צ.צ.צ.צ.ר.ר.ר.י.י.ך.ך

Big 7

New member
צ.צ.צ.צ.ר.ר.ר.י.י.ך.ך

המלצות טובות בראפ צרפתי תודה.

omritoto

New member
אני יביא לך-

FONKY FAMLIY(אין להקת הראפ הצורפתית הכי טובה)!!!!!!!!!!!) IAM Mc Solaar NTM Shurik´n Akhenaton וש עוד מלא.... אבל אלו לדעתי הכי טובים!

or001

New member
אם אתה מתכוון לשירים.......

freeman - le passe reste - העבר נשאר, שיר עם מסר (שככל הנראה לא תבין כי זה לא אנגלית... אבל עדיין אחלה שיר
) Freeman - Palestine Israel - שיר שמדבר על המצב ב.... נחשו איפה? Sniper - Du Rire Aux Larmes - הצחוק עם הדמעות. מומלץ בחום ובקור! Freeman - bladi - מולדתי. מכאן סאבלימינל העתיק את הרעיון לשיר "בילאדי". (פזמון מזרחי שב חאלד - אלמליח.... הרבה דמיון בין השירים) saian supa crew - A demi nu - חצי עירומה. מסיבותבותבות. וגם הלהקות המצויינות שידידי omritoto המליץ עליהן הן..... אה.... מצויינות
. עוד שיר מקפיץ הוא: Rohff - Qui Est L´Exemple ?

Stinkin Fish

New member
גם ש"י שר בצרפתית לא?

הופה - הקפצה- ראיתם איזה יופי? אין עליי!

David Ochayon

New member
הגאלול מפתיע

פאנקי פאמילי באמת לדעתי הלהקה הצרפתית הכי טובה בראפ הצרפתי ומבין הטובות לדעתי בכל עולם הראפ

or001

New member
אני אישית לא התלהבתי מפאנקי פמילי

סנייפר שולתים!

omritoto

New member
אז כנראה לא שמעת אותם טוב

תשמע את השיר- Fonky familly - mystere et suspense אולי השיר הכי טוב שלהם, נראה לי אחר כך תשנה את דעתך.

Big 7

New member
תודה

הורדתי את רוב ההמלצות שהבאתם הורדתי גם את Fonky familly - mystere et suspense אבל הוא לא משהו....

or001

New member
אחלה של שיר, אבל אני לא אשנה את

דעתי על אמן/הרכב מסויים לפי שיר אחד...

David Ochayon

New member
תוריד את כל

Art De Rue וגם Si Dieu Veut אם תמצא אותו שתוכל יותר להתרשם לדעתי: מבין הלהקות הצרפתיות היותר טובות (מבחינת הפקה וזרימה, מי בכלל מבין צרפתית)

למעלה