צ

צ

חייבת לומר שממש אהבתי את הסדרה...אחלה סדרה.. [חוץ מהקטע של מזרקת השומן שהלכה שם].. דוגרי, אחלה תסריט לדעתי...מראה את האמת שמאחורי הניתוחים הפלסטיים [?] טובאני מתחיל הלחפוש:< קיצור-אהבתי...ואמשיך לצפות

שיריק2

New member
כל כך כל כך ריאלית

כמי שעברה ניתוח פלסטי אני יכולה לומר שמרוב ביקורים אצל רופאים כדי לקבל חוות דעת- הסידרה משקפת בדיוק מדהים עד מבחיל ומפחיד את רדיפת הבצע של רוב הפלסטיקאים והמון רופאים בכלל- שמאבדים את השפיות מול רדיפת בצע לכסף מהיר תוך חוסר התחשבות במטופל לפעמים עד התעלמות מוחלטת בין צורך נפשי לחיצוני חובה על כל רופא לראות את הסידרה הזו שמראה את עצמם מהצד השני של המתרס וגם מעוררת מחשבה !!!!-ניתוחים לא נחוצים, חוסר בדיקה של המטופל מבחינה נפשית אם הוא מוכן לשינוי ואיך עלול לקבל אותו, ןכו'...

Rachel47

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

זה באמת ככה
הרדיפות בצע וכל זה
איזה ניתוח עשית
(את לא חייבת לענות...רק אם בא לך)

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif החתימה שלך כה הזויה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif (לא באמת, פשוט קוראים לי דפנה, אז היא הזויה בשבילי../images/Emo3.gif) איזה פורום את מנהלת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif שנדע אם הדפנה הזו זו אני../images/Emo9.gif

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifלא../images/Emo6.gif אבל חשבתי לוודא../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

צ

דפנה מפורום אחר=] וזו בדיחה פרטית שלנו...אני לא באמת מנהלת פורום...ויש לזה המשךך..פשוט יש לי כבר יותר מדיי תוים בחתימה מסתבר

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifחיחיח אין מספיק תווים בחתימה../images/Emo3.gif תפוז לא נותנים לנו מספיק מקום לבטא את עצמנו../images/Emo7.gif

למעלה