטית מזה 15 שנה. מחברת הספרים "ריפוי של מלאכים", "ריפוי בזוהר האור" ו"ריפוי אשמה ונשמה", ומנחת קורסים וסדנאות.

בעקבות הצלחות בטיפולים במחלות אוטואימוניות שונות (לופוס (זאבת), פיברומיאלגיה, ריאומטיזם, ארטריטיס ועוד), החלטתי לגבש קבוצה טיפולית לנשים - כך שתוכלנה לקבל עזרה וטיפול בעלויות נמוכות בהרבה מאשר בטיפולים פרטיים.

בשלב זה מדובר ב-10 מפגשים, עם אפשרות להארכה. המפגשים יתקיימו בימי חמישי בבוקר, בקליניקה שלי בראשון לציון. משך כל מפגש 1.5 שעה, ומחיר כל מפגש 120 ₪ (המחיר כולל מ.ע.מ).

הטיפול הוא הוליסטי ומקיף את כל הרבדים האנושיים: גוף, נפש, רוח ונשמה. במפגשים: הפעלת מניפולציות טיפוליות אנרגטיות שונות, שימוש באנרגיות מרפאות, התייחסות לתכנים רגשיים של המשתתפות, מתן כלים מרפאים לשימוש עצמי, ניקויים מעמיקים של חסימות ומשקעים רגשיים שליליים, ניקוי רעלים בכלים אנרגטיים, טיהור אנרגיות שחורות, סילוק טפילים אנרגטיים, מדיטציות טיפוליות, ועוד...

לפרטים אני מזמינה אתכן לפנות אלי במסר פרטי. כ"כ מזמינה אתכן לבקר באתר שלי (הקלידו את שמי בגוגל) כדי להכיר אותי ואת עבודתי.
אור ואהבה
מרגלית

זה שהכנסת את פיברומיאלגיה תחת מחלות אוטואימוניות כבר מעורר

תהייה עד כמה את באמת מצויה במחלה הזו.

מי שטיפולים כאלה מדברים אליו שיהיה לו לבריאות. אני לא מאמינה בכוח הריפוי של מלאכים, בעיקר כשאני לא מכירה אותם
, אלא של חוקרים בחלוקים לבנים שבודקים דברים בצורה אמפירית.

ברכות ופורים שמח.

תשובה

שלום ויויאן, ולכל משתתפות הפורום,

אני מבינה שיתכן שעברתן דרך חתחתים, התנסיתן בשיטות טיפוליות שונות, הלכתן לכיוונים רבים ושונים, ומן הסתם גם התאכזבתן הרבה במהלך הדרך, וגם נתקלתן בהבטחות שלא התממשו ובריפוי שלא הגיע, ומכאן נובעים החשדנות ואי- האמון.

כפי שכתבתי בהודעה, אני מטפלת רוחנית-אנרגטית, הראייה שלי שונה משל הרפואה הקונבנציונאלית, ולכן אני יכולה לאבחן מקורות למחלות בצורה שונה. כשאני כוללת את הפיברומיאלגיה כמחלה אוטואימונית - היא בהחלט כזו מבחינתי.

לדוגמא: ישנם טפילים אנרגטיים שונים שנצמדים אל האדם, או אפילו נכנסים אל תוך גופו, הגוף יודע שמשהו זר נמצא בתוכו ומנסה לדחות אותו החוצה, אך אינו מצליח. הגוף נכנס למצב של לוחמה מתוך בלבול. זו אוטואימוניה בשבילי. מעבר לטפילים אנרגטיים, ישנם עוד גורמים שנצפים על ידי כמתקיפים את הגוף, ושיש לסלקם על מנת לאפשר לגוף לרפא את עצמו.

מעבר לזה,הטיפול הרוחני-אנרגטי מציע ומלמד דרכים לנקות ולטהר רעלים מתוך הגוף, רעלים פיזיים, רעלים נפשיים, ורעלים אחרים - כל אלו שוקעים לעומק הגוף וגורמים לכאבים. טיפול תרופתי אינו פותר בעיה זו (כמו גם את הקודמת) , הוא למעשה טיפול סימפטומטי ואינו מטפל בשורשי הבעיה.

ויויאן, את כותבת שאינך מאמינה בריפוי של מלאכים, אני מניחה מתוך כך שגם אינך מאמינה באלוהים, אינך מאמינה באנרגיות מרפאות, אינך מאמינה בכוחות והשפעות קוסמיויות, ואינך מאמינה בכלל בטיפול רוחני-אנרגטי. זה חבל מאד, כי את מונעת מעצמך תחום טיפולי שלם, שיש לו מה להציע מעבר לרפואה קונבנציונלית ו/או משלימה.

אני איני מסיונרית ואיני באה לשכנע אף אחד להאמין או לא להאמין באלוהים. איני באה מרקע דתי אלא מרוחניות, ומתחום של טיפול רוחני. היו לי הצלחות בעבודה עם נשים שהגיעו אלי לטיפול פרטי. אני גם יודעת שנשים רבות אחרות לא יכולות להרשות לעצמן טיפול פרטי. לכן אני מציעה את הפורמט של טיפול קבוצתי שעלותו רבע מטיפול פרטי.

אני עדיין כאן, מוכנה לתת פרטים לכל מי שתתעניין. כך או כךהקבוצה כבר בשלבים מתקדמים של גיבוש, והמפגשים יתחילו ממש בקרוב.

מברכת את כולכן בבריאות שלמה
מרגלית

ו אולי

New member
אמונה יכולה לעזור

עובדה שפלסבו עובד בכ 40% מהמקרים

וברצינות, תקווה, תחושת שליטה במצב ותחושת מסוגלות עצמית (אמונה שאני באמת יכולה לגרום לשיפור), גם אם הם לחלוטין לא מבוססים על המציאות, עשויים להקל, ולא משנה האם מדובר במלאכים, סיאנס, כדורים, גואי, ניתוחים אצל פרופ באואר, וכו'

נקודה נוספת שכדאי לקחת בחשבון בכל סוג של טיפול היא שאם יש לו השפעה, אז מי אמר שהוא דווקא יעזור ולא יזיק ? אולי אם יש מלאכים ו"כוחות קוסמיים" הם אלו שגרמו לנו לחלות ?

שכל אחד יבחר מה מתאים לו, אישית אני לא מאמינה בנ"ל, מעדיפה להימנע מטיפולים שלא הוכחו מדעית, וכואב לי לראות לאיזה טיפולים אפשר להגיע מתוך יאוש וחוסר תקווה.

החשדנות והאמון, מעבר למה שציינת

נובעות מזה שמי שטוען שיש לו תשובות, והוא חד משמעי ובטוח בעצמו הוא חשוד בעיני. לי יש אמון באנשי מקצוע שמודעים בעיקר למה שהם לא יודעים. כזו אני. היה פעם יהודי אחד שאמר שהספק הוא הדבר הכי חשוב. קראו לו שפינוזה.

אם את מגדירה את הפיברו כמחלה אוטואימונית, סתם כי זה נראה לך, בלי שום סימוכין ואת משתמשת בביטוי שהוא מהרפואה הקונבנציונלית אז באותה מידה כל אחד יכול להגיד כל דבר שהוא. אני יכולה להגיד שסרטן נגרם מאכילת גלידה למשל. וככה אני חושבת ורואה את זה. ואני לא אקח כסף מאנשים בשביל להגיד להם את זה.

אני מסכימה עם ו אולי שלכל אחד יש את הדברים שהוא מאמין בהם והם שיחזקו אותו. אבל אני חושבת שהאמת הפנימית נמצאת אצל האדם בפנים ומטפל טוב אמור לעזור לו למצוא את התשובה אצלו ולא להציע לו תשובה חיצונית.

יש לי ניסיון ארוך מאד ורב שנים מאד עם רפואה שאינה קונבציונלית (אני מתה על זה שאם מישהו לא מסכים אז מיד אתם "מאשימים אותו" בצרות אופקים. כמו להגיד להומו "עוד לא פגשת את האשה הנכונה" במקום להכיר בזה שזה מה שהוא) ואני בעיקר רואה הרבה מאד ניצול וחוסר מקצועיות, כל אדם שיודע לאיית "מלאכים" נהיה מטפל. גם חוסר אתיקה בעיקר.

בשביל שמטפל ירכוש את אמוני צריך או שהוא יגיד דברים שמדברים אלי ו"עושים לי שכל", ויש כאלה. או שאני אשמע ממטופלים אחרים שלו מניסיונם. ככל שזה יותר מעורפל כך זה פחות אמין עלי.

שיהיה בהצלחה לך ולמטופלים שמה שאת מציעה ידבר אליהם וד"ש למלאכים

למעלה