קבוצה חדשה

ז ה ר א

New member
קבוצה חדשה

אנו פותחים קבוצה בנושא מין ומיניות לגברים נפגעי נפש. נשמח מאוד לקבל כל עזרה אפשרית בעיקר ממטפלים שהעבירו קבוצות דומות או כל אחד שיש לו רעיונות,חומר רלוונטי או כל הצעה מועילה.

שני דברים:

1- כדי לקבל תשובות, חומר רלוונטי או עצות מועילות הייתי שמחה לו היית אומרת מהי מטרת הקבוצה, או מהם הצרכים עליהם הקבוצה עונה (או מנסה לענות). 2- ל-YOLU שכותב בפורום יש ניסיון רב עם קבוצות גברים, לאו דווקא כאלה שנסובו סביב מיניות, שווה לשאול אותו.
YOLU שומע??

ז ה ר א

New member
שלושה דברים

1-יעל,תודה רבה על התשובה 2-אני מרגיש שהצורך המרכזי הוא הפחתת החרדה מהנושא ולאפשר פתיחות בדיבור על מין. 3-אני חושב שגם מקבוצות לנשים אוכל להיתרם,כל ניסיון בטיפול בנושא באשר הוא, יעזור.

באופן אישי

לא העברתי קבוצות נשים יודעת להעיד ממה ששמעתי מאלו שהעבירו שהפתיחות לדבר הושגה מהרגע שהייתה הפרדה נשים/גברים. הבעייה היא לא הפתיחות 'לדבר על זה' - אלא להגיע למצבים אינטימיים הרבה לפני יחסי מין, יחסים בין אישיים, השפעת המחלה על החשק המיני, השפעת התרופות על הכושר המיני וכו'

y o l u

New member
שומע, שומע...

זהו, העומס שהיה לי נגמר ועכשיו אני פנוי
אני מצטרף לשאלות של יעל- מהי מטרת הקבוצה? מיהי האוכלוסיה (נפגעי נפש זה מושג רחב)? קבוצה סגורה או פתוחה? באיזה מסגרת?

ז ה ר א

New member
YOLU

שמח שחזרת אלינו,נתחיל מהקל יותר:המסגרת היא מרכז שיקום,זוהי קבוצה סגורה,מרבית החברה הם עם סכיזופרניה זו או אחרת.מטרת הקבוצה היא יצירת ערוץ שיאפשר לדבר על מין בכל ההקשרים האפשריים:אנטומיה,יחסים בינאישיים,אישיים.יודע שזה ישמע גדול ולא ממש עונה על השאלה מהי מטרת הקבוצה אבל הרעיון הוא לתת לגיטימציה למין או מיניות כמו לכל נושא אחר המרכיב את חיינו.נשמח מאוד מאוד ליצור איתך קשר כדי לקבל עזרה

למעלה