קאנטרי או פופ?

Caeser

New member
קאנטרי או פופ?

כפי שאתם בוודאי יודעים שאניה היא במקור התחילה את דרכה כזמרת קאנטרי שלאט לאט הפכה לפופ-קאנטרי ויש כאלה שאומרים שכעת היא זמרת פופ בגלל הדיסק UP!. שאניה טוענת שבתחילת דרכה, לא ממש נתנו לה להביע דעה על איזה סגנון שירים יהיו באלבום הראשון שלה, ונאשוויל הכתיבה לה את המילים לשירים (חוץ משיר אחד) ולכן האלבום הראשון הוא קאנטרי לחלוטין. שאניה אומרת שהיא מחשיבה את האלבום השני כהדיסק הראשון האמיתי שלה מכיוון ששם היתה הרבה יותר מעורבת כי היא זו שכתבה את השירים ושרה בסגנון שהיא רצתה ולא מה שנאשוויל אמרו לה. שאניה הגיעה למצב בו נאשוויל כבר לא מכירים בה כזמרת קאנטרי ולכן בטקס חלוקת פרסי הקאנטרי שהיו לפני חודש CMA שאניה לא קיבלה מועמודות וגם לא משדרים אותה הרבה בתחנות רדיו של קאנטרי. השאלה היא, איך אתם מעדיפים את שאניה, זמרת קאנטרי כמו בדיסק הראשון, קאנטרי-פופ כמו בשני ובשלישי או כזמרת שנוטה יותר לפופ כמו בדיסק האחרון?

m L m

New member
בשבילי היא תמיד תהייה קאנטרי-פופ

למרות שאני לא חושבת שאפשר להגדיר את שאניה ככה... אני חושבת שיש לה יחודיות משלה אני בעד להקים תחנת טלוויזה, תחנת רדיו וחלוקת פרסים רק בשביל שאניה
כי מיליוני אנשים אינם טועים

sharabigfan

New member
מבחנתי אנחנו יכולים להקים תחנת../images/Emo6.gif

טלוויזיה כמו שמירי ציינה הכל רק בשביל...שאניה -שאניה#1 כל מגזין זה יהיה מגזין, כל פרס יוענק מהלב של כ-ול-נו לשאניה המדהימה היא ממש תהיה מאושרת:)והיא תדע כמה שאני מטורפים עליה אם שאניה הייתה ממתק אנשים היו מתמכרים לזה בטירוף חיחי השתגעתי:) אני פשוט אוהבת את שאניה מה אני אעשה? אני אדאג לערוך את הכל וזה יהיה ממש אושר:) הלוואי ששאניה תבוא לישראל-אפילו רק פעם אחת:) בחיי נפשי אני יהיה מאושרת אם יהיה לנו הזדמנות כזאת. זה נשמע כמו חלום:)

sharabigfan

New member
והאלבום לדעתי הוא ממש מדהים

זה The Woman in me כל האלבומים יפים אבל האלבום הזה פשוט חדר לי לנשמה:) גם לאלבום הראשון לא חסר:) יש שם שירים ממש יפים you lay a whole שיר מדהים:)ובכלל what made you said that האם שאניה שרה את זה בלייב פעם?

Caeser

New member
כן היא שרה את זה...

בלייב בהופעה שלה בדאלאס משנת 1998-9 שיצא גם לדי.וי.די. יותר נכון היא קראה לילדה מקומית שתשיר במקומה (והיא שרה זוועה) אז שאניה עזרה לה קצת בפזמון אז זה היה נחמד.

sharabigfan

New member
כששמעתי את המוזיקה של השיר

מתנגנת כל כך רציתי ששאניה תשיר את השיר ואם לפחות לא את כל השיר אז חלק מהשיר ,הילדה הייתה נחמדה בת 8 ,כנראה היא התרגשה אני יכולה להבין אותה זה היה קצת צורם אבל לא נאשים אותה:) שהיא עומדת לבדה ליד שאניה:) זה חלומי..... שאניה הוסיפה מדהימות לפיזמון כל כך יפה:) השיר הזה מאוד יפה אולי ב tour הבא מי יודע שאניה תשיר את השיר הזה :)

למעלה