קאזה לא מופיעה.

Spinning 56k

New member
קאזה לא מופיעה.

קאזה לא מופיעה לי ב"הוספה והסרה של תוכניות", ככה שאני לא יכול להעיף אותה. מה השם שלה שם? אין לי שום תוכנית ב-K.

Spinning 56k

New member
עוד שאלה, בעצם בקשה-

מישהו יכול להביא לי לינק ישיר להורדת קאזה לייט? תמיד מסרבלים אותי עם אלפיים קישורים ובגלל שיש לי אינטרנט איטי תמיד נכנעתי. לא מזמן החלטתי להתגבר על הבאסה והורדתי את הק"ל- הבעייה שהוא הוריד לי משהו אחר בכלל, ביאספלייר או משהו כזה, מן נגן מחורבן... מישהו יכול לתת לי לינק ישיר ישיר? שאני רק אלחץ וזה ירד
תודה,

bobx

New member
בבקשה...

זהו אתר קאזה בארץ, קאזה לייט, בעברית ונוחה... למעלה מצד ימין יש לינק להורדת התוכנה, פשוט ללחוץ עליו ולהוריד למחשב..
יום נעים..

speed646

New member
ככה:../images/Emo26.gif

חפש את unins000.exe בתיקיה C:\Program Files\Kazaa Lite\ או רק C:\Program Files\Kazaa תלוי איזו גירסה יש לך.. ותוכל להוריד מכאן את הגירסא האחרונה של קאזה לייט,בלי בולשיט (חחח עכשיו ראיתי את הסרט איך לאבד בחור ב10 ימים) מהקטוגוריה של אינטרנט: http://www.geocities.com/themafiaconnection

Spinning 56k

New member
תודה תודה! עוד שאלה-

קודם כל אני בחיים לא ארצה את קאזה לייט העברית, תוכנה דפוקה. ו... יש לי הורדות מהקאזה הקודמת, אם אני אשים אותם בתיקיה "מיי שרד פולדר" של הלייט- הם ימשיכו לרדת בה?

Spinning 56k

New member
עוד בעייה-

הורדתי את הלייט אבל הוא לא מתחבר... הוא כותב: Connecting... אבל הוא לא מפסיק, הוא לא מתחבר
למה זה? אני עם 98SE.

Spinning 56k

New member
חח אתה נוגד את עצמך...

אני מניח שמה שהיה לי היה 2.0.2 והיא הייתה היחידה שפעלה נורמלי, ואז היא הודיעה שהיא לא יכולה להתחבר כי הגרסא ישנה מדי (ימח שמם) והורדתי את 2.5 שזו הייתה טעות חיי.

speed646

New member
יש לך פיירוול ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אולי הוא לא נותן לקאזה להתחבר..

speed646

New member
אפילו לא הפיירוול המובנה של XP../images/Emo35.gif

בטוח
אם לא אז לא יודע מה הבעיה,סורי.

Spinning 56k

New member
אין לי XP...

חבר'ה אני מתחנן! אני הבנאדם שזכה לקבל את המחשב הכי דביל בעולם, אני חייב להוריד כמה שירים! בעעע שמישהו יעצור ויעזור

lee1האחת

New member
תנסה להכנס

לכונן C אחר ל PROGRAM FILES ושם תחפש בין כל התוכנות שיש לך את התיקיה של קאזה אחר תכנס לתיקייה של קאזה ותחפש את ההסרה שלה קוראים לזה unnistol זה קובץ EXE לפעמים הוא רשום בקצרה אצלי למשל זה unwise.exe אבל אני מניחה שתמצא אותו בהצלחה

למעלה