קאבר ל Don't stop me now

A1B2C37

New member
לדעתי הם במידה מסוימת עמדו בזה בכבוד.

שמעתי כבר קאברים לשיר הזה והבעייתיות הכי גדולה לדעתי של האנשים שעשו אותו הייתה להכניס בו את האנרגיות שפרדי ידע להכניס בו, ואני חושבת שאת זה הם עשו טוב. (אולי לא היו דיוקים וזה לא נשמע כמו פרדי, אבל בכל זאת- בינתיים זה אחד מהקאברים היותר טובים ששמעתי לשיר הזה)

stupid F R O G

New member
לדעתי את\ה טועה../images/Emo105.gif

הייתה תקופה שממש חרשתי על השיר ההז הם עשו אותו ממש ממש טוב.

GrEeNgIrL3

New member
לדעתי כל קאבר לשיר הזה

יהיה לא טוב! אני פשוט לא מסוגלת לשמוע ביצוע אחר! אי אפשר להשוות למקור

אני משערת שגם בגלל זה

השיר הזה לא נכלל בסיסוס ההופעות של Queen + ...כי פשוט אין מי שיבצע את השיר השיר הזה בצורה יפה כמו פרדי...בניגוד לשירים אחרים כמו I Want It All או A kind Of Magic לדוגמא,זה סתם יהרוס.

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif האמת,

שלי קשה אישית שבצעים שירים של קווין במקום פרדי.. אני לא מסוגלת בכלל להשוות שום קול אחר לקול של פרדי אז זה כבר מסביר את הדעה שלי על הקאבר.

IדביבוןI

New member
הבעיה עם השיר הזה,

ועם כל שיר שרדי שר, שבגללה הקאברים נשמעים... לא טוב, היא האנרגיה העצומה של פרדי. כשהוא שר: Like an atom bomb about to Oh oh oh oh oh explode אני מאמינה לו, כי הוא באמת נשמע כמו משהו שעומד להתפוצץ
והמקפליי האלה נחמדים, והקליפ חמוד והכל, אבל זה נשמע פשוט לא מספיק.

דיי מסכימה איתך :]

מממ. נחמד. אבל..הקול שלו שונה מאיזשהי צורה מהקול של פרדי [למרות שבמובן מסוים הוא אולי דומה --ממש קצת ! אל תתפסו אותי במילה..--] וזה...טוב, זה לא ה-dont stop me now . אבל ביצוע יחסית יפה :))

Great Pretender

New member
ברור שהקול שלו שונה

אל תצפי שהקול שלו יהיה אותו הדבר, הרי הוא לא פרדי P: והקטע בקאברים הוא להוסיף את ה"טאץ'" שלך לשיר שאותו אתה מבצע. אני לא חושבת שהם ניסו להיות כמו פרדי \ לחקות את קווין, זה פשוט שיר יפה שהם רצו לבצע.

yaheli5

New member
מי זה לעזאזל?!!

מי הוא חושב שהוא, הוא פשוט אדיוט! בחיים הוא לא יצליח להגיע לקרסוליים של פרדי מרקיורי (הגדול מכולם!!) אני פשוט לא מאנינה איך לתנו לו לבצע את הקבר הזה והוא עוד חי!! נ.ב: שנה טובה לכו....לם!

dan3266

New member
קאבר חביב ../images/Emo13.gif

אני אישית פשוט לא אוהבת את הקול שלו, אבל באמת יש משהו נחמד באנרגיות. לכל חברי הפורום שהגיבו פה, אל תמהרו לפסול קאברים ובעיקר להתעצבן על כל בנאדם שמחדש, ככה המוזיקה ממשיכה לחיות, צריך לחדש לפעמים. (הכוונה היא רק לאלה שהתעצבנו כמובן) שנה טובה!

אולי לא מזעזע...

אבל לגמרי לא משכנע... בגלל האנרגיה שחסרה,וזה שיר שרק עוסק באנרגיות בלהט ובמרץ...וזה מה שהכי חסר שם. זה ליד זה ליד...

dida32

New member
טוב, אני באיחור תמידי...

ובהצתה מאוחרת, אבל באמת חסרות אנרגיות... אבל יפה על היוזמה. זה שיר שקשה לבצע אותו ולהתחבב על המעריצים של קווין... זה יפה שהם ניסו. (והצליחו חלקית).

למעלה