"קאמבק"?

AndreaCorr ©

New member
"קאמבק"?

אם וכאשר הקורס יוציאו את אלבומם החדש, הייתם קוראים לזה "קאמבק"
בכל זאת, לא שמעו מהם הרבה זמן [אני לא מדברת עליינו, המעריצים, שמודעים לכל gig שהם עושים, וכל מסיבת יומולדת שהם משתתפים בה]. אז מה אתם אומרים, קאמבק גדול או לא?

אפשר להסתכל על זה משתי נקודות..

מצד אחד- אומן שעדיין לא שכחו ממנו ועדיין יש לו מעריצים, לא יכול לעשות קמבק כי הוא מעולם לא נעלם.. ההערצה נשארה וקיימת ועובדה- לקורס יש פורום יפה שכזה ועוד המון מעריצים מצד שני- הם באמת לא היו פה הרבה זמן.. לי נראה יותר הגיוני הצד הראשון ברוח זו: לכל כוס יש שני צדדים אז תסתכלו על החצי המלא של המטבע! וערב טוב

אמממ, לא נראה לי

אחרי הכל זו לא הפעם הראשונה שלוקח למשקיענים האלה הרבה זמן להוציא דיסק.. הדיסק הראשון היה ב-95.. השני רק ב-98. השלישי גם כן היה רק ב-2000 ואל שתכחו שמאז הוא יצאו 2 הופעות חיות, דיסק אוסף (למרות שזה לא נראה לי כ"כ הרבה השקעה) ואנדי עובדת על סרט קולנוע בכיכובה.. שלא לדבר על היומולדת של נלסון מנדלה אז מה הלחץ? אז מורטים קצת שערות.. אז מגדלים קצת שיערות שיבה.. אז עושים טקס על כל תמונה שיוצאת מהתנור.. אז מוצאים את עצמנו ממלמלים תפילה לפני השינה... אז מציינים את תאריך ההוצאה של הדיסק בטבלת יאוש... אז מה??? בסוף עוד נגלה שהדיסק הוא לא העיקר ונהפוך את הסרט של אנדי למה שמטריקס הפך בשביל לא מעט.. ואולי אם אלוהים הוא אכן יהודי אז הם יבואו להופעה בארץ...

p i n g o

New member
ברור שקאמבק!

כשלהקה של משפחה בגיל העמידה חוזרת אחרי 30 שנה ל-MTV ועוד איך שייקראו לזה קאמבק!!

למעלה