"קאבר אחרון"

"קאבר אחרון" ../images/Emo60.gif

הראל מבטיח כי הקאבר להמנון התקווה ביום רביעי יהיה הקאבר האחרון שהוא יעשה. מצד אחד זה מעציב אותי.. נהנתי מאוד לשמוע את הביצועים המדהימים של סקעת בתוכניות השונות.. ומצד שני, אני נורא רוצה שהוא יתמקד ויקדם את האלבום. וציטוט של הראל: "לסוף הקיץ מתוכננות לצאת סנוניות מאלבום חדש" זה משמח אותי!
הכתבה כאן.

ענת 12

New member
ראיון עם הראל לפני המשחק

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3064019,00.html

איזה חמוד../images/Emo99.gif

חחחחחחח הקטע הזה הצחיק אותי
מתי תתחיל להתאמן? "התחלתי כבר. אני שר את התקווה לאמא שלי כל היום. אבא שלי שמח במיוחד". כי הוא ממלכתי? "כי הוא אוהד כדורגל".

אההה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ראיתי תא בן דוד שלוו פאק הם דומיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הוא עובד בסופרלנד דיי איך הם דומים פאקקק

הוא אמר והם

דומים קופייי דיי זה היה כזה מצחיק כל היום אני תוכנת לחברה שלי תמוח הוא דומה לו נכון הוא דומה לו בסוף שאלנו אותו אם יש לו קשר להראל סקעת והוא כזה כן אני בן דוד שלו פאקקקקקקקקקקקקקק ובידיוק היתה לי תמונה שלו בתיק חחח הוא אומר אני כמעט כמוהו אני אומרת לו כמעט אבל כמוהו אין.. חח

נ ר ו ש

New member
איזה פשוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחח... לדעתי באמת הוא עשה מספיק קאברים.. אבל יהיה נחמד לשמוע כמה קאברים נוספים...

קאבר זה יענו ביצוע לשיר שקיים? כנסי

וזה מסר לכולכם! אז זהו שהוא לא עשה מספיק...גם כשהוא יוציא דיסק הוא צריך להמשיך לעשות קאברים...כי הוא רק זמר מתחיל והוא צריך שישמעו אותו הרבה כדי להצליח ולעשות את זה בגדול.. למשל, שמעתי שאבא של מויאל לקח את הבן שלו ואמר שמנצלים אותו ושהו מפסיק עם כל הקאברים וכל זה ומתמקד רק בדיסק... עד שהוא יוציא דיסק, חצי עולם ישכח ממנו כי בסך הכל כמה אפשר לשמוע את אותם שירים? ההתלהבות תצנח אני אומר לכם. לעומת זאת סקעת, כל הזמן שר ומופיע, הרי שכל זמן שהוא מופיע אנחנו נמשיך להתלהב ממנו
נכון? וחוץ מזה, בלי שום קשר לסקעת, כל הזמרים עושים קאברים, ולדעתי זה מצויין כי זה מפתח שירים ומחדש אותם:]...ואם סקעת עושה-אז מה טוב:)

נ ר ו ש

New member
מויאלוש לא הפסיק להופיע../images/Emo12.gif

ברור שהוא מופיע... רק לפני כמה ימים הייתה לו הופעה
ולדעתי קאברים זה דבר טוב! אבל כבר שנה הוא מבצע רק קאברים ולדעתי עדיף לו להשקיע עכשיו יותר בדיסק, ואל תדאג - לא ישכחו אותו

אני יודע שהייתה הופעה

פשוט לפי מה שאני יודע הוא לא יעשה חדשים... לדעתי אבא שלו ממש יזיק לו בקטע הזה

נ ר ו ש

New member
לוי'דעת...

אני חושבת שבשור התחתונה הכל החלטה של הראל ואני מסכימה עם כל מה שהוא עשה עד עכשיו... (חוצמה הקטע עם הלייזר
חח) אבל בוא נדבר על ההראל האחר.. זה הרי פורום שלו

נ ר ו ש

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

אני אוהבת אותו בלי לייזר.. טבעי זה הכי - אחי... או כמו שנעמושה אומרת, שמרית סלסול, שמרית החלקה

מה מה מה?

מה שמרית תקועה עכשיו?
טבעי זה הכי הכי, אבל אם היית רואה את המורה שלי לאנגלית, היית מבינה שיש מקרים קיצוניים

למעלה