קאמבק

GalGula

New member
אניטה!!!!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

ואני כבר חשבתי ששכחת אותנו! יופי לראות אותך שוב
!
נו אז תספרי, תספרי... אני מחכה לקרוא. מקוה שיצא לי להגיב בזמן הקרוב כי אני חייבת לצאת תיכף.

Phoebs

New member
שלום בננות- עיצה

מזמן לא ביקרתי, בכל מקרה אתמול פגשתי את אקסי הקנדי והיה...נחמד.. בלי קשר רציתי לספר לכן שבתור אחת שעברה מארץ לארץ כבר פעמיים הנה מה שלמדתי- אם עוברים בשביל מישהו למקום בו הוא גר, חובה למצוא חברים, עיסוק וכו ולחיות ללא כל תלות בו. אני עברתי לקנדה מקליפורניה בשביל האקס (וכמעט לשבדיה בגלל מרקוס, בסוף נפרדנווחודש אחר כך שנינו עברנו לקליפורניה), בכל מקרה באתי לקנדה בשביל האקס ולמרות שעבדתי משרה מלאה ואח"כ חזרתי ללמוד- לא הייתי מספיק עצמאית וכמעט לא היו לי חברה משלי ומה שנקרא I HAD NO LIFE. כאשר נפרדנו זה היכה בי- אני ממש לבד וזה רע (זה גם גרם להרבה משברים כאשר הוא יצא עם חברים ואני נתקעתי לבד בבית...). בכל מקרה עכשיו למדתי לחיות בשביל עצמי וגם אם אני אפגוש איזה בחור הוא ייצטרך לעזוב ולבוא אחריי ולא להיפך. מאוד קשה להיות במקופ זר וחדש לבד, אפשר להשתגע מהר מאוד אם לא מכירים אנשים ואם אין עיסוק ותחביבים. אבל אפשר לעבוד על זה ובסוף הכל מסתדר!

GalGula

New member
יוווווווו רק עכשיו שמתי לב להודעה

שלך!!! מה שלומך????
אפרת, אני חושבת שאמרת דברים בהחלט נכונים וחשובים. לגבי המסקנה שלך -שאם תאהבי מישהו, הוא יצטרך להיות זה שיעזוב ולא את - אני חושבת שזה לא תמיד נכון לראות את הדברים כך. מה שכן, תמיד חשוב ששני בני הזוג יתפשרו, ולא יווצר מצב שבו אחד מבני הזוג מאבד את עצמו לחלוטין בתוך הקשר והופך לתלותי.

למעלה