קאמבק!

MasterOfDragons

New member
קאמבק!

דבר ראשון, נתחיל מזה שאני הוא- YamiDarkMagician. דבר שני, אני מצטער שלא הייתי נוכח כבר הרבה מאוד זמן. דבר שלישי, מה קורה כולם?, אני התגעגעתי מאוד! דבר רביעי, אולי יש פה אנשים שלא מכירים אותי. דבר חמישי, למנהלת, את מרשה לי לקחת חומר מהדיון על דו-קרב מפלצות ברשת שכתבתי ולהדביק אותו באיזה פורום? דבר שישי, אני באמת מצטער על שלא הייתי פה כלכך הרבה זמן. דבר שביעי, משחק הקלפים הגדול חוזר יחד עם יוגי הו ואף אחד לא יכול לעצור אותו!!, חה חה חה חה!!! *~צחוק מטורף כמו של קאיבה!~* דבר שמיני, אני שמח לראות שהפורום גדל לו.. דבר תשיעי, שיהיה לכולכם יום נהדר! דבר עשירי, אני אהיה פעיל מאוד מעכשיו! וזהו, אני סיימתי, שיהיה לכם יופי של יום! =) וזיכרו, בלו אייז שולט בכם!(טוב, אולי לא בכולכם..)

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| בי כן. ../images/Emo99.gif

צחוק מטורף כמו של קאיבה.
!@#$%^ ברוך השב חומד! ^^ גמני חזרתי עכשיו.
^^;

MasterOfDragons

New member
חה חה, תודה לך!

את צריכה לשמוע אותי צוחק ככה במציאות, שבמקרה הזה פיתחתי לעצמי צחוק סאדיסטי מטורף בדיוק כזה. אמ, אה כן, ברוך שובנו! P: וכולנו שרודפי כוח הם שולטים!!, חה חה חה חה!!! *~צחוק מטורף כמו של קאיבה!~*

MasterOfDragons

New member
חה חה חה!!!

והנה מה שקיבלתי אחרי מבחן קצר.. כמה חבל שאיבדתי את זה, אבל זה לא משנה בגלל שאני יכול למצוא את זה עוד פעם. אני אשים את זה פה אחרי שאמצא את המבחן הזה. חה חה חה!!!, וגם שום פסיכי שקורא לעצמו "יוגי" במסנ' שלי יכול לעבוד עליי או לנצח אותי בדו-קרב!! ההפסד שלו היה כלכך משפיל עד שהוא העדיף ללכת ולא להראות את הפרצוף שלו יותר!! חה חה חה חה!!! *~צחוק מטורף מאוד כמו של קאיבה!~*

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אני כבר מתה עלייך.
מה המסן שלך? =O יש לך צחוק מטורף כמו של סטו!!@#$%^
3> יא'מאגניב.
ותודה, אגב. טיהיהיהי. ^_______________^ תצחק שוב? *פאפיפייס*

MasterOfDragons

New member
זו הכתובת שלי..

[email protected]@hotmail.com מצטער אם הכתובת ארוכה מדי.. אין מה לעשות, זה מה שקורה כשאני סומך על אחד מעמיתיי המפוקפקים שמתעקש ליצור בשבילי כתובת של מסנ'. אבל נו טוב, לא ביג דיל.. בפעם הבאה אני סומך רק על עצמי בדברים כאלה.. וכמו שביקשת קודם, אעשה את מה שרצית: חה חה חה חה חה!!! *~צחוק לגמרי מטורף כמו של קאיבה!~* אני מקווה מאוד שאת מרוצה עכשיו..(זה לא אומר שאני לא מרוצה, אני סתם שואל..)

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| נסלח לך. ../images/Emo3.gif

רק כי אתה חמוד וכי יש לך צחוק של סטו!
המסן טוען שזוהי כתובת לא חוקית!
אתה בטוח שזו הכתובת הנכונה? :X חה, אתה באמת נשמע כמו סטו. "..אני סומך רק על עצמך בדברים כאלו."
ווייייייייייייייייי
~! אני מרוצה. 3> אתה מרוצה? P=

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|*עצמי.../images/Emo122.gif

איך קוראים לך? D:

MasterOfDragons

New member
ידעתי שמשהו לא בסדר עם זה..

הנה, זו הכתובת הטובה שלי.. [email protected] ולאחר שאותו 'חבר' צחק על מה שאני הייתי צריך לעבור בגלל הכתובת המטופשת שהוא יצר בשבילי.. אחרי שאגמור איתו, אני בטוח שהחיוך הצחוק המטופש שעל פניו יימחק..

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| הוספתי! ^_^

עכשיו אתה נשמע כמו באקורה או משהו כזה.
מה תעשה לחבר שלך, סתם מסקרנות?

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| חיחיחי,

שוב פעם הכלב שנבח וסיים ביללות?

Witchcrafts

New member
ברוכים השבים או משהו. ^^~

אני כבר רגילה לנטישות ולקאמבקים שלכם, אז זה בסדר.
ומה ז"א? כל עוד שמדובר במשהו שאתה כתבת, זכותך המלאה לעשות בזה מה שתרצה. אם תזכיר בפורום המדובר את הפורום שלנו - אסגוד לך. |שוחד|

MasterOfDragons

New member
כבר הזכרתי את זה..

ובסדר, אני אזכיר את שם הפורום הזה בדיון עצמו. גם ככה לא אכפת לי מאיך שהם יגיבו לזה. חה חה חה!!! וכמוך, גם אני רוצה שהפורום הזה יגדל כמה שיותר! אז קצת פרסום בכלל לא יזיק פה. ואגב, יופי של תמונה, את ציירת אותה? מעניין מתי SetoGirL תגיע.. נו טוב, אני איגש לעיסוקיי החשובים לעת עתה. גם ככה יש לי הרבה מאוד דברים חשובים שאני צריך לעשות. עד שאסיים את הכל, אני כמעט בטוח שהיא תגיע לפני. שיהיה לכולם פה יום מצויין.

אתה יודע משהו על טורנירים בראשון

אני חייב דחוף מ ידע על הטורנירים בראשון איפה הם מתקיימים,באיזה ימים ושעות תודה מראש

impale

New member
נתתי לך תפרטים בנושא השני..

אני אשדודי אבל אני משחק שם לפעמים ^^

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| בהחלט.../images/Emo9.gif ../images/Emo45.gif

גם אני אהבתי את התמונה.
ואני פה, אני פה! =O ממ, קצת קשה לי להתחבר למסן ולבוא לפה לאחרונה בגלל שהמשפחה מארה"ב הגיעה והם די.. צריכים את המחשב. [תלמד אותי להעיף אנשים מהחדר שלי? ;;] גם לך. =] 3>

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| תודה חומד. ^_^

ואני מצטערת שאני ככה נוטשת וחוזרת. ;[ התמונה אעאעאע!!@#$%^11
יש שם סטו וכחול העין! [שמשום מה נראה שקוף. ם____ם] 3>~~!

למעלה