צ ר י ך אתכם. ממש.

צ ר י ך אתכם. ממש.

מה קורה כשחברה שלך רוצה להיפרד ממך כי היא אוהבת אותך יותר ממה שאתה אוהב אותה? לא נשמע קצת פרדוקסלי כל הקטע הזה. אם אתם רוצים פירוט אז- חברה שלי אומרת שאני לא מחבק אותה מספיק לא ממטיר עליה אהבה בציבור. שאני כלבלב אדיש. אולי אני באמת כזה. גרסאתי: הרגשתי לא טוב בבוקר, הייתי מגעיל , נראתי לא טוב. והדבר האחרון שהיה לי בראש זה לנשק אותה. במיוחד שאני עדיין טיפה חולה... מי כן הבן זונה? בעצם יש עוד. היא ביקשה ממני לשבת לידה במקום לעמוד. אני התייחסתי על זה בתור נחמדות , כמו שהמארחים מציעים לך לשבת לשתות משהו וסירבתי קלות. היא הבינה את זה כאילו אני מסרב לגילוי החיבה שלה. אם הייתי מתיישב לידה היינו יכולים לאחוז ידיים, להתנשק, לנשום את אותו אוויר, להיות ביחד. אבל אני סירבתי מבחינתה. מבחינתי פשוט בעדפתי לעמוד ולא להדביק אותה. אז מי האיש הרע כאן? מה עושים? שכולם יגידו מה לעשות אני צריך את דעות כולכם. נעל, חתולית, קורט,בלאונט,יד,רגל,שלגון,פושע מחשבתי, מלאמנטרה,דני 16, דנה 16, כל אלו עם 16 בסוף. help! i need somebody! HELP not just anybody

לדעתי, אפילו שלא ביקשת אותה-

אתה צריך לספר לה גם את הצד שלך, בדיוק כמו שסיפרת פה. אני מבינה אותה, אבל כל אחד והצד שלו. אולי אם תספר לה מה אתה הרגשת באותם רגעים היא תבין אותך ולא תחשוב שהיא אוהבת אותך יותר ממה שאתה אוהב אותה. בהצלחה. הבלתי נראית עם הדעות שלא נחשבות.

לא עובד.

העובדות מדברות בעד עצמה, זה מה שהיא אומרת.. ודעותייך נחשבות כמובן. אבל רק שאת בפורום. שאת לא כאן , את בלתי נראית , לצערי.

תגובה-

העובדות לא תמיד כמו שהן ניראות, כלומר, בעניין אלו לא בדיוק עובדות ובגלל זה תמיד מה שהיא רואה מתפרש כמו שהיא מפרשת את זה, לא תמיד בדרך ה``נכונה``. מקווה שהבהרתי כראוי למה התכוונתי. :) ואולי תסביר לה את זה. ואולי היא תבין. ואם כן, אז עזרתי ואם לא, אולי מישהו אחר יעזור. ואני בכל זאת מבינה אותה כי אני הייתי מפרשת את זה בדיוק כמוה.! הבלתי נראית עם הדעות שעדיין ותמיד לא נחשבות.

darth-ziv

New member
הסתכל ולמד

חזור אחרי קוקי אנ כל כך מצטער (ככה תשיג את תשומת ליבה) התנהגתי כמו אדיוט ובצורה כל כך לא רגישה (היא צודקת גם כשהיא לא) פשוט הרגשתי רע ולא הייתי סולח לעצמי אם הייתי מדביק גם אותך כי אני אף פעם לא אפגע בך... כועסת? לשיעורים נוספים נא לפנות לזיו

אני מניח שאין לך חברה, כי אז..

היית מבין כמה,בנות הן עם מוזר. אבל הן לא מפגרות. אולי היציאה הזו הייתה עובדת בגן, לא במערכות רציניות. אבל כשתכיר את הבחורה הראשונה תבין- בנות מוצצות לך את הנשמה לפני שהן מוצצות לך את ה.. עכשיו ברצינות. אתה חייב להבין שדברים רציניים אי אפשר לסדר ב-``sweet talk`` . אפילו לא בדיבורים כמו שהצעת שמזכרים ילד שמתחיל עם ילדה אחרת-בגן. חייבים לראות מה דפוק כדי להציל את הקשר. הבעיה היא לפעמים שמחפשים יותר מדי מה דפוק ורואים כל תנועה של הצד השני כאילו היא מסמלת שהוא-``לא אוהב אותי``. הדברים אצלי מתחילים להסתדר. ככה אני מקווה. אם הכל לא עובד. יורדים על הרגליים ומתחננים כמו כלב עזוב. זה מה שאני עשיתי. אחרי שהיא כמעט עזבה אותי.

darth-ziv

New member
חביבי הוא הסביר שהייתה להן אי הבנה

ושנית אתה סוטה רק ירידות ל... עושות לך את זה הנסיון שלי אולי אפסי אבל לפחות אני יודע להתייחס לנשים ואת זה כדי שתלמד עד שתתבגר כי זה יחסר לך במערכות יחסים לא ילדותיות

goldy

New member
שכחת אותי אבל אני יעזור בכל זאת

למה לא הסברת לה? ``תשמעי נשמה: אני חולה, ואני רוצה שתשארי בריאה. אני עדיין אוהב אותך, ואני מבקש שתביני שאחרי שאני אבריא אני אהיה כמו חדש.`` עלייך להסביר לה! חוץ מזה, העובדה שהיא לידך ומחייכת אלייך לא גורמת לך להרגיש טוב יותר? (?)

N0

New member
בנות הן עם מוזר

כן כן N0 שמע כבר על בנות שזרקו בנים כי הן לא חשבו שהם אוהבים אותן מה לעשות בנות הן מטומטמות ובגלל שהן מזייפות אורגזמה הן חושבות שאנחנו מזייפים אהבה. מה שכן אל תנסה להסביר לה למה עשיתה למה. תסביר לה מה אתה מרגיש אבל באמת מה אתה מרגיש תסביר לה מה תרגיש אם תפרדו. ותסביר לה שמה לעשות ובגילנו אתה לא צריך לדעת אם אתה אוהב אותה או לא וגם אם אתה חושב שאתה אוהב אותה אתה לא אמור לדעת איך בדיוק להראות את זה ועד כמה שלה אולי נראה שהכל ברור ומובן והיא יודעת בדיוק איך להתנהג באיזה מצב אתה לא. ואם היא לא בוטחת בך מספיק שתגיד לה מה אתה באמת מרגיש אולי באמת עדיף ש(פה אתה מכניס את עצמך לסכנה אז זה ממש תלוי בך אם להגיד את זה או לא אבל חשבו מאוד שתראה שאתה לא רוצה את זה )תיפרדו. N0

לונה

New member
כנות.

תסביר בדיוק את העניין. בלי להתחמק. ואז תתן לה קצת יותר צומי, גם אם בהתחלה זה לא בא לך טבעי. ואם זה לא עובד תנסה פרחים וכרטיס ``sorry``.

נעל

New member
זוויות, זוויות!

אומנם קצת באיחור (שהיה עלול להיות קריטי. אי אפשר לדעת עם הצעירים האלה, תמיד ממהרים... לך תסביר להם שכשיהיו תורכים בני 42 כל העסק יראה כל כך טפשי וברור), נעל גם כן מוסיפה את תגובתה חסרת החשיבות. קצר בתקשורת קטן זה כל מה שגרם למהומה הזו. עושה רושם, לפי התגובה של החברה (להלן X), כלומר X (כדי שלא נהיה יותר מדי רשמיים, ונדאג לכנות בשמעות פרטיים, מקסימום אמצעיים נוטים לשמאל. נעל מהמרת כאן!), שהיא חרדה קצת. זו הייתה תגובה די מוגזמת למשהו קטן, לפחות לדעתה של נעל. אולי בנות המין הכמעט-הכי-יפה תחלוקנה עליה. עניין השוויון בוער בעצמותיה הסוציאליסטיות של X (תדע מראש שהיא עוד עלולה להחזיק ספר אדום איפשהו בבית), ואם X אוהבת X, היא לא תקבל פחות מ-X בחזרה. רוצה תשומת לב זה דבר הגיוני, אבל פירוש כזה נרחב על דרך הדרש של התרחקות זמנית, לא משנה מאיזו סיבה, זה דבר קצת קיצוני. באותו יום היית חולה, דאגת לה ופעלת ממניעים ג`נטלמניים לחלוטין (זו הזוית שלך, לפחות), ולא היה מזיק לרמוז על כך במילה או שתיים עוד אז, אבל אפשר להניח שיכול עוד להגיע יום שבו לא תרצה, ולו לכמה שעות (אם לא כדרך חיים), את האינטמיות, כינויי החיבה (Xי וחכ``מוש, וכו`) וכל השאר - הגיוני שתצטרך X להתחשב במידה מסויימת ולא לקשר את זה בכלל לעניין של אהבה. התפקיד שלך, בתור החכ``ם הגדול האובייקטיבי והמודע לכל העניין, הוא לברר את הסיבה לתגובה. להציג את המצב (הרי כבר התחננת - היא נרגעה, לא?), ולברר מה היא באמת מרגישה. צריך למנוע מקרים נוספים ואי הבנות (שמתם לב שכל שבוע יש סיפור אחר עם X? איזה חיים מעניינים יש לערן. גם נעל רוצה... לפעמים). ואולי היא סתם חיכתה להזדמנות לבחון את נאמנותך ואת גבולות ההתרפסות שלך, תלוי עד כמה היא בלונדינית. נעל ;-)

רק תזהר שהיא לא תהפוך אותך לעבד...

ותהיה קצת יותר רומנטי איש... קח אותה לשפת הים ביום שישי בערב (בשקיעה יא דביל) אפשר גם ביום שבת בוקר (בזריחה) קח אותה למסעדה טובה (מסעדת דגים) תגין לה ארוחת בוקר למיטה (במקרה שהיא תשן אצלך או אתה אצלה, מן הסתם) ותחבק אותה יותר!!!!

N0

New member
כמו שאנשים רבים כבר גילו

ללכת לים כדי לראות את הזריחה זה לא רעיון טוב. אולי בסין זה עובד אבל בארץ אלא אם יש לך כח לחכותל עד תשע בבוקר זה לא רעיון טוב. וגם מסעדת דגים אנשים שאוכלים דגים הם אנשים ם נטיות התאבדותיות כל העצמות הקטנות האלה ובכלל היא בטח תרצה שתנשק אותה אח``כ או משהו עם איך שהיא מתנהגת עדיף פשוט לתת לה ללעוס אורביט

MajoR_ToM

New member
דבר ראשון

אני נעלב חרא לא ציינת אותי ..... ברוגז ... אבל ברצינות מה שאתה במאת צריך לעשות זה מעכשיו לחשוב טוב כל פעם שאתה מגיב כי שתיכם צודקים - כל אחד מנקודת ראותו . תישדל ליראות את הדברים מהצד שלה והכל יהיה בסדר ..

למעלה