צ. קוריאה.

Tree Hugger

New member
צ. קוריאה.

ליודעת כמה מיכם שמעתם ממאיה אבל ביום רביעי ה28.4 יש הפגנה ככה.. ויש הסעות מהבצפר בשעה 2 לכיכר רבין (ת"א) זה חשוב! אפשר להשפיע וכאלה. ואם אתם לא יודעים מה קורה בצ. קוריאה אז.. אז אתם יכולים לפנות בפרטי:] יומטוב.

מסתבר

New member
אה... יש הסעות מבצפר?

זה כבר נשמע יותר טוב... ייתכן מאוד שאני אבוא

צפון קוריאה הורגים בגז אסירים

פוליטים וכדומה והמטרה של ההפגנה היא בטח לעורר את הממשלה שתעורר את הקהילה הבינלאומית לפעול בנושא... אני אישית חושב שזה צביעות לפעול נגד הריגה של אסירים פוליטים בגז בצפון קוריאה כיוון שזה הריגה בגז כמו בשואה בזמן שהיו הרבה מאוד רציחות המוניות בעולם במרוצת השנים שבארץ לא הגיבו עליהן. אז עכשיו שזה השתנה וכתוב ~גז~ אז זה משנה?

DaSiLDhoRF

New member
אמממ...

ומה המתחסדים החמודים שלנו הולכים לעשות כנגד מדינה בעלת כור אטומי? לעשות להם נו, נו, נו ולתת להם מכה על האף?!

דסי הכל בשבילך מאבק ידוע מראש...

האמת זה די מאבק ידוע מראש כי אין ממש מה לעשות אבל בכלליות דסי אתה כזה לא מאמין בדברים ובעל אמונה קטנה... שרון יתקשר לבוש ויגיד לו: "בוש זה ל יפה מה שסונג איל קים עושה בקשה טפל בזה זה ממש ממש ממש מפריע לי ולעמי". בוש: "אני יודע אתה צודק." איל סונג קים: "נמאס לי אני פוחד ממתקפה של ארה"ב אני מפסיק עם ההשמדה עם גז. עכשיו אני אשמיד רק עם רובים ולישראל לא יהיה אכפת" שרון: "יש!"

צוחק איתך.

אבל אני מאמיןשהלחץ יכול להביא לניסיון ישראלי להעברת רזולשיין באו"ם נגד הפעולות של צפון קוריאה...אולי במקרה באופן חריג.

למעלה