קאמבאק קטנטן

Obislu

New member
קאמבאק קטנטן

היי לכל מי שזוכר אותי ולמי שלא. :) כמה דברים ששמתי לב אליהם: 1. כשאני רואה משהו לא הגיוני בחלום, אני לא תמיד נהיה לגמרי צלול, כלומר מודע לעובדה שאני חולם. אלא פשוט מכיר בזה שאני מסוגל לעשות הכל עכשיו, אך אני לא יודע שאין לשום דבר השלכות. דבר זה, גורם להארכת החלום שלי, אך כמובן שאני מוגבל במעשים שלי מכיוון שאכפת לי מהשלכות. פשוט בדרך כלל, בערך דקה לאחר שאני נהיה צלול בתוך חלום, אני מתעורר. וזה מבאס. 2. כשאני בחלום ונהיה צלול, הדרך הכי טובה בשבילי להגביר את הצלילות ואת איכות החלום, היא לדבר, לצעוק. להיות אקטיבי. מהרגע שאני מספיק לדבר החלום דועך אט אט, לכן רובם מסתיימים תוך דקה. 3. שאלה - כבר איזה שלוש שנים שאני מתעסק בחלומות צלולים ורק עכשיו חשבתי לעצמי- אם אני עושה בדיקת מציאות בראש בלבד, כלומר לא בדיקה של חשמל אלא יותר בדיקה של זכרון "איפה אני? איך הגעתי לכאן?", האם הבדיקה הזו יותר אמינה מבדיקת חשמל וכדומה? כי הרי בחלום אני יכול לשאול את עצמי את אותן שאלות ולומר "אה ברור אני נמצא על ענן שאבא קנה לי ליומולדת של אחותי!" ושטויות אחרות.

pilpelmemule

New member
שלום ../images/Emo13.gif

לא יודעת, היו לי רק שלושה כושלים שבקושי עשיתי בהם משהו אבל בקשר להארכת החלום אני חושבת שאתה אמור לפקוד בקול שהחלום יהיה ארוך ושיהיה צלול וברור. ובקשר לשאלה השלישית אני מציעה את השעון.. זה מה שאני עושה..יום טוב

silverhawk

New member
אהלן אהלן!

כמובן שזוכרים.
1. שלב בדיקות מציאות במהלך החלום. זה יאשש לך את העובדה שאתה חולם. 2. נסה להשתמש בשיטות אחרות (סיחרור, שפשוף ידיים וכו'), אולי ההשפעה שלהן תהיה גדולה יותר. 3. מבחן ההיגיון הוא מבחן מצויין. הטוב ביותר, לטעמי. אם תעשה אותו כפי שצריך - הוא לא יאכזב.

Obislu

New member
תודה על התגובה, כמה הבהרות :)

1. הבעיה היא שאני לא יכול לשלב בדיקות מציאות בגלל שאין לי סיבה לעשות זאת. אני לא נמצא במצב של מודעות לחלום אלא במודעות לכך שחוקים לא חלים עליי אך עדיין ישנן השלכות למעשיי. מודעות מוזרה, כשחושבים על זה. כאילו אני מן גיבור-על בעולם אמיתי. מבין? 2. שיטות אחרות הורסות עוד יותר את החלום. ציינתי את עניין הדיבור מכיוון שהוא עובד בשבילי הכי טוב, שאחרים ינסו גם. :) 3. תודה, זה מה שרציתי לדעת. :)

sh00sha

New member
מבינה את מס' 1

ההגיון בשלבי מודעות בחלום הוא לא כמו ההגיון במציאות. בהחלט קיים שינוי ומודעות יכולה להיחשב גם משהו כמו: "אני יודע שאני חולם ואני גיבור על ממש כמו במציאות!" כלומר יכולים להיות בה קטעים לא הגיונים שיכלו ויפחתו עם המודעות הגוברת. לדוגמא כשמחצללים בבוקר כמוני, המודעות ממש ממש גבוהה! זה טוב כי אפשר לחשוב בהגיון, אבלללל זה לא טוב כי קשה לעשות דברים על טבעיים ולזמן אנשים וכו... צריך למצוא משהו באמצע ^_^...

silverhawk

New member
אז מדובר כבר בבחירה שלכם

למרות שעם אימון, תוכלו להגיע למצב בו המודעות הגבוהה ביותר משולבת ביכולת לעשות הכל, ללא מגבלות. הכל תלוי ברמת האמון שלכם בעצמכם ובחלום.

למעלה