קאטס

ronnyle

New member
קאטס

בטח כולם יודעים שקאטס עולה ב-29.8 בבית צבי... מקווה שכולם כבר קנו כרטיסים! נתראה שם :)

netmaster1

New member
ברור

לראות את החתולים של גרי אשכרה משחקים את החתולים של גרי יקר מדי לפספס:)

יוליקה

Member
מנהל
בעברית? מי תרגם?

אפשר לקבל פרטים? מתי ההופעות? את זה הייתי מוכנה לראות!

JC Superstar

New member
הסיפור שלי עם קאטס...

ראיתי פעמיים את קאטס בלונדון (אני עדיין מנסה להבין למה)... פעם אחת - שבתי מאחורה, אפילו שהבמה מעוגלת, וראיתי את הזנבות של החתולים - היה מרשים. וסבלתי. פעם שניה ישבתי דווקא במקומות טובים, אבל סבלתי! אני עדיין חושב אם אני רוצה ללכת לסבול בפעם השלישית. אני נותן את המחזמר הזה כדוגמא להצגות של סוג של אין לי שם להן - המשחק מעולה, השירה מעולה, התפאורה יוצאת מן הכלל, הריקודים - ואוו!, הכל מושלם, רק מה - ההצגה ממש ממש משעממת! :) אבל יש שם שירים יפים :)

netmaster1

New member
אני לא חושב שזה כלכך חוסר העלילה

כי אחרי הכל יש איזה שהוא משהו מגניב בחבורה של חתולים שעושים מן "שורת מקהלה" של מי יחזור לחיים מה שכן אם אני זוכר נכון הצורה של המחזמר זה שיר ואז 25 דקות של ריקוד אינטרפטיבי שקצת מתיש את הקהל לא חסרים מחזות זמר שהושקעו בהם יותר כספים מהחובות הלאומיים של המדינה שלנו שבסוף נכשלו, או לא נכון כלכך לומר נכשלו אלא לא סחפו או ריגשו.

ronnyle

New member
כמובן שבעברית

דניאל אפרת תרגם את המחזמר (אם אינני טועה) לא ראיתי את המחזמר אף פעם, אבל אני יודעת שבגרסה הזאת הוא אמור לארוך משהו כמו שעה וחצי כולל הפסקה, אז אני מניחה שנערכו שינויים בתוכן.

יוליקה

Member
מנהל
אני ראיתי את המחזמר פעמיים

פעם ראשונה בוינה בגרמנית - לא הבנתי אף מילה אבל התאהבתי בשירים ובאקרובטיקה של החתולים שגלשו במגלשות מהיצע לאולם. פעם שניה ראיתי בלונדון וישבתי מוקסמת. הסיפור לא שעמם אותי כלל - זה סיפור חייהם של סוגי החתולים השונים - יש הפושע המועד שהמשטרה לא מצליחה ללכוד אבל תמיד יודעים שהוא היה שם. יש את זוג השובבים מונגו ג'רי ורמפלטיזה יש כמובן את החתול הזקן והחכם. יש את החתיך שכולן רוצות בחברתו ויש כמובן את גריזבלה שהיתה פעם כוכבת הנשף, אבל הזדקנה וירדה מנכסיה שעורגת לימים שכולם חיזרו אחריה והיא ידעה להשיב אהבה. למעשה על אותו רעיון כתב לויד ובר את "סטרלייט אקספרס" שמדבר על אהבה בין קטרים וקרונות ולמעשה קטר הדיזל שדוחף הצידה את קטר הקיטור שמנסה עדיין לחזר אחר הקרון הצעיר...

JC Superstar

New member
וגם מסטארלייט אקספרס לא התלהבתי...

וזה לא בגלל שזה לוייד וובר - היי! סתכלו על הכינוי שלי - אני חושב שישו כוכב עליון זו אופרת רוק משובחת ביותר :)

למעלה