קאוור לאנדר דה ברידג'

Rock and MetaL

New member
קאוור לאנדר דה ברידג'

היום הייתי בטאוור ריקורדס וראיתי דיסק של להקת בנות(all saints)ואחד מהשירים בו היה אנדר דה ברידג'.כמובן לא חשבתי בהתחלה שזה זה אז בדקתי וזה כן היה זה(רד הוט עושים את זה יותר טוב)וזהו ביי

Rock and MetaL

New member
אמממממ...

תמיד המקור הכי טוב,חוץ מבנאקינג און איוונס דור(שרד הוט גם עושים לו קאוור)לצערי הרב אול סיינט הופכות את השיר לפופ(גררררררררררררררר)וזה לא בדיוק עושה אותו יפה,פשוט חבל על השיר המצויין הזה!

FLEA OWN

New member
רד הוט זה המקורי אי אפשר לעשות את

זה יותר טוב מהם

אוי זה מזכיר לי

שמישהו מהפורום הרשמי סיפר שבאו אליו חברים והוא השמיע את הדיסק כזה ברקע ופתאום מישהו אומר שהקאבר הזה לא יפה חחחחחחחחח הוא חשב שזה של אול סטיינס חחח הרג אותי עם הסיפור הזה...

DAN1EL

New member
אוי זה פשוט דוחה.

אני זוכר שממש התרגזתי עליהן שהן העזו לזהם את השיר ככה... הן כל כך כל כך חסרות כישרון...

Latisia

New member
...בעע

אוי לפני שנה וקצת גיליתי את זה בעע... אני זוכרת לראיתי את זה באיזה תוכנית מפגרת שיעל בר זוהר הגישה שם מוזיקה מעפנה כזו. הן הרסו את השיר והפכו אותו לשיר פופ. אני חושבת שהן גם שינו את המילים קצת....:/

backstreet girl

New member
למה איומה?

אני מאוד אהבתי את הגירסה שלהן!!! הן היו להקת בנות מ-ע-ו-ל-ה!! אבל בכל זאת...רד הוט צ'ילי מבצעים את זה יותר טוב!!!

lollapalooza

New member
מה מעולה...

גרסה זוועתית. ואת גם אוהבת את הבקסטריט בויז... לא אומרת את זה כדי להעליב, רק כדי לציין שאת אוהבת סוג מוזיקה שרובנו פה די מתעבים, ככה שלא מפליא שאנחנו לא אוהבים את הגרסה שלהן ואת כן.

Rock and MetaL

New member
תקשיבו

אני חושב שהיא צודקת בחלק ממה שהיא אומרת,זה די ברור שרד הוט מבצעים את זה מצוין(אחרי הכול הלהיט הכי מוכר שלהם)אבל זה ביצוע לא רע שחושבים על זה.....חוץ מזה לא משנה מי,זה דווקא די מגניב שסוף סוף עשו קאוור לשיר של רד הוט,שחיכיתי כבר ממזמן שהיצא כזה......

Bassיסט

New member
לגבי אול סיינטס..

תיראו אני לא אוהד פופ (חוץ ממעטים) אבל עדיף היה שאת השיר הזה ישירו הם מאשר איזה להקת בנים מתחילה!!! לפחות יחסית כבוד למרות שאין ספק שהמקור בוצע בגרסא הכי טובה שיש! וסתם שאלה מי הייתם נגיד שכן יעשה לזה קאבר? השערות שלי: בחו"ל: לינקין פארק או בלינק 182 בארץ: היהודים

Rock and MetaL

New member
את אנדר דה ברידג'

בלינק 182(אני מעריץ ענק שלהם)ולינקין פארק לא יצליחו לבצע,אני דווקא חושב שאם הם עוד היו קיימים אז נירוונה או אולי שוגרבייבס(הן ביצעו את שייפ אוף מיי ארט של סטינג וזה יצא ממש יפה),ממממ אולי גם דה אייוס וג'ט טוב זהו נ.ב לינקין ובלינק לא מתאימים בגלל שיהייה להם קשה לבצע סגנון כזה של רוק,במיוחד לינקין כי הסגנון שלהם לא מתאים לשירים שקטים כמו אנדר דה ברידג'

למעלה