קאברים?

קאברים?

אחרי שיטוט באתר הרשמי של טורי, ראיתי שיש מקום עם אפשרות לבקשממנה לבצע קאברים שונים בהופעות, כמו אלו שיש בבוטלגים- למשל Like A Prayer של מדונה ועוד כל מיני, מה שהביא אותי לשיחה על איזה שיר הכי הזוי שטורי תבצע בהופעה, וכידוע לכם- היא יכולה להפוך גם שיר של בריטני ספירס לשיר טורי. אז מה השיר הכי לא אופייני לטורי שהייתם רוצים שהיא תבצע בהופעה? תתפרעו.

noosh

New member
אוף, אני חיפשתי את זה ולא מצאתי!

אממ, The Rain Song, והיא גם חייבת אם אני אבקש, כי זה לד זפ, והיא הרי מתה על פלאנטי. אבל הכל אופייני לה. הייתי מבקשת את Breakaway של קלי קלארקסון, אחרי ששמעתי כמה טוןב היא עושה בלדות-אייטיז-ספריי-בשיער

noosh

New member
אהמ, לד זפ יותר.

וזה בכלל אחד השירים, המילים שלו כ"כ יפות. אבל כן, יהיה משעשע לשמוע אותה מבצעת קלי קלארקסון

שיר של הפריטנדס(כריסי היינד)

"I STAND BY YOU" אני דווקא אוהבת את השיר הזה אבל הוא פחות אופייני לטורי,הוא מתקתק כזה ואני חושבת שבזכות הכישרון האדיר שלה(כפי שנוכחנו לגלות ב"STRANGE LITTLE GIRL")היא יכולה לתת לו אינטרפרטציה אחרת.

gelrad

New member
הצעות:

I touch myself לא זוכר מי הזמרת או אם זה שם השיר... ועם עוד זמר את שיר הגניחות של ברדו...

divinyls

ובאמת הייתי רוצה לשמוע גירסא של טורי לזה. והבחירות שלי... משהו של K's Choice, הלהקה האהובה עליי. אולי Butterflies Instead.

פלוטו24

New member
אני מת עליהם! ../images/Emo13.gif

וזה שיר שלהם שממש מתאים לה לשיר! אולי גם את not an addict...

Raspberry Swirl

New member
אם כבר גניחות... יש Do It Again

של Stroke 9, שיר סקסי לאללה, בעיקר באקוסטי. קשה לומר שזה לא אופייני לטורי, אבל אין לי ספק שהיא היתה מכניסה איזה טוויסט והופכת את זה לשיר קדוש. שיר לא אופייני? שתשיר בעברית! בחיי! כמו שמרסדס סוסה שרה את "לבכות לך" של אביב גפן. המילים נשמעו ממש מצחיקות אבל זה היה יפהפה. היה נחמד גם לשמוע אותה שרה את אחד השירים הפסיכוטיים של הפיקסיז.

למעלה