קאבום 3

DoritMayaGur

New member
קאבום 3

שלום לכל חברי הפורום רציתי להזמין את כולכם לכנס קאבום מס 3 בכנס אני אשיק את חובר הקומיקס הראשונה מתוך סדרה של גיבור העל פלאפל מן. הייתי רוצה להעלות הצעה ולהכניס קצת מן המסורת הבינלאומית גם אלינו לכנס בארץ והיא הצגת תיק עבודות או מחברת סקיצות לאומנים שישתתפו בפסטיבל וקבלת ביקורת מקצועית והצעות לשיפור. אומנם אינני יכולה לחפות דבר על יתר האומנים שישתתפו בפסטיבל אך אני אשמח לתת עצה ולענות על כל שאלה אצלי בדוכן, מי שרוצה להראות תיק עבודות או סתם מחברת סקיצות עם עבודות שלו אשמח לראות זאת ולשוחח. מנסיון שלי בכנסים בחו"ל זה מאוד מקובל וזה גם נורא כיף אני מוצאת שדבר זה מעשיר את 2 הצדדים אז בואו בהמוניכם

evil i

New member
חחח מגניב X2

מגניב נומרו אונו: את אומרת שאם אני קופץ לכנס בחו"ל אז ג'יי סקוט קמפבל לא יתנגד להעביר ביקורת על גיליון של פחם? זה נשמע הרבה יותר מגניב ממה שחשבתי שהולך שם. מגניב נומרו... 2: האמת שאפילו לי זה קרה כמה פעמים. במקרה, בקאבום הקודם ניגש אלי בחור צעיר עם תיק עבודות וביקש ביקורת. אם את רואה ילדודס עם תיק ביצ'פר או עם קלסר, אז רוב הסיכויים שבפנים הם מחזיקים את העבודות שלהם אבל מתביישים להציג אותם. מניסיון, אם יש מישהו שמצייר או כותב, יהיה עליו ציורים שלו או דברים שהוא כתב. צריך לשאול אותם כי הם מתביישים.

ailag

New member
בקשר לנומרו אונו

כן, אבל תצטרך לעמוד בהרבה תור. בארץ, כשיצא לי לראות אמנים מסתכלים על תיקי עבודות (אביב אור, גירי, רעות לפעמים.. בטח היו עוד) (איפה רעות באמת? חתונה זה לא תירוץ!) לא היה הרבה תור או לחץ כמו שבטח יש בחו"ל, וזה נתן את האפשרות לתת ביקורת בונה מצוינת - כזו שגם המתבוננים מהצד הרוויחו ממנה, אפילו שאלו לא עבודות שלהם.

illustrator

New member
לא בהכרח

אמנם בדוכני דיסי ומארוול צריך לרוב לעמוד בתור כדי לפגוש יוצרים מסוימים, אבל זה בעיקר בגלל שהם נמצאים שם למשך זמן מוגבל. עם זאת, להרבה מאוד יוצרים יש שולחן ב-Artist Alley או דוכן משלהם ושם אפשר ממש לנהל איתם שיחות, לקבל חוות דעת מקצועית ועוד. ברור שיש יוצרים מסוימים שבאמת קשה להם לנשום בכנסים (ג'ים לי לדוגמא) אבל באופן מפתיע זה די נדיר, אפילו בכנס אליו מגיעים מעל למאה אלף איש. ואם כבר, קבל קישור.

evil i

New member
קול

טוב לדעת. אם אי פעם אגיע לכנס בחו"ל אז אקח איתי תיק עבודות ומצלמה. אגב, ערן, טוב לראת שאתה פעיל כאן. חבל שאתה לא מקים דוכן בקאבום.

למעלה