קאואסאקיעגור

yepeled

New member
קאואסאקיעגור

הצלחתי! יגעת ומצאת - תאמין! הצילום המצורף הוא של פיתול בגודל 1/12. עשיתי גם מפיתול של 1/16 והוא יצא עוד יותר טוב. כנראה שרוחב הפיתול לא קריטי, והקיפול מתאים את עצמו. אשתי אמרה שעגור רגיל יותר יפה ולמה להתאמץ. נכון עגור רגיל יותר יפה, אבל האתגר הזה לא נתן לי מנוח. הסברים בהודעה הבאה.

yepeled

New member
הסברים

1 קפל פיתול בגודל 1/16 של הנייר (ראה אתר נילווה) 2 קפל עגור מלא (על מנת שהנייר יקבל את תבנית הקפלים) ופתח אותו. השאר את הפיתול. ראה שרטוט ראשון. 3 קפל את האלכסונים של הורד (ראה שרטוט שני) והמשך לקפל עד לקבלת ורד (צעדים 16 - 21ראה באתר). 4 על הורד כאשר הדגם תלת ממדי התחל לקפל את העגור לפי הקפלים מראש. בהתחלה את בסיס הציפור. אל תשכח את קצה הקפל של הפיתול. 5 כדי להצליח יש לקפל את מרכז העגור על פי שרטוט שלישי: את הכנפיים הראש והזנב לקפל הר, לקפל עמק את המרכז בין הפיתול ובין קפל ההר ולשקע את עודף הנייר פנימה. לדחוף את צדדים של הפינות של המרכז פנימה. כתוצאה מכך הכנפיים הראש והזנב של העגור משתחררים וניתן להמשיך ולקפל את העגור. בהצלחה. http://www.pajarita.org/aep/internacionales/intern1-3.pdf

רונה אא

New member
העגור הזה מדהים איפה כל ההוראות?

היי חזרתי אחרי שנה וגיליתי את העגור המקסים הזה ואני רוצה לעשות אותו היכן ההוראות? תודה ולגלעד וגיל ד"ש

yepeled

New member
זה מה יש

עם קצת רצון ושימוש באתר המצורף ניתן לקפל.

רונה אא

New member
עדיין בנושא עגורוורד

1. מה פרוש קיפול 1על 16 איפה האתר הנילווה? לא בהבנתי גם את שלבים 2 ו 3 איך לעשות עגור עם יש כבר קיפול פיתול בדף? בקיצור הייתי רוצה אם אפשר עודקצת הסברים וגם איזשהוא שירטוט עם אפשר תודה

giladznaor

New member
כל הכבוד

יצא ממש יפה! ניסיתי לקפל את זה, אבל נקרע לי בסוף. אבל הרעיון יפה. מעניין איזה עוד דגמים אפשר לקפל עם וורד על הגב?

גילה או

New member
באמת כל הכבוד!

הנושא של האתגרים הזכיר לי ספר ילדים שאיני זוכרת כרגע מי כתב אותו.בסיפור זוג הורים מנסה ללמד את בנם הקטן שלמד זה הרגע לדבר לאמר את המילה -טרקטור.הילד מנסה ואומר טקטור.לא מתקנים אותו הוריו תאמר -טרקטור.הילד מנסה שנית ואומר טרטמור.לא, מתקנים אותו הוריו וכן הלאה.אחרי אין ספור נסיונות הילד מצליח לאמר טרקטור!!.יופי צוהלים הוריו ועכשיו תגיד-ה ל י ק ו פ ט ר!. ככה זה עם אתגרים,שאחרים מציבים לנו או אנו מציבים לעצמינו.תמיד כשמגיעם למטרה יש מטרה חדשה.כניראה שזה החיידק שתוקף באוריגמי.לפתור איזה שהוא דגם ואז יש מטרה חדשה. ושוב כל הכבוד!

למעלה