קאמבק

sharon ok

New member
קאמבק

שלום לכולם , לפני שנים הטסתי בננות ( הטיסן לא הפרי) , היום אני מעוניין לחזור לתחום ואני צריך כמה עצות : 1. יש לי את g2 , ופירקתי את השלט הישן שלי על מנת לחבר אותו אבל זה לא כל כך הלך . האם כדאי לי להשקיע בשלט חדש ואם כן אז איזה . עדיין יש לי את כל שאר החלקים (מקלט , 4 סרוויים וכו´) האם אפשר להשתמש בהם עם השלט האחר ( השלט הישן היה של sanwa ) .האם אפשר לקנות שלט שמתחבר למחשב על מנת שיהיה אפשר להתאמן ב g2 ? 2. איזה טיסן מומלץ לקנות , והאם אפשר למצוא דגמים שלו שמתאימים ל g2 גם כדי להתרשם וגם כדי להתאמן ? אגב , הסיבה שעזבתי את הענף היא בגלל שריסקתי טיסנים יותר מאשר הטסתי אותם , עסק שנהיה במשך הזמן קצת יקר מידי ולא כיף לכן חשובה לי התאימות לסימלטור g2 שנראה לי אמין . תודה מראש על העצות , שרון

hifly

New member
חזרה למעברה../images/Emo140.gif

טוב שאתה חוזר,והפעם תיתאמן טוב על הסימולטור זה יעזור לך מאד. אבל עדיף שבטיסות הראשונות תיצמד למדריך או חבר שיעזור לך לחזור לענינים. אתה יכול לקנות שלט חדש או משומש עבור המקלט והסרווים,אבל אותה תוצרת אם המקלט הוא סנוואה אז תישאר בסנוואה גם עם השלט.שלט לבד זה לא יקר ומשומש בכלל יכול לעלות לך 200-400 שח במצב טוב.לגבי חדש תברר בחנויות(ראה מדור "חנויות" באתר)בעיקרון כל טרינר יתאים לך ,ואין צורך לקנות את היקר ביותר ,היום יש הצעות זולות מאד(500 שח-700שח) בהתחשב שיש לך מנוע .40-.46 (6.5-7.5 סמ"ק) ומקלט ו4 סרוואים,אז חזרה לתחביב לא תעלה לך יותר מ -1200-1000 שח. אני לא יודע איזה דגמי טרינרים יש ב G2 אבל זה לא עקרוני. ישנה אפשרות לחבר שלט ישן ל G2 צריך רק כבל מתאים ,אפשר אני חושב גם לקנות בחנויות או לבנות לבד,אבל לפי השיחות כאן בפורום ראיתי שזה לא קל,או זה לא תמיד עובד. אולי עדיף לקנות שלט מיוחד לסימולטור,צריך לברר מחיר. היקר שתקנה ותתחיל מחדש הפעם בצורה מסודרת ולא תרסק כל כך הרבה. חשוב מאד להתחיל עם עזרה של מדריך או חבר מנוסה,ככה תחסוך הרבה כסף. למטה מצורפים לינקים לחומר קריאה חשוב באתר. אמיר http://www.flyhi.org.il

umbo

New member
הערה חשובה

לפני כמה שנים שינו את רוחב הפס שבו משתמשים המשדרים של מערכות הרדיו לטיסנים. אם אתה משתמש בכל זאת בשלט הישן, שים לב!!! יש לבדוק עם בעלי משדרים בתדרים הקרובים את המערכות שמא אתה מפריע להם גם אם התדר שלהם לא זהה לשלך אלא רק קרוב.

למעלה