קאמה סנין לכלא על הטרדה מינית!

eladi15

New member
קאמה סנין לכלא על הטרדה מינית!

היום אחר הצהרים התקבלה תלונה במשטרת טוקיו לגבי אמן הלחימה הידוע בשם מאסטר רושי או קאמה סנין. המתלוננת ב´(השם המלא שמור במערכת), טוענת שבעוד שעלתה על שטיח קסמים, עיניו של סנין זהרו("נצצו לו המשקפים"), ןהוא ניסה לשלוח את ידו לגעת באחוריה.ב אומרת: " בהתחלה חשבתי שהוא רוצה לעזור אבל המבט בעיניו היה... מרושע. אני זוכרת מבט דומה שהיה על פניו של יגירובה לפני שצי צי הייתה מכינה לו ארוחוץ. הייתי בפניקה גמורה" המשטרה בודקת. לפי שעה לא הצלחנו להשיג את תגובתו של סנין.

Goggle Girl

New member
המשך המהדורה

לאחרונה נראו מול תחנת המשטרה מפגיני תמיכה בסנין. נראה כמו חתול כחול מרחף, חזיר אנושי, וצב. טענתם: "הוא זכאי"

Prophet

New member
ַמַאחוַריַ הקלעים ...

*אחד מהשוטרים פונה אל ב´ ושואל אותה: "זה הפריע לך"? ב´ ענתה לו: "התענגתי מזה באושר רב" אז הוא השיב לה: "רוצה שזקן כמוני יגע בך בצורה כזו, מישהו כמו... כמוני?" ב´: "בעונג רב"* למחרת ב´ פנתה אל המשטרה בתלונה על שוטר אשר מטריד אותה מינית כמו החשוד העיקרי הראשון המשטרה: "אם את כל כך רוצה את זה גם אנחנו מסכימים לגעת בך" ב´" בעונג רב

Gohan

New member
אויש, מה אתם רוצים מהמסכן?..

תראו איך הוא נראה..אף אחת לא תרצה אותו..ויש לו עודף הורמונים..

eladi15

New member
קאמה סנין-לנשיאות?

לאחר פרשת ההטרדה המינית שבה היה מעורב, החליט מאסטר רושי לרוץ לנשיאות ארה"ב. בראיון שנתן לכתבתנו, קרי רין, אמר סנין: אני רוצה להגיד לאנשי טוקיו וליקום הגדול הזה: i did not have sexsul reletionship with this dragon ball קאמה סנין נמצא חף מפשע לאחר שהשופטים החליטו שלמתולננת ב´ יש שיער מוזר מדי. סנין הוסיף:" ברצוני להגיד שאקדם את טוקיו והעולם החופשי ולשוויון זכיות לאנשים קרחים עם שן אחת. תגידי את צריכה עזרה עם העט?"

Goggle Girl

New member
מבזק מיוחד!

לאחר שהתאושש מהמתקפה חסרת התקדים ע"י כתבת אחרת שלנו, קאמה סנין ממשיך במעלליו. במסעו לקידום שוויון, סנין החל לאמן בנות באומנויות הלחימה. (לאלו שראו את הסרט השמיני: ) שמועות עדכניות מספרות שהקהילה היהודית בניו יורק מתנגדת בכל תוקף למינויו של סנין, לאחר שהופרכה השמועה שהוא עצמו הפיץ על היותו יהודי. דברי הרבה הראשי: "לא ייתכן שאדם במעמדו יאכל רגל של חזיר". ובחזרה לאולפן

king kazabubu

New member
לא יכול להיות.

השתגעתם.?!? העולם שייך לכלב כחול ולא לזקן חרמן!! אל תבגדו במשטר... קמא סנין נמצא כיום בביתו על האי קורא חוברות פורנו. הוא חי באושר ופורנו עד עצם היום הזה.

King Vegeta

New member
אהה עכשיו נזכרתי במשהו....

במשחק דרגון בול לגיימבוי אדוואנס היה משימה לאסוף 3 חוברות פורנו ולהחזיר למאסטר רושי(איזה שם דאפוק זה קאמה סנין חברים שלי המציאו שמאסטר רושי הוא נרקומן ששמו הוא "כמה סמים" דבילי הם לא ראו בחיים שלהם פרק של דרגון בול אבל כן זה קשור איכשהו לחוברות הפורנו) לפני שגוהאן יראה את זה(ושהוא מוצא הוא אומר "כדאי שגוהאן לא יראה את החוברות האלה...") החרמן הזקן

Goggle Girl

New member
נכון! ואז, כשהוא מוצא עוד אחת...

*מצחקקת* הוא אומר: וואו, איזו כריכה יש לזאתי! ואז הוא מוצא את השלישית... *מצחקקת* ואומר: וואו, החוברת הזאת מעניינת כל כך!

למעלה