קבבבבבבבלללל

יוסדוס

New member
קבבבבבבבלללל

אהלן חברים הרגע ראיתי 24 ויש קליפ חדש בשם 'קבל' מי שמתתף בו זה הצל עוד ראפר אחד ו...........גיא מזיג..... ושם גיא זה פשוט לני קרביץץץץץ.......הם פשוט קופי!! חחחח יום טוב!

למה?

דווקא ממש אהבתי את השיר.! גיא כתב והלחין את הפזמון,ולפי דעתי זה מה שמעלה את הרמה של השיר.. חוץ מהעובדה שהוא נראה שם ממש טוף
..חחחחח

Bassיסט

New member
שיר מעפן לטעמי!!!

חזר לו "שיא" כל השיר הוא כמעט אותו דבר הוא נשמע כמו מעבר אחד גדול (למתופפים בנינו)

koop32

New member
גם לדעתי!!!

כאילו.. בעעע למה הם לקחו את גיא לדבר הנוראי הזה!? למה גיא הסכים בכלל!? למרות שהוא נראה הכי הכי הכי טובבבבבבבבבבבב השיר הזה ממש לא בנוי עליו *+*עומר גלוסקאאאאאאאאאאאאאא*+*

crazy monkey

New member
האמת שהשיר לא משו

די חוזר על עצמו המילים..ובלי קשר לכל האהבה שלי לגיא... החלק שלו בשיר פשוט מוסיף המון.. והקול שלו נשמע... גרררררבלי גיא זה היה סתם שיר ראפ דפוק... בדוגרי אני לא מבינה איך הוא הגיע לשי הזה ולצל...

מה אתם סתם

שירר ענקקק!! חחח ממש הצחיק אותיייי שיר ענקק!! אין אחד החזקים קבל משהו מצלצל חוצמיזה הוא קליט חח או או או או

Bassיסט

New member
קליט קליט אבל חסר טעם!

לשמוע אותו פעמיים גגגגגגגגגגגגג!!!

crazy monkey

New member
חח מספיק פעם אחת שתשמע אותו

ואז פתאום תמצא את עצמך שר אותו במקלחת... שבת שלום לכולם!

עדנונית

New member
חח באמת שיר מצחיק

"בהתחלה אמרו לי עזוב אותך יואב עכשיו אני מסנוור אותם עם האלבום זהב..." הקטע זההז הורג אותייי וגיא ..........גררררררררררררררר איייייייייייייין עליו!!!!!!!!
פשווווווט סקסי בטרוף שם ואין הוא במאת מוסיף לשיר

צ א ל ה

New member
קיבלתי היום...

מידיד שלי שעובד בחנות דיסקים "הצצה ראשונה" לדיסק של שי 360 זה דיסק עם 6 שירים מתוך הדיסק שיצא.... דווקא חמוד.. :)

אני מחבבת את זה.

צחקתי משהו כמו שעה מ"כל כך מנייאק מי גונב לצל את השורה?!". וזה צבעוני. והפזמון ממכר, אני מוצאת את עצמי שרה את זה במקלחת בעוצמתיות.

למעלה